Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 496
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

super, każde odwiedziny bardzo mile widziane:evil_lol::evil_lol:, nasza Sati wioze 3 listopada do Renatki do domu tymczasowego, ale z mysla, ze zostanie tam do konca...pieniazki nazbieramy a Sati przynajmniej bedzie miala na starość zycie jakie powinna miec od poczatku

Posted

Ropuchu Fortuna (bo o niej mowa) przebywa w Fundacji Emir, tu strona http://www.fundacja-emir.org, jest tam kontakt.

Jeszcze raz gratuluję, chyba Hope, "urobienia" Was po jej myśli :razz:

Posted

ania_s napisał(a):
Tak:lol: nareszcie bedzie sprawiedliwy podział Chili (nasz kochany owczarek) z Ropuchem a ze mną Hope:megagrin: oj bedzie wesoło:smilecol::Dog_run:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: grunt to sprawiedliwy podział

Posted

Juz widzę wszystko wiadomo:cool1:.Cóż, wyglada na to ,że Diabeł nie ma dla mnie litości i będe musiał wyzbyć się pięknego chrapliwego skrzeku i trenowac ,aby powiedziec aksamitnym głosem: Hope ,chodź idziemy do prawdziwego domu:diabloti:

Posted

Ropuchwielki napisał(a):
w kazdym razie serdeczne Wam dzięki za pomoc.Odwaliłyście kawał dobrej roboty ,żeby nie oddać nikomu Hope

Tak miało być! Sam widzisz ile są w stanie zdziałać kobiety! :diabloti:

Posted

Folen napisał(a):
To ja w takim razie pozwolę sobie mieć pytanie nad którym się zastanówcie jeśli możecie - zostało 8 dni wyróznionego allegro Hope, myślę, że szkoda je "marnować", czy mogłabym więc podmienić aukcję na innego psiaka?

jasne, że nie mielibyśmy nic przeciwko,a nawet koniecznie trzeba to zrobić ,może jakiś inny nieszczęśnik znajdzie swoją przystań.dzięki Folen za namiar na Emira.Przekazałem właścicielce i jeśli ona miała tabliczkę Sara to jest napewno ten psiak.

Posted

Ropuchwielki napisał(a):
w kazdym razie serdeczne Wam dzięki za pomoc.Odwaliłyście kawał dobrej roboty ,żeby nie oddać nikomu Hope

A cała reszta to była tylko zasłona dymna :loveu:

Posted

Miło było mi Was poznać,i chociaż nie bedę mógł juz tak często tu bywać ,to od czasu do czasu wpadnę, aby kliknąć Wasze posty, bo Wasze działanie jest bardzo potrzebne.Jeszcze raz dzięki Folen i Majqa -ZA WSZYSTKO!!!!! :loveu:

Posted

a co do Hope ...bedziemy o nia dbać i skoro ona juz sobie Anię wybrała ,to postaramy sie ,aby się nie zawiodła.Nie bedzie to proste bo w tym temacie sa plusydodatnie i plusy ujemne,długo byłem za, a nawet przeciw ,ale myślę ,ze podołamy;)

Posted

Trzymajcie się zatem ciepło i zapraszamy czasem na nasze wątki. I wrzuccie czasem jakieś fotki Hope, żebyśmy oczy nacieszyły :loveu:

A podziękowania największe dla Majqi, bo to ona mnie tu "przyciągnęła"...