Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 496
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Folen napisał(a):
A ja się odniosę do kotka w banerku - mam identyczną kicię, Pandora ma na imię.

Przy okazji odwiedzam Hope.

kicia jest u mnie na tymczasie, szuka domku.

a tak mam pytanie - na fotkach hope nie wydaje sie wcale mini, z niej bedzie chyba duze psisko?

Posted

majafaja napisał(a):

a tak mam pytanie - na fotkach hope nie wydaje sie wcale mini, z niej bedzie chyba duze psisko?

już chyba nie urośnie,wet powiedział ze to ok 2 lat sunia.Może tylko trochę zmężnieje.Bo po zachowaniu widać że to młodziutki wesoły psiak.tylko nie miał szczęścia

Posted

mówiła, że do domu,że ma dzieci i pytała czy nie agresywna,ale tak uwierzyła na słowo i nie chciała nawet jej obejrzeć ,tylko od razu po nią przyjechać.Coś mi się tu nie podoba.............:roll:

Posted

najlepiej jakby sunia trafiła do domku z ogródkiem ,ale czy to nie nadmiar szczęścia.....Najważniejszy jest opiekun czy będzie o nią dbał.Jak to teraz cholera sprawdzić czy mu się nie znudzi po tygodniu i znów będzie biegać po ulicach tylko 50 km dalej...:shake:

Posted

Chcąc dla suni jak naj...naj...od ręki poinformujcie każdego, że adopcja oznacza sprawdzenie warunków dla suni (wizyta przedadopcyjna), podpisanie umowy adopcyjnej, a w niej punkt mówiący o prawie do wizyt poadopcyjnych. To na wstępie utrąci ludzi, którzy mają, jakiegoś im znanego, asa w rękawie.

Posted

Ropuchwielki napisał(a):
(...)Jak to teraz cholera sprawdzić czy mu się nie znudzi po tygodniu i znów będzie biegać po ulicach tylko 50 km dalej...:shake:

Od tego są dogomaniacy, by sobie pomagać i w takich sprawach. Komuś trzeba zaufać, po to m.in. jesteśmy. :lol: