Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 496
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ropuchwielki napisał(a):
ale nie tracimy nadziei;)

Jasne, że nie tracimy, zważywszy choćby na fakt, że ta sunieczka naprawdę jest niesamowicie urodziwa! Oczy ma, jak to na PW określiła Folen, "mordercze" (w wolnym tłumaczeniu zabójczo piękne ;)). :loveu:

Posted

no tak byłem dzisiaj u niej .Po tym zastrzyku wczorajszym zrobiła sie energiczna:lol:.Mało tego ..już zaczeła pilnować posesji.Ma taki tubalny,fajny glos.A jak się cieszy kiedy ktoś do niej przyjdzie.Naprawdę sunia tak pragnie człowieka że aż serce ściska.Dostała dziś w nagrodę kosteczki z Reala i w podzięce wybiczowała mnie ogonem po nogach.Bez przesady wspaniała sunia z niej jest i nasze ogloszenie wcale nie jest przesadzone.Mój pies akurat nie czyta:diabloti: to mogę napisać ,że gdyby go nie było to z wielką przyjemnoscia bym ją wziął.:evil_lol:

Posted

namiok ja poniał:diabloti:.Zreszta wyczułem że moje Panie myślą dokładnie tak jak Ty:cool1:.Ale ktoś tu musi jeszcze stąpać realnie po ziemi.Najgorsze jest to że stapam ,głośno tupię ..... i też się łamię.Najgorsze koty.one są pół dzikie.
Wiesz po pożegnaniu naszego piesa poprzedniego jak przywieźliśmy małego szczeniaczka ,to była taka akcja,że z córą wylądowałem na pogotowiu bo bronila małego a one ją pogryzły.

Posted

tak się chciały do niego dobrać.A gdzie wrogów kupa.... tam Herkules......
Nasza Kajcia poprzednia straciła wzrok bo do koteczek przychodzili kawalerowie i wiadomo jak sie to odbywa wrzaski krzyki wojny.... a ona myślała że krzywdzą jej stado... i wtedy wszystkie rzuciły się na nią i zadrapały oko.zostało na miejscu ale pokryło sie bielmem.I tego najbardziej się obawiam....

Posted

Ropuchwielki napisał(a):
(...)Wiesz po pożegnaniu naszego piesa poprzedniego jak przywieźliśmy małego szczeniaczka ,to była taka akcja,że z córą wylądowałem na pogotowiu bo bronila małego a one ją pogryzły.

Historia rzeczywiście drastyczna ale dla ucieczki przed smutkami szczerze gratuluję walecznej Córci! :-o Imponująca odwaga! :loveu: