Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 496
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Folen napisał(a):
Ja też jestem, ale nie mam nic ciekawego do napisania.

Myślę gdzie tu jeszcze Hope umieścić...

To pewnie tylko Ty Folen tak myslisz ,ze nie masz nic ciekawego do napisania.
Prawda jest z pewnościa inna.To niemozliwe w przypadku osoby z Twoją wrazliwością i Twoim talentem do robienia grafiki.Ale wystarczy ,że chociaż jesteś;)

Posted

:laola:Hope zostaje z nami.Dziękuje Wam za pomoc ale chyba nie ma co przeciągać. Wszyscy zakochaliśmy sie w niej...Wpadliśmy po uszy.:multi:Hope bedzie miała domek i jakos nasze kotki i pieska pogodzimy.Ja na pewno będę tu zaglądać i postaram sie pomagać innym pieskom.Do tej pory nawet nie wiedziałam ze taki portal istnieje.Dla Hope zaczyna sie nowy rozdział życia

Posted

Majqa i Folen jesteście wspaniałe zwłaszcza wam należy się gorące podziekowanie:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: i wielkie uściski.Dziekuję również innym osobom które hopsały Hope i dochopsały do naszych serduszek:megagrin: Tak sie ciesze:BIG::klacz:

Posted

[CENTER]Wspaniałe wieści Anuś!!!!!!!!! Życzymy Wam wieeele lat długiego szczęścia!!!!!!! Czy Ropuszkowi o ten błysk intuicji chodziło??? :razz:
:smilecol:[/CENTER]

Posted

To ja w takim razie pozwolę sobie mieć pytanie nad którym się zastanówcie jeśli możecie - zostało 8 dni wyróznionego allegro Hope, myślę, że szkoda je "marnować", czy mogłabym więc podmienić aukcję na innego psiaka?

Posted

myslę że tak;) w końcu sam przyznał się że się łamie...a ja już się tak nakręciłam że było mi coraz ciężej.Hope bedzie dobrze juz ja o to zadbam żeby jej wynagrodzić to nieszczęście,bedzie miała działeczkę do biegania,pełną michę spanko ma byc u mnie w pokoiku i wiele miłości bo ona juz dawno jak nasza:loveu:

Posted

Ania :loveu::loveu::loveu: ja tu dziennie po cichu zagladalam z nadzieją na super domek dla Hope, a bedzie miała najwspanialszy na jaki zasłużyła:multi::multi::multi:

Posted

Tez bardzo się cieszę ze zostanie u nas:multi:Bedziemy ja kochać bardzo to chyba było przeznaczenie;) ma w sobie coś z naszej suni Kajci która zdechła parę lat temu a mianowicie spojrzenie sarenki:lol: Może to ona w innym wcieleniu;)