Ropuchwielki Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 cos mi moja kobieca intuicja podpowiada, że dzisiejszy dzień to bedzie jedno pasmo sukcesów:loveu: Quote
Ropuchwielki Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Folen napisał(a):Ja też jestem, ale nie mam nic ciekawego do napisania. Myślę gdzie tu jeszcze Hope umieścić... To pewnie tylko Ty Folen tak myslisz ,ze nie masz nic ciekawego do napisania. Prawda jest z pewnościa inna.To niemozliwe w przypadku osoby z Twoją wrazliwością i Twoim talentem do robienia grafiki.Ale wystarczy ,że chociaż jesteś;) Quote
majqa Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Ropuchwielki napisał(a):(...)że dzisiejszy dzień to bedzie jedno pasmo sukcesów:loveu: Na taki dzionek właśnie czekamy! Quote
Ropuchwielki Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 no nic, jade sprawdzić, czy nasza więźniarka nie narozrabiała po nocy Quote
Ropuchwielki Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 jak tam nocka??? Pierwsza bez ekscesów????:evil_lol: Quote
Ropuchwielki Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Hopka bez zarzutu,milutka jak zwykle:lol: Quote
majqa Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Ropuchwielki napisał(a):witaj Majqa:lol: Witamy, witamy !!!!!!!!! :multi: Quote
Ropuchwielki Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 trochę z tą intuicją nie tak:shake: Quote
majqa Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Ropuchwielki napisał(a):trochę z tą intuicją nie tak:shake: A, bo to taka kapryśna dama...;) Quote
ania_s Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 :laola:Hope zostaje z nami.Dziękuje Wam za pomoc ale chyba nie ma co przeciągać. Wszyscy zakochaliśmy sie w niej...Wpadliśmy po uszy.:multi:Hope bedzie miała domek i jakos nasze kotki i pieska pogodzimy.Ja na pewno będę tu zaglądać i postaram sie pomagać innym pieskom.Do tej pory nawet nie wiedziałam ze taki portal istnieje.Dla Hope zaczyna sie nowy rozdział życia Quote
ania_s Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Majqa i Folen jesteście wspaniałe zwłaszcza wam należy się gorące podziekowanie:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: i wielkie uściski.Dziekuję również innym osobom które hopsały Hope i dochopsały do naszych serduszek:megagrin: Tak sie ciesze:BIG::klacz: Quote
Folen Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Nie chcę nic mówić, ale wiedziałam, że tak będzie :loveu::loveu: Cudna wiadomość, życzę Wam długiego i szczęśliwego życia razem! Quote
majqa Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [CENTER]Wspaniałe wieści Anuś!!!!!!!!! Życzymy Wam wieeele lat długiego szczęścia!!!!!!! Czy Ropuszkowi o ten błysk intuicji chodziło??? :razz: :smilecol:[/CENTER] Quote
Folen Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 To ja w takim razie pozwolę sobie mieć pytanie nad którym się zastanówcie jeśli możecie - zostało 8 dni wyróznionego allegro Hope, myślę, że szkoda je "marnować", czy mogłabym więc podmienić aukcję na innego psiaka? Quote
ania_s Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 myslę że tak;) w końcu sam przyznał się że się łamie...a ja już się tak nakręciłam że było mi coraz ciężej.Hope bedzie dobrze juz ja o to zadbam żeby jej wynagrodzić to nieszczęście,bedzie miała działeczkę do biegania,pełną michę spanko ma byc u mnie w pokoiku i wiele miłości bo ona juz dawno jak nasza:loveu: Quote
ania_s Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Folen jak najbardziej! oby temu pieskowi też się udało. Z prawdziwa przyjemnoscia ustapimy miejsca:):) Quote
sati Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Ania :loveu::loveu::loveu: ja tu dziennie po cichu zagladalam z nadzieją na super domek dla Hope, a bedzie miała najwspanialszy na jaki zasłużyła:multi::multi::multi: Quote
sati Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 jak ja lubie w takich sytuacjach sciagac psy z podpisu:evil_lol::evil_lol: Quote
ania_s Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Tez bardzo się cieszę ze zostanie u nas:multi:Bedziemy ja kochać bardzo to chyba było przeznaczenie;) ma w sobie coś z naszej suni Kajci która zdechła parę lat temu a mianowicie spojrzenie sarenki:lol: Może to ona w innym wcieleniu;) Quote
ania_s Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 A Sati i Maniusię bedę odwiedzać obowiązkowo:lol: Quote
Ropuchwielki Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 mam Prośbę do Folen bo widziałem że byłas na wątku tego ON co złapano go koło Mszczonowa. Chyba znalazła sie właścicielka:) Quote
Ropuchwielki Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 może wiesz gdzie ten piesek przebywa czy jakis kontakt do tej osoby... co go ma Quote
Recommended Posts