ania_s Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Będziemy szukać dalej.A może uda nam się jednak dojść do porozumienia ze zwierzakami;) bardzo bym chciała.Zobaczymy co przyniesie nowy dzień:evil_lol: Quote
Ropuchwielki Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 to był po prostu pechowy dzień:shake:.Najpierw padło mi ogrzewanie w samochodzie i jechałem100 km w lodówce,potem Hope zwymiotowała mi na wycieraczkę jakby chciała powiedzieć,co o tym myśli,potem Isadora7 wyrwała mi klamkę z drzwi:megagrin::megagrin::megagrin:,więc logiczny ciąg zdarzeń wskazywał na finał efektu tej wizyty. Nawiasem mówiąc klamkę wyrwał ktoś inny,ale to tak dobrze pasuje do opisu nieszczęść ,że nie mogłem się powstrzymać:evil_lol: ,sorry Isadora:lol:.Jeszcze raz pozdrawiam Ciebie i Twojego przegubowca:lol:. Quote
Isadora7 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Ropuchwielki napisał(a):to był po prostu pechowy dzień:shake:.Najpierw padło mi ogrzewanie w samochodzie i jechałem100 km w lodówce,potem Hope zwymiotowała mi na wycieraczkę jakby chciała powiedzieć,co o tym myśli,potem Isadora7 wyrwała mi klamkę z drzwi:megagrin::megagrin::megagrin:,więc logiczny ciąg zdarzeń wskazywał na finał efektu tej wizyty. Nawiasem mówiąc klamkę wyrwał ktoś inny,ale to tak dobrze pasuje do opisu nieszczęść ,że nie mogłem się powstrzymać:evil_lol: ,sorry Isadora:lol:.Jeszcze raz pozdrawiam Ciebie i Twojego przegubowca:lol:. Ależ nie ma sprawy przy najbliższej okazji zabiorę przegubowca i wtedy zobaczysz co to znaczy pies Baskervilów:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
majqa Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Ropuchwielki'](...) potem Isadora7 wyrwała mi klamkę z drzwi:megagrin::megagrin::megagrin: (...). Ta drobna istota, Isadorą zwana, rwie klamki??? :-o :evil_lol: Anuś, napisz PW - prośbę do moda o przeniesienie wątku do działu - psy do adopcji i zmień tytuł!!! Koniecznie! Tam więcej ludzi zagląda. Widziałam fotki, obie sunie boskie ale widzę, że między nimi to nie przelewki. :-( Kontaktowałaś się z Eruane? Całusy Kochani! :loveu: Quote
Ropuchwielki Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='majqa']Ta drobna istota, Isadorą zwana, rwie klamki??? :-o :evil_lol: no przecież ktoś kto poskromił psa Baskervillów musi mieć charakter:diabloti: :lol: Quote
Ropuchwielki Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 i pałam do Nich wielka sympatią bo lubię "charakterników":loveu: Quote
Ropuchwielki Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='ania_s']Będziemy szukać dalej..Ale bez paniki i histerii.Jakieś drobne postępy są.Dzisiaj sunie wyrywały sobie patyczka warcząc na siebie, były pysk w pysk i nic się nie stało.ONka uwielbia przeciąganie i nareszcie miała godnego przeciwnika:evil_lol: Quote
majqa Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Ropuchwielki napisał(a):[quote name='majqa'](...)no przecież ktoś kto poskromił psa Baskervillów musi mieć charakter:diabloti: :lol: I tego wszystkiego dokonała Isadora? :-o WOW! Gieroj from Warsaw! :evil_lol: Quote
Ropuchwielki Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 majqa napisał(a):Czyli pojawiło się światełko nadziei. a może to będzie Supernowa...:cool3:.Może zbyt pochopnie zaczęliśmy szukać dalej.Trochę zima nas wystraszyła,bo w kojcu Hope zachowywała się jak komandos z formacji Delta.Nawet wisiała na przednich łapach na wysokości 2 metrów:diabloti:.Myślałem ,że w domu zrobi kipisz,ale teraz wiadomo o co jej chodziło....:lol:.Moja konstrukcja jej się nie podobała:cool1:Psiny nie widać ,nie słychać,......do rany przyłóż.Tyle, że trzeba sterować ruchem, a na sygnalizację świetlną nie chcą reagować...nawet policjanta lekceważą jak siebie zobaczą:mad:. Na razie stosujemy pouczenia, i chyba cierpliwość musi zostać kiedyś nagrodzona:roll: Quote
Isadora7 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Tak naprawdę to trzymam kciuki aby sunia u was została. Quote
Ropuchwielki Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 musimy o nią powalczyć,bo ze zdjęć wynika że to ONka jet taka wredna:lol: ale Hope to jak dr Jekyll i dr Hyde:evil_lol:. Quote
ania_s Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Witajcie:) Pisałam do Eruane dała mi kilka cennych wskazówek.Będziemy się stosować i zobaczymy co z tego wyjdzie.Musimy uzbroić się w cierpliwość;) Quote
majqa Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Cieszę się, że kontakt z Eruane doszedł do skutku. Oby to wniosło powiew nadziei. Quote
Ropuchwielki Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 jakieś tam symptomy zawieszenia broni się pojawiły:chaos::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Bardzo będe kibicować - oby się udało. Quote
Ropuchwielki Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 będzie dobrze,dzisiaj po spacerze nawet razem weszliśmy do domu.nasza sunia jako pierwsze poleciała bronic swojej miski:megagrin:,ale bez awantur.A teraz cisza jak makiem zasiał .Aż muszę pójść sprawdzić czy Hope tam jest.I tak juz zostanie. Pójdę poproszę ją o wybaczenie za wcześniejsze chwile zwątpienia:diabloti:. Quote
Recommended Posts