Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ropuchu, na PW odpiszę juterkiem z pracy, bo jak mi "wetnie" moje mądrości to...:mad:
Nie wchodzą bezpośrednie linki z ogłoszeń więc musicie mi uwierzyć na słowo, że na ten moment jest z mojej strony 20 ogłoszeń w necie.

• Replies 496
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki Majqa :oops: Zły dzień dziś mam, ale to mi akurat nieźle wyszło, oby było skuteczne... ma być dom dla Hope!

A linki tu dziś zamienia na tytuły, nie wiem co jest grane z dogo...

Posted

Folen napisał(a):
(...) A linki tu dziś zamienia na tytuły, nie wiem co jest grane z dogo...

Jak to zobaczyłam to szczęście, że siedziałam. Opadły mi tylko ręce. ;)
Hm...to nam się złe dni pokryły. Mój też był całkiem, całkiem...:-(
Jutro do Ciebie zafonię! Całusy!

Posted

Nie przesadzaj Anuś, bo samouwielbienie zastuka nam do drzwi. ;)
Odwzajemniam buziaki! :loveu:
Jutro dorobię kolejne ogłoszenia. Na dziś użerania z dogo mi wystarczy.
Hopeńko, będę śnić o domeczku dla Ciebie!

Posted

Wyróżniłam alegratkę o 6 pkt. Mam jeszcze kilka pomysłów, które pozostawiam Wam do rozważenia (Może coś z nich zostało już wprowadzone w czyn?). Za chwilę, w osobnym poście, wypunktuję, o co mi biega.

Posted

Oto pewien, zmodyfikowany rodzaj skrótu o Hope:

"Uroda i nadzieja to jedno, co ma.
Hope, mix owczarka błaga o dom!"

Ktoś wyrzucił ją ze swego życia i...skazał na wolność.
Świat stał się dla Hope szkołą przetrwania, walką z głodem, zimnem, wszelkiego kalibru niebezpieczeństwem.
Anioł Litości przywiódł wędrowniczkę pod drzwi człowieka, ten na szczęście miał serce, a nie...kamień. Nakarmił, napoił i dał chwilowy dach nad głową biedactwa.
Sunia nie może jednak zostać z nim na stałe.
Przez kilka dni zaledwie, Hope pozwoliła się poznać z jak najlepszej strony. Delikatna, wrażliwa, inteligentna, doskonale sprawdziłaby się w roli
towarzysza ludzi dorosłych, jak i dzieci.
Wykonuje proste komendy, pięknie chodzi na smyczy, wyśmienicie odnajduje się jako kompan podróży autem.
Ideał psa, który nie został doceniony.
Błagamy o szansę dla pięknej Hope!
Niech nadzieja nie opuszcza czterołapki, a wiatr nadziei przywiedzie
właściwego człowieka.
Marzymy, by zanurzył on dłonie w jej miękkiej sierści i wyszeptał
aksamitnym głosem: "Hope, idziemy do prawdziwego domu!"

Osoby zainteresowane losem Hope, rozważające jej adopcję, proszone są o kontakt z Panią Anną, dzwoniąc na numer
0 - 502 22-14-51 lub pisząc na adres mailowy anuska51@wp.pl .

Posted

1. Zróbcie, choćby w Wordzie, rodzaj ogłoszenia - dajcie w nim jedną z czytelniejszych fotek Hope i prostszy, skrótowy tekst (jak podany wyżej). Pokserujcie i powieście je w wybranym przez Was promieniu, jako ogłoszenie. Ponadto...za zgodą właścicieli, porozwieszajcie to ogłoszenie w lecznicy/ - ach wet. , na witrynach sklepów zoologicznych i innych publicznych (uczęszczanych) miejscach, budynkach użyteczności publicznej. Mnie np. do głowy przychodzą (również dla formalności za zgodą) - państwowe i prywatne placówki sł. zdrowia (wbrew pozorom ludzie, by nie uświerknąć w kolejkach, czytają wszystko jak leci, coś
im w głowach zostaje). Można przecież rzucić też kilka takich ulotek - ogłoszeń. Aha...tablica (zawsze takie zbiorcze cudo istnieje, gdzie gości mydło i powidło) ogłoszeniowa w korytarzu (na ogół) urzędu miasta.

2. Pomyślcie o ludziach z Waszego bliskiego kręgu, a najlepiej dalszego (jest szansa, że wieści trafią do szerokiego grona osób), którzy bawią się w N-K. Poproście o puszczenie info o Hope, za pomocą tego portalu.

3. Zmodyfikujcie tytuł podając w nim imię suni, oczywiście informację o porzuceniu i lokalizację, a "bestialstwo" zamieńcie na np. określenie mini mix onka. Może tym przyciągniecie miłośników tej konkretnie rasy i jej mixów.

Posted

no to juz robimy od jakiegoś czasu .;)Zdjęcie suni wisi na okolicznych słupach przy gminie i przy sklepach .Tam gdzie ludzie chodzą.parę osób tez juz tu agituje w jej sprawie .Czas pracuje na nasza korzyść.tym bardziej ze sunia aktualnie jest bezpieczna w dobrym miejscu:evil_lol:

Posted

mówiłem że to Einstein:diabloti: Mnie sie tez podoba.Folen Tobie tez dzieki, tam przeciez tez jest Twoja praca:multi:.Posłaniec juz poleciał do Ciebie.Dzieki.
Ja na razie spadam z forum ,bo obowiazki wzywaja,jeszcze tylko klikne M:loveu:anię .Niech zdrowieje.

Posted

Bardzo fajny ten filmik wyszedł, podkład muzyczny pasuje odpowiednio :razz:

Einstein? Moja siostra kiedyś na widok Einsteina krzyknęła - Frenkenstein czy na odwrót :evil_lol::evil_lol:

Posted

Ropuchwielki napisał(a):
dobrze że nie jeździsz TIR em:evil_lol:

mnie tez serducho piknęło moj TZ jeździ tirem juz około trzech latek...i teraz dopiero będzie w grudniu zachciało sie jechac na siedem tygodni...ehhhh to tak na marginesie;)