Jump to content
Dogomania

BULLOWATA mieszanka BANGI - MA DOM!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

udało się iść na spacer :loveu: ona jest taka kochana i serce mi pęka, że nie śpi na kanapie :placz: w dodatku sprawia problemy w stadzie suk i musi być izolowana - pogryzła się wczoraj z suką missieek i ma tak niefortunnie rozcięte ucho na końcówce, że krew leje się jak z kranu :shake: dziś podczas witania się z Bangi jakoś źle jej tego dotknęłam i zaczęło się lać :crazyeye: :mdleje: wygladałam jak rzeźnik :shake: no i w końcu musiałyśmy jej to zakleić bo co się krew zatrzymała to Bangi trzepnęła uchem i zabawa od nowa :shake:

Tak wygląda szczęsliwa ze spacerku z uchem zaklejonym i przyklejonym do boku :cool1:

a to miejsce idealne do męczenia bulla :loveu:

• Replies 872
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):

tak tak - ta czarna kropka to ona :lol: wybaczcie, że za nią nie biegałam w dół i w górę ale jestem po chorobie :evil_lol:

no ja nie wiem czy mozemy ci to wybaczyc :diabloti:

Posted

tak sobie siedze i mysle

czy ty jestes z Dabrowy G ???

a do Bangi jezdzisz autkiem ???

bo tak mysle moze kiedys wybralabym sie z toba ???

no chyba ze bedziesz na akcji w SCC w grudniu to przyjade se trawmajem zobaczyc Bangi :eviltong:

Posted

malawaszka napisał(a):
Jestem z Dąbrowy, jeżdżę autkiem - zapraszam ;) w SCC jeszcze nie wiem czy bedę, czy missieek będzie też nie wiem

no to sie musi zgadac kiedys ;) ja nastepny weekend pracuje wiec odpada ale nie ukrywam ze bardzo chcialabym ta bullowata mieszanke zobaczyc na zywo :multi:

Posted

ja to mam nadzieję, że aż tak dlugo to ona nie będzie czekała :placz: coraz zimniej jest a ona taka ma lichutka tą sierść... nie nadaje się do budy taki pies kurcze :placz: nirmalnie wyć się chce - taki super pies - nie ucieka, bawić się chce, wesoła taka, wszystko można przy niej zrobić i nawet nie burknie i nic...

ktoś ma przyjechać ją zobaczyć, ale czy przyjedzie...

Posted

Hm przydałoby się ją ponownie poogłaszac,ale czy ktoś mógłby wybrac najlepsze zdjecia i krótko streścic najważniejsze informacje o suni? Przyznam,że nie mam czasu przeglądac całego wątku:oops:

Posted

dogomanko ja jestem u Bangi co kilka dni - staram się jak najczęściej - dziś też byłam :loveu: pospacerowałyśmy z laleczką - ona potrzebuje jak najszybciej domu!!! :placz: Zaczęła jej strasznie sierść lecieć! nie wiem czy zmienia na zimową czy coś się dzieje - ona marznie :-(

może ktoś mógłby zasponsorować dla Bangi kubraczek - Taks na bazarku sprzedaje super kubraki - dla Bangi to pewnie koszt 35 zł ale to trzeba by pomierzyć, a byłoby jej cieplej...

Posted

[quote name='malawaszka']dogomanko ja jestem u Bangi co kilka dni - staram się jak najczęściej - dziś też byłam :loveu: pospacerowałyśmy z laleczką - ona potrzebuje jak najszybciej domu!!! :placz: Zaczęła jej strasznie sierść lecieć! nie wiem czy zmienia na zimową czy coś się dzieje - ona marznie :-(

może ktoś mógłby zasponsorować dla Bangi kubraczek - Taks na bazarku sprzedaje super kubraki - dla Bangi to pewnie koszt 35 zł ale to trzeba by pomierzyć, a byłoby jej cieplej...

poproś Arjunę - a jak sie nie da - to się wymyśli:lol:

Posted

napisałam tam na wątku - ale tam chyba straszna kolejka jest :shake: jak ogarnę się z moją Pepą to chyba zabiorę Bangi do weta bo coś za bardzo jej te włosy lecą... albo i nie zabiorę bo pewnie Pepowe badania mnie wycyckają do cna :placz: