Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 291
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

słuchajcie, jeżeli ktos zajmie się zrobieniem allegro cegiełkowego to ja mogę to pilotować i np. na maila wysyłać zdjęcia z podziękowaniem za wpłatę - tylko nie wiem jak to allegro zrobić :oops: a może jakies pieniążki by z tego wpłynęły

Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
Ja tez nie potrafie takiego allegro zrobic,a napewno bardzo by sie przydało.

Bafuś sie przypomina.

z decyzją trzeba będzie poczekać, aż wrócą dziewczyny, które dobrze znają sytuację

Posted

Agato, mamy taki zamiar, ale: na razie nie mamy pieniędzy, nie mamy za bardzo gdzie wyciągnąc. Hania właśnie szuka dobrej kliniki, która bedzie w stanie pomagac nam ...na dogodniejszych warunkach. Mamy też wkrótce planowany zabieg wyciągnięcia druta z łapki Jaśki oraz kastarcję Tobiego. Na to wszytsko potzrebne są finanse i musimy o tym pamietac. Jest tez problem co z Bafim po opuszczeniu juz kliniki.
A konto nasze póki co świeci pustką.

Posted

Jutro wysyłam 100 zł przekazem.
Ma mało czasu i będzie go miał jeszcze mniej jak zostanie w schronie!!!!!!!!!!
To by było już 200 zł a wiec to zawsze jakiś grosz na diagnostykę.

Reno kastracja nie jest zabiegiem ratowania życia i można ją przesunąć w czasie, nawet jakby pies znalazł dom, to można w umowie zobowiązać właścicieli, żeby stawili się klinice konkretnego dnia na zabieg.

Posted

Klinika juz ustalona. Jutro Hania wyciąga Bafusia.
Bardzo prosze,nie opuszczajcie nas i Bafusia! Potrzebujemy wsparcia!

P.S W innej lecznicy wciaz siedzi Stokrotka,szczeniak 9 tygodniowy i niema dla niej zadnej opcji domu a koszty pobytu wciaz rosną!! :-(