ania_s Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Może dziś ktoś zadzwoni :multi: czekamy!Sunia pilnie potrzebuje domku:shake: Quote
majqa Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Moc pozytywnych myśli ślę, niech przyciągną czyjąś uwagę i niech ów ktoś sięgnie po słuchawkę! Quote
anetek100 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 majqa napisał(a):3mam kciuki Aniu :loveu: za powodzenie sprawy. :cool2: Folen to przekochana dziewczyna i bardzo pomocna. Jestem przekonana, że nie odmówi. Anetek ten sam kaliber serdeczności. :loveu: dziekuje i wzajemnie Majeczko:)a domek na pewno wlasnie teraz pdonosi sluchawke i dzwoni...prawda nowy domku??;) Quote
majqa Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 ania_s napisał(a):sunia jest rzeczywiście po porodzie i ma trochę wyciągniete cycochy(...)Jutro ma przyjechac do niej lekarz to będzie coś więcej wiadome o jej stanie zdrowia Dokładnie wypytaj doktora o zdrówko suni i czy potwierdza jej wiek. Quote
Ropuchwielki Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 zaraz w imieniu ani_s jade na sesję zdjeciową.zobaczymy jak sie miewa nasza modelka:diabloti: Quote
majqa Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Czekamy! Niech się i nasze oko ucieszy! ;) :multi: Quote
Ropuchwielki Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 przyjechała Pani doktor zbadała sunię i okazało się że nic jej specjalnie nie dolega.Jest po porodzie ale juz dosyć dawno.Dostanie zastrzyk na oczyszczenie dróg rodnych i bedzie zdrowa.Wiek oceniono na ok 2 lata.Artystka nabrała troche wigoru i nawet za patyczkiem chetnie się rzuciła w pogoń.Widać że brakuje jej po prostu towarzystwa człowieka ,bo jak na razie jest sama na posesji i tęskni prawdopodobnie za tym bydlęciem które ją wywiozło i pewnie za mlodymi.W kazdym razie klei się i pieści jeśli trafi do porządnego opiekuna będzie wspaniałym :loveu:psiakiem.Więc potencjalni właściciele nie czekajcie bo ta przecudnej urody i wyjątkowej madrości sunia pewnie długo bezpańska nie bedzie:evil_lol: Quote
Ropuchwielki Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 gdyby ktoś sie nie doczytał podaję telefon kontaktowy 502 22-14-51. Quote
ania_s Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 aha i jeszcze najlepiej Warszawa i okolice , zebyśmy mogli sunie odwiedzac czasami:lol::roll: na razie do granic województwa mazowieckiego.W razie czego rozszerzymy do granicPolski,lub Europy.Podróże miedzykontynentalne nie wchodzą w rachubę więc takich ewentualnych nabywców od razu skreślamy:diabloti: Quote
Ropuchwielki Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 szczególnie nie polecam Korei i Wietnamu:mad::angryy: Quote
Ropuchwielki Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 idę odwiedzić sunię ,zeby nam tam nie zdziczała sama ,zanim ktoś ją wybierze...........szczęściarz:lol:.Ale bez zartów, gdybym nie miał mojej Chili to nawet bym się nie namyślał.To jest 3 w jednym .Madrość owczarka, ładogność jamnika,siła doga ;).Napisałem łagodność jamnika bo nie widziałem jego szczerzącego kły:lol: a tylko wylegujacego się w poscieli:evil_lol:. Bo może kiedys jakis kogoś dziabnął:crazyeye: Quote
ania_s Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Ropuchu zrobiłeś kawał dobrej roboty teraz musi ktoś zadzwonic bo jak na razie to nic:placz: Quote
ania_s Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Sunia tak bardzo chciałaby mieć nowy domek czy ktoś nam pomoże?:-( Quote
majqa Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Przepiękne fotki. Ważne, że sunia jest zdrowa. Quote
ania_s Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Tak dochodzi do siebie,ale jest taka smutna sasiadka mówi że strasznie piszczy jak odchodzi ona jej jesc przynosi, ale też nie może byc z nią na stałe a sunia tak bardzo potrzebuje ludzkiej bliskości. Quote
ania_s Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 ktoś jej mocno złamał serduszko...:shake: Quote
ania_s Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 czekamy niech sie ktos zgłosi:multi:Sunia na pewno odwdzięczy się wielką miłością bo ma w sobie ogromne pokłady miłości. Quote
ania_s Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Ma w sobie coś z owczarka. Pewna Pani powiedziała że nawet trochę z doga.Jest piękna. Quote
Ropuchwielki Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 no..jest prawie tak piekna jak moja Ropuszka:loveu: Quote
Recommended Posts