malawaszka Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 udało się iść na spacer :loveu: ona jest taka kochana i serce mi pęka, że nie śpi na kanapie :placz: w dodatku sprawia problemy w stadzie suk i musi być izolowana - pogryzła się wczoraj z suką missieek i ma tak niefortunnie rozcięte ucho na końcówce, że krew leje się jak z kranu :shake: dziś podczas witania się z Bangi jakoś źle jej tego dotknęłam i zaczęło się lać :crazyeye: :mdleje: wygladałam jak rzeźnik :shake: no i w końcu musiałyśmy jej to zakleić bo co się krew zatrzymała to Bangi trzepnęła uchem i zabawa od nowa :shake: Tak wygląda szczęsliwa ze spacerku z uchem zaklejonym i przyklejonym do boku :cool1: a to miejsce idealne do męczenia bulla :loveu: Quote
malawaszka Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 i męczaca się Bangita :loveu: tak tak - ta czarna kropka to ona :lol: wybaczcie, że za nią nie biegałam w dół i w górę ale jestem po chorobie :evil_lol: było już ciemnawo... Quote
Tengusia Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 malawaszka napisał(a): tak tak - ta czarna kropka to ona :lol: wybaczcie, że za nią nie biegałam w dół i w górę ale jestem po chorobie :evil_lol: no ja nie wiem czy mozemy ci to wybaczyc :diabloti: Quote
malawaszka Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 ja nawet jestem w stanie powiedzieć że mało prawdopodobne, żebym kiedykolwiek tam zeszła :lol: Quote
Tengusia Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 tak sobie siedze i mysle czy ty jestes z Dabrowy G ??? a do Bangi jezdzisz autkiem ??? bo tak mysle moze kiedys wybralabym sie z toba ??? no chyba ze bedziesz na akcji w SCC w grudniu to przyjade se trawmajem zobaczyc Bangi :eviltong: Quote
malawaszka Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Jestem z Dąbrowy, jeżdżę autkiem - zapraszam ;) w SCC jeszcze nie wiem czy bedę, czy missieek będzie też nie wiem Quote
Tengusia Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 malawaszka napisał(a):Jestem z Dąbrowy, jeżdżę autkiem - zapraszam ;) w SCC jeszcze nie wiem czy bedę, czy missieek będzie też nie wiem no to sie musi zgadac kiedys ;) ja nastepny weekend pracuje wiec odpada ale nie ukrywam ze bardzo chcialabym ta bullowata mieszanke zobaczyc na zywo :multi: Quote
malawaszka Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 ja to mam nadzieję, że aż tak dlugo to ona nie będzie czekała :placz: coraz zimniej jest a ona taka ma lichutka tą sierść... nie nadaje się do budy taki pies kurcze :placz: nirmalnie wyć się chce - taki super pies - nie ucieka, bawić się chce, wesoła taka, wszystko można przy niej zrobić i nawet nie burknie i nic... ktoś ma przyjechać ją zobaczyć, ale czy przyjedzie... Quote
Tengusia Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 moze zrobic je fotki takie za kratkami, troche podzialac na psychike czlowieka ??? wiesz to moze jakos tam pomoc ... tak sobie mysle :shake: Quote
malawaszka Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 a rób co chcesz, byle podziałało - jak te szczęsliwe i roześmiane nie działają, to może trzeba tak jak mówisz :placz: Quote
malawaszka Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 laleczko moja kochana w górę... Quote
Jenny19 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Hm przydałoby się ją ponownie poogłaszac,ale czy ktoś mógłby wybrac najlepsze zdjecia i krótko streścic najważniejsze informacje o suni? Przyznam,że nie mam czasu przeglądac całego wątku:oops: Quote
malawaszka Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 ja stale ją ogłaszam i odnawiam często na alegratce, gumtree i cafeanimal tu jest info o Bangi BANGI wyjatkowa sunia szuka wyjatkowego człowieka - Zwierzaki - cafeanimal.pl Quote
malawaszka Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Bangi wesoła mieszanka w typie bull szuka swojego człowieka - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Kraków [url=http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1727745_bangi_wesola_bull_mieszanka.html]BANGI weso Quote
Jenny19 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 OK,dzięki.;) Postaram się jeszcze dzisiaj za to zabrac. Quote
Jenny19 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 alegratka autogielda dwukropek eoferty kupsprzedaj interpress ojej.pl przygarnijzwierzaka 4lapy adopcje.org animalia bono-polska etablica gumtree ogloszenia24polska kupiepsa psy.pl pajeczyna pineska polskastrefa.eu gieldaogloszen Quote
polciuaa Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Tengusiu,Malawaszko-jak będziecie się wybierać do missieek to dajcie mi znać to też bym podjechała.;) (przy okazji zapłaciłabym Ci Malawaszko za te koraliki.:diabloti: ) http://img444.imageshack.us/img444/1605/dsc0480hh7tf2.jpg no ona się męczy,a wy tu ubaw macie! toż to ona się na jakiś drut nabiła!:placz: :diabloti: Quote
agaga21 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 może przydałby się kubraczek od arjuny? złożyła kubraczkowy wątek i są "zapisy" na kubraki. Quote
malawaszka Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 dogomanko ja jestem u Bangi co kilka dni - staram się jak najczęściej - dziś też byłam :loveu: pospacerowałyśmy z laleczką - ona potrzebuje jak najszybciej domu!!! :placz: Zaczęła jej strasznie sierść lecieć! nie wiem czy zmienia na zimową czy coś się dzieje - ona marznie :-( może ktoś mógłby zasponsorować dla Bangi kubraczek - Taks na bazarku sprzedaje super kubraki - dla Bangi to pewnie koszt 35 zł ale to trzeba by pomierzyć, a byłoby jej cieplej... Quote
agaga21 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 pewnie widziałyście ten wątek? http://www.dogomania.pl/forum/f938/masz-stare-kurtki-ocieplane-nie-wyrzucaj-pomoz-psom-126514/ Quote
andzia69 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='malawaszka']dogomanko ja jestem u Bangi co kilka dni - staram się jak najczęściej - dziś też byłam :loveu: pospacerowałyśmy z laleczką - ona potrzebuje jak najszybciej domu!!! :placz: Zaczęła jej strasznie sierść lecieć! nie wiem czy zmienia na zimową czy coś się dzieje - ona marznie :-( może ktoś mógłby zasponsorować dla Bangi kubraczek - Taks na bazarku sprzedaje super kubraki - dla Bangi to pewnie koszt 35 zł ale to trzeba by pomierzyć, a byłoby jej cieplej... poproś Arjunę - a jak sie nie da - to się wymyśli:lol: Quote
agaga21 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 andzia69 napisał(a):poproś Arjunę - a jak sie nie da - to się wymyśli:lol: te od Arjuny są podobno na 100% nieprzemakalne. Quote
malawaszka Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 napisałam tam na wątku - ale tam chyba straszna kolejka jest :shake: jak ogarnę się z moją Pepą to chyba zabiorę Bangi do weta bo coś za bardzo jej te włosy lecą... albo i nie zabiorę bo pewnie Pepowe badania mnie wycyckają do cna :placz: Quote
Recommended Posts