majqa Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Ropuchu, na PW odpiszę juterkiem z pracy, bo jak mi "wetnie" moje mądrości to...:mad: Nie wchodzą bezpośrednie linki z ogłoszeń więc musicie mi uwierzyć na słowo, że na ten moment jest z mojej strony 20 ogłoszeń w necie. Quote
majqa Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Folen...dałaś ognia Dziewczyno !!!!!!!!!! Dla mnie bajka !!!!!!!! :Rose: Quote
Folen Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Dzięki Majqa :oops: Zły dzień dziś mam, ale to mi akurat nieźle wyszło, oby było skuteczne... ma być dom dla Hope! A linki tu dziś zamienia na tytuły, nie wiem co jest grane z dogo... Quote
majqa Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Folen napisał(a):(...) A linki tu dziś zamienia na tytuły, nie wiem co jest grane z dogo... Jak to zobaczyłam to szczęście, że siedziałam. Opadły mi tylko ręce. ;) Hm...to nam się złe dni pokryły. Mój też był całkiem, całkiem...:-( Jutro do Ciebie zafonię! Całusy! Quote
ania_s Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Cięzko się tu dobic jesteście fantastyczne dziewczynki.Gorace buziaki dla was. Quote
majqa Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Nie przesadzaj Anuś, bo samouwielbienie zastuka nam do drzwi. ;) Odwzajemniam buziaki! :loveu: Jutro dorobię kolejne ogłoszenia. Na dziś użerania z dogo mi wystarczy. Hopeńko, będę śnić o domeczku dla Ciebie! Quote
ania_s Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Miłych snów.Dobranoc.Do zobaczenia:bye: Quote
majqa Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 ania_s napisał(a):Miłych snów.Dobranoc.Do zobaczenia:bye: Uff...dopiero teraz zacznę się włączać w śnienie...:lol: Quote
Ropuchwielki Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 to już chyba nie było sensu kłaść się spać,zaraz trzeba wstawać:diabloti: Quote
Ropuchwielki Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 dobrze że nie jeździsz TIR em:evil_lol: Quote
majqa Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Ropuchwielki napisał(a):dobrze że nie jeździsz TIR em:evil_lol: Trafiłeś w moje marzenie i to autentyczne. Quote
majqa Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Wyróżniłam alegratkę o 6 pkt. Mam jeszcze kilka pomysłów, które pozostawiam Wam do rozważenia (Może coś z nich zostało już wprowadzone w czyn?). Za chwilę, w osobnym poście, wypunktuję, o co mi biega. Quote
majqa Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Oto pewien, zmodyfikowany rodzaj skrótu o Hope: "Uroda i nadzieja to jedno, co ma. Hope, mix owczarka błaga o dom!" Ktoś wyrzucił ją ze swego życia i...skazał na wolność. Świat stał się dla Hope szkołą przetrwania, walką z głodem, zimnem, wszelkiego kalibru niebezpieczeństwem. Anioł Litości przywiódł wędrowniczkę pod drzwi człowieka, ten na szczęście miał serce, a nie...kamień. Nakarmił, napoił i dał chwilowy dach nad głową biedactwa. Sunia nie może jednak zostać z nim na stałe. Przez kilka dni zaledwie, Hope pozwoliła się poznać z jak najlepszej strony. Delikatna, wrażliwa, inteligentna, doskonale sprawdziłaby się w roli towarzysza ludzi dorosłych, jak i dzieci. Wykonuje proste komendy, pięknie chodzi na smyczy, wyśmienicie odnajduje się jako kompan podróży autem. Ideał psa, który nie został doceniony. Błagamy o szansę dla pięknej Hope! Niech nadzieja nie opuszcza czterołapki, a wiatr nadziei przywiedzie właściwego człowieka. Marzymy, by zanurzył on dłonie w jej miękkiej sierści i wyszeptał aksamitnym głosem: "Hope, idziemy do prawdziwego domu!" Osoby zainteresowane losem Hope, rozważające jej adopcję, proszone są o kontakt z Panią Anną, dzwoniąc na numer 0 - 502 22-14-51 lub pisząc na adres mailowy anuska51@wp.pl . Quote
majqa Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 1. Zróbcie, choćby w Wordzie, rodzaj ogłoszenia - dajcie w nim jedną z czytelniejszych fotek Hope i prostszy, skrótowy tekst (jak podany wyżej). Pokserujcie i powieście je w wybranym przez Was promieniu, jako ogłoszenie. Ponadto...za zgodą właścicieli, porozwieszajcie to ogłoszenie w lecznicy/ - ach wet. , na witrynach sklepów zoologicznych i innych publicznych (uczęszczanych) miejscach, budynkach użyteczności publicznej. Mnie np. do głowy przychodzą (również dla formalności za zgodą) - państwowe i prywatne placówki sł. zdrowia (wbrew pozorom ludzie, by nie uświerknąć w kolejkach, czytają wszystko jak leci, coś im w głowach zostaje). Można przecież rzucić też kilka takich ulotek - ogłoszeń. Aha...tablica (zawsze takie zbiorcze cudo istnieje, gdzie gości mydło i powidło) ogłoszeniowa w korytarzu (na ogół) urzędu miasta. 2. Pomyślcie o ludziach z Waszego bliskiego kręgu, a najlepiej dalszego (jest szansa, że wieści trafią do szerokiego grona osób), którzy bawią się w N-K. Poproście o puszczenie info o Hope, za pomocą tego portalu. 3. Zmodyfikujcie tytuł podając w nim imię suni, oczywiście informację o porzuceniu i lokalizację, a "bestialstwo" zamieńcie na np. określenie mini mix onka. Może tym przyciągniecie miłośników tej konkretnie rasy i jej mixów. Quote
Ropuchwielki Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 no to juz robimy od jakiegoś czasu .;)Zdjęcie suni wisi na okolicznych słupach przy gminie i przy sklepach .Tam gdzie ludzie chodzą.parę osób tez juz tu agituje w jej sprawie .Czas pracuje na nasza korzyść.tym bardziej ze sunia aktualnie jest bezpieczna w dobrym miejscu:evil_lol: Quote
majqa Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Uff...tom ukojona. ;) Melduję, że Folen obdzwoniona. Quote
Folen Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Potwierdzam obdzwonienie i zaraz się zastosuję :) Quote
majqa Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Kolejne na tych stronach (razem 22): Uroda i nadzieja to jedno, co ma. Hope, mix onka. - GRAAND (978649) Classified Ads psy, koty, hodowla mójpupil Quote
Ropuchwielki Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 fajnie a mnie się w końcu udało pokonac pocztę:lmaa: Quote
Ropuchwielki Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 YouTube - Hope- wiara w człowieka-czy słuszne? Ania popełnila na You tube filmik z Twoim tektem Majqa:roll:.jest też na stronce pieska w filmikach;) Quote
majqa Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Przepiękne, wzruszające popełnienie!!!!!!!!!! Congratulations! :cool2: Quote
Ropuchwielki Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 mówiłem że to Einstein:diabloti: Mnie sie tez podoba.Folen Tobie tez dzieki, tam przeciez tez jest Twoja praca:multi:.Posłaniec juz poleciał do Ciebie.Dzieki. Ja na razie spadam z forum ,bo obowiazki wzywaja,jeszcze tylko klikne M:loveu:anię .Niech zdrowieje. Quote
Folen Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Bardzo fajny ten filmik wyszedł, podkład muzyczny pasuje odpowiednio :razz: Einstein? Moja siostra kiedyś na widok Einsteina krzyknęła - Frenkenstein czy na odwrót :evil_lol::evil_lol: Quote
anetek100 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Ropuchwielki napisał(a):dobrze że nie jeździsz TIR em:evil_lol: mnie tez serducho piknęło moj TZ jeździ tirem juz około trzech latek...i teraz dopiero będzie w grudniu zachciało sie jechac na siedem tygodni...ehhhh to tak na marginesie;) Quote
ania_s Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Witam wszystkich wieczorową pora:) Quote
Recommended Posts