Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 496
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapomniałam napisać, że wrzuciłam Hope na naszą-klasę w swój profil, pomyślałam też żeby wysłać ogłoszenie do Metra, może wydrukują, poszukam zaraz odpowiedniej strony.

Posted

majqa napisał(a):
Jesteś Cudeńkiem Folen, poprostu Cudeńkiem, że...pomimo...znajdujesz
w sobie siłę by myśleć o innych. :iloveyou: :calus:

Dziękuję Ci Majqa, ale podobno to czasem moja wada jest, to myślenie, niestety...

Kurcze, jakiś oczopląs mam i nie mogę znaleźć w emetrze działu z ogłoszeniami :oops:

Posted

Folen napisał(a):
Zapomniałam napisać, że wrzuciłam Hope na naszą-klasę w swój profil, pomyślałam też żeby wysłać ogłoszenie do Metra, może wydrukują, poszukam zaraz odpowiedniej strony.

o widzisz:loveu:też fajny pomysł.To też potężny portal.Ostatecznie pies tez człowiek może być dopisany do znajomych:evil_lol:

Posted

[quote name='Folen']Wrzuciłam tam Hope, jutro się jeszcze doedukuję jak to teraz się odbywa z ogłoszeniami w metrze... I tak myśle, kiedyś ogłaszałam na jeszcze jednym portalu, gdzie też drukowali ogłoszenia, bezpłatnie, poszukam tego.

Hope - Zwierzaki - cafeanimal.pl
jakby tak dopisać Hope do wszystkich klas nawet jako gość, to byłoby Wejście Smoka :evil_lol: