Ropuchwielki Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Jeżeli to sunia to może nazywac się Sara Quote
sati Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 super, każde odwiedziny bardzo mile widziane:evil_lol::evil_lol:, nasza Sati wioze 3 listopada do Renatki do domu tymczasowego, ale z mysla, ze zostanie tam do konca...pieniazki nazbieramy a Sati przynajmniej bedzie miala na starość zycie jakie powinna miec od poczatku Quote
ania_s Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 To wspaniale bardzo się cieszę.Będę śledzić wątek Sati.:loveu: Quote
Folen Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Ropuchu Fortuna (bo o niej mowa) przebywa w Fundacji Emir, tu strona http://www.fundacja-emir.org, jest tam kontakt. Jeszcze raz gratuluję, chyba Hope, "urobienia" Was po jej myśli :razz: Quote
ania_s Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 poszukam tego wątku pieska zco go znaleźli koło Mszczonowa może to jednak ta Sara? Widziałeś zdjecia? Quote
majqa Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Anuś ale...niunia będzie spała w łóżeczku wcześniej niż później, prawda? :razz: :loveu: :evil_lol: Quote
Ropuchwielki Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 tak wydrukowałem i pojechałem do właścicielki ,jak spojrzała to powiedziała ze to chyba ona Quote
ania_s Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Tak:lol: nareszcie bedzie sprawiedliwy podział Chili (nasz kochany owczarek) z Ropuchem a ze mną Hope:megagrin: oj bedzie wesoło:smilecol::Dog_run: Quote
sati Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 ania_s napisał(a):Tak:lol: nareszcie bedzie sprawiedliwy podział Chili (nasz kochany owczarek) z Ropuchem a ze mną Hope:megagrin: oj bedzie wesoło:smilecol::Dog_run: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: grunt to sprawiedliwy podział Quote
Ropuchwielki Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 no to teraz jeszcze raz Hej Dziewczyny;):lol: Quote
Ropuchwielki Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Juz widzę wszystko wiadomo:cool1:.Cóż, wyglada na to ,że Diabeł nie ma dla mnie litości i będe musiał wyzbyć się pięknego chrapliwego skrzeku i trenowac ,aby powiedziec aksamitnym głosem: Hope ,chodź idziemy do prawdziwego domu:diabloti: Quote
Ropuchwielki Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Jak widać moje dziewczyny rozpracowały mnie taktycznie i nawet się nie zorientowałem kiedy doszedłem do wniosku ,że tez chcę aby Hope u nas była. Quote
Ropuchwielki Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 w kazdym razie serdeczne Wam dzięki za pomoc.Odwaliłyście kawał dobrej roboty ,żeby nie oddać nikomu Hope Quote
majqa Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Ropuchwielki napisał(a):w kazdym razie serdeczne Wam dzięki za pomoc.Odwaliłyście kawał dobrej roboty ,żeby nie oddać nikomu Hope Tak miało być! Sam widzisz ile są w stanie zdziałać kobiety! :diabloti: Quote
sati Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dawno sie tak nie uśmiałam Quote
Ropuchwielki Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Folen napisał(a):To ja w takim razie pozwolę sobie mieć pytanie nad którym się zastanówcie jeśli możecie - zostało 8 dni wyróznionego allegro Hope, myślę, że szkoda je "marnować", czy mogłabym więc podmienić aukcję na innego psiaka? jasne, że nie mielibyśmy nic przeciwko,a nawet koniecznie trzeba to zrobić ,może jakiś inny nieszczęśnik znajdzie swoją przystań.dzięki Folen za namiar na Emira.Przekazałem właścicielce i jeśli ona miała tabliczkę Sara to jest napewno ten psiak. Quote
Folen Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Ropuchwielki napisał(a):w kazdym razie serdeczne Wam dzięki za pomoc.Odwaliłyście kawał dobrej roboty ,żeby nie oddać nikomu Hope A cała reszta to była tylko zasłona dymna :loveu: Quote
Ropuchwielki Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Miło było mi Was poznać,i chociaż nie bedę mógł juz tak często tu bywać ,to od czasu do czasu wpadnę, aby kliknąć Wasze posty, bo Wasze działanie jest bardzo potrzebne.Jeszcze raz dzięki Folen i Majqa -ZA WSZYSTKO!!!!! :loveu: Quote
Ropuchwielki Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 a co do Hope ...bedziemy o nia dbać i skoro ona juz sobie Anię wybrała ,to postaramy sie ,aby się nie zawiodła.Nie bedzie to proste bo w tym temacie sa plusydodatnie i plusy ujemne,długo byłem za, a nawet przeciw ,ale myślę ,ze podołamy;) Quote
Ropuchwielki Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 majqa napisał(a):Tak miało być! Sam widzisz ile są w stanie zdziałać kobiety! :diabloti: wiem,wiem ,czułem to przez skórę juz od pewnego czasu,to była ta "kobieca intuicja":evil_lol: Quote
Folen Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Trzymajcie się zatem ciepło i zapraszamy czasem na nasze wątki. I wrzuccie czasem jakieś fotki Hope, żebyśmy oczy nacieszyły :loveu: A podziękowania największe dla Majqi, bo to ona mnie tu "przyciągnęła"... Quote
Ropuchwielki Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Folen napisał(a):A cała reszta to była tylko zasłona dymna :loveu: prawda ,......tak skuteczna, jak ta, od której wyginęły dinozaury;) Quote
Recommended Posts