majafaja Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 [quote name='Ropuchwielki']Twój onek w Avatarze Majafaja :glaszcze:jest taki jakiego lubię:loveu: to taka onko-belgijka :loveu: tylko juz sie babcia robi, klopoty z uszami, gronkowiec... eh, teraz to psiaki choruja niemilosiernie...:shake: zaprasz do naszej galerii http://www.dogomania.pl/forum/f80/moja-doxa-owczarek-belgijsko-niemecki-niepowtarzalna-ukochana-31185/ Quote
Folen Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 A ja się odniosę do kotka w banerku - mam identyczną kicię, Pandora ma na imię. Przy okazji odwiedzam Hope. Quote
majafaja Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Folen napisał(a):A ja się odniosę do kotka w banerku - mam identyczną kicię, Pandora ma na imię. Przy okazji odwiedzam Hope. kicia jest u mnie na tymczasie, szuka domku. a tak mam pytanie - na fotkach hope nie wydaje sie wcale mini, z niej bedzie chyba duze psisko? Quote
Ropuchwielki Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 [quote name='majafaja']to taka onko-belgijka :loveu: tylko juz sie babcia robi, klopoty z uszami, gronkowiec... http://www.dogomania.pl/forum/f80/moja-doxa-owczarek-belgijsko-niemecki-niepowtarzalna-ukochana-31185/ babcia ale okazale wygląda.Mozna być babcią i szaleć jak Tina Turner.Tylko:lol::lol: pozazdroscić Quote
Ropuchwielki Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Folen a ty masz możliwość podglądu:crazyeye: że ktoś śledzi aukcję? Quote
Folen Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Jeśli ktoś doda sobie aukcję do obserwowanych, to oczywiście ja to widzę. Quote
Ropuchwielki Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 majafaja napisał(a): a tak mam pytanie - na fotkach hope nie wydaje sie wcale mini, z niej bedzie chyba duze psisko? już chyba nie urośnie,wet powiedział ze to ok 2 lat sunia.Może tylko trochę zmężnieje.Bo po zachowaniu widać że to młodziutki wesoły psiak.tylko nie miał szczęścia Quote
Ropuchwielki Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Folen napisał(a): Przy okazji odwiedzam Hope. dzięki za wytrwałość:Rose::loveu: Quote
Ropuchwielki Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Folen napisał(a):Jeśli ktoś doda sobie aukcję do obserwowanych, to oczywiście ja to widzę. tylko co tam obserwować jeśli nikt nawet złamanego grosza nie zalicytował Quote
Ropuchwielki Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 ale cierpliwość to moja cecha charakteru:mad::evil_lol: Quote
Ropuchwielki Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 a jesli ktoś tu ma się poddać, to na pewno nie ja:megagrin: Quote
Ropuchwielki Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 no własnie a telefon milczy jak zaklęty:shake: Quote
majqa Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Ropuchwielki napisał(a):no własnie a telefon milczy jak zaklęty:shake: Odczyniamy nad telefonem czary!!! :-( Hope, gdzież ten Twój człek??? Quote
Folen Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 majqa napisał(a):Odczyniamy nad telefonem czary!!! :-( Hope, gdzież ten Twój człek??? Też się przyłączam do odczyniania.... Quote
majqa Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Folen napisał(a):Też się przyłączam do odczyniania.... ...a co odczynimy to nasze! :evil_lol: Quote
Ropuchwielki Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 no dziewczyny ale Wy to chyba jesteście czarownice:diabloti: Quote
Ropuchwielki Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Ania rozmawiała z jakąś kobitką,która chciała zabrać sunię.Tylko tak trochę teraz mamy dylemat.A wiadomo jak jej tam będzie?????????????? Quote
Ropuchwielki Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 mówiła, że do domu,że ma dzieci i pytała czy nie agresywna,ale tak uwierzyła na słowo i nie chciała nawet jej obejrzeć ,tylko od razu po nią przyjechać.Coś mi się tu nie podoba.............:roll: Quote
Ropuchwielki Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 najlepiej jakby sunia trafiła do domku z ogródkiem ,ale czy to nie nadmiar szczęścia.....Najważniejszy jest opiekun czy będzie o nią dbał.Jak to teraz cholera sprawdzić czy mu się nie znudzi po tygodniu i znów będzie biegać po ulicach tylko 50 km dalej...:shake: Quote
majqa Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Chcąc dla suni jak naj...naj...od ręki poinformujcie każdego, że adopcja oznacza sprawdzenie warunków dla suni (wizyta przedadopcyjna), podpisanie umowy adopcyjnej, a w niej punkt mówiący o prawie do wizyt poadopcyjnych. To na wstępie utrąci ludzi, którzy mają, jakiegoś im znanego, asa w rękawie. Quote
majqa Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Ropuchwielki napisał(a):(...)Jak to teraz cholera sprawdzić czy mu się nie znudzi po tygodniu i znów będzie biegać po ulicach tylko 50 km dalej...:shake: Od tego są dogomaniacy, by sobie pomagać i w takich sprawach. Komuś trzeba zaufać, po to m.in. jesteśmy. :lol: Quote
Ropuchwielki Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 dzięki;) .Prawda .OCENZUROWANO:zly7: Quote
majqa Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Ropuchwielki napisał(a):albo bezprawnie:shiny: Raczej zgodnie z tym, co w cytacie! :evil_lol: Quote
Recommended Posts