Folen Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Musiałam streścić tekst o Hope straszliwie, więc wybrałam istotne informacje. W środę Hope będzie ogłoszona w Ofercie. Quote
ania_s Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Bardzo dziękujemy razem z Hope:):multi: Quote
Ropuchwielki Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 :loveu:witam najsympatyczniejszą ekipę tego forum:loveu: Quote
Folen Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Były jakiekolwiek telefony w sprawie Hope? Na allegro 102 wyświetlenia ma Hope. Quote
Ropuchwielki Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 no niestety. W dzisiejszych czasach łatwiej o telefon niż o porządnego właściciela pieska:cool3: Quote
majqa Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Ropuchwielki napisał(a):ale nie tracimy nadziei;) Jasne, że nie tracimy, zważywszy choćby na fakt, że ta sunieczka naprawdę jest niesamowicie urodziwa! Oczy ma, jak to na PW określiła Folen, "mordercze" (w wolnym tłumaczeniu zabójczo piękne ;)). :loveu: Quote
Ropuchwielki Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 no tak byłem dzisiaj u niej .Po tym zastrzyku wczorajszym zrobiła sie energiczna:lol:.Mało tego ..już zaczeła pilnować posesji.Ma taki tubalny,fajny glos.A jak się cieszy kiedy ktoś do niej przyjdzie.Naprawdę sunia tak pragnie człowieka że aż serce ściska.Dostała dziś w nagrodę kosteczki z Reala i w podzięce wybiczowała mnie ogonem po nogach.Bez przesady wspaniała sunia z niej jest i nasze ogloszenie wcale nie jest przesadzone.Mój pies akurat nie czyta:diabloti: to mogę napisać ,że gdyby go nie było to z wielką przyjemnoscia bym ją wziął.:evil_lol: Quote
majqa Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Ropuszku ale 1 pies to niegodziwość wobec psa! :evil_lol: Dwa zdecydowanie lepiej się komponują! ;) Quote
Ropuchwielki Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 namiok ja poniał:diabloti:.Zreszta wyczułem że moje Panie myślą dokładnie tak jak Ty:cool1:.Ale ktoś tu musi jeszcze stąpać realnie po ziemi.Najgorsze jest to że stapam ,głośno tupię ..... i też się łamię.Najgorsze koty.one są pół dzikie. Wiesz po pożegnaniu naszego piesa poprzedniego jak przywieźliśmy małego szczeniaczka ,to była taka akcja,że z córą wylądowałem na pogotowiu bo bronila małego a one ją pogryzły. Quote
Ropuchwielki Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 tak się chciały do niego dobrać.A gdzie wrogów kupa.... tam Herkules...... Nasza Kajcia poprzednia straciła wzrok bo do koteczek przychodzili kawalerowie i wiadomo jak sie to odbywa wrzaski krzyki wojny.... a ona myślała że krzywdzą jej stado... i wtedy wszystkie rzuciły się na nią i zadrapały oko.zostało na miejscu ale pokryło sie bielmem.I tego najbardziej się obawiam.... Quote
majqa Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Ropuchwielki napisał(a):(...)Wiesz po pożegnaniu naszego piesa poprzedniego jak przywieźliśmy małego szczeniaczka ,to była taka akcja,że z córą wylądowałem na pogotowiu bo bronila małego a one ją pogryzły. Historia rzeczywiście drastyczna ale dla ucieczki przed smutkami szczerze gratuluję walecznej Córci! :-o Imponująca odwaga! :loveu: Quote
Ropuchwielki Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 hehehe drapieżna jet kocica.uczy się od nich:diabloti: Quote
Ropuchwielki Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 witam wszystkich miłosników Hopki:loveu::multi: Quote
Ropuchwielki Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 no tak, niedziela, wszyscy odsypiają zaległości:sleep: Quote
Folen Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 A gdzie tam odsypiają, witamy nowego, o dziwo słonecznego dnia! Quote
Ropuchwielki Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 no tak słoneczny ,muszę poszukać okularów:cool1: Quote
Ropuchwielki Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 witaj Folen:multi:Jak tam Twój brytan sie miewa Quote
Folen Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Witaj Ropuchu, zaskakująco dobrze się miewa :multi: "Twoje kobiety" i Majqa dobrze mówią, jeden pies to mało... :razz: Quote
Folen Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 A u Hope na allegro pojawił sę obserwator, oby się przełożył na ten wymarzony domek. Quote
Ropuchwielki Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 ooooooo:loveu:dobra wiadomość ,oby sie nie spłoszył trzeba chodzic na paluszkach:evil_lol:.ale niech nie bedzie taki pewny .jeszcze nie wiadomo czy ja dostanie:evil_lol: Quote
majafaja Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 ale piekna sunia!!!:loveu::loveu: na pewno szybciutko znajdzie domek! Quote
Ropuchwielki Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 :drinka:miód wlewasz mi do serca :chlup:kocham onki za życzliwość:evil_lol: Quote
Ropuchwielki Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Twój onek w Avatarze Majafaja :glaszcze:jest taki jakiego lubię:loveu: Quote
Recommended Posts