Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 496
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majqa napisał(a):
3mam kciuki Aniu :loveu: za powodzenie sprawy. :cool2: Folen to przekochana dziewczyna i bardzo pomocna. Jestem przekonana, że nie odmówi. Anetek ten sam kaliber serdeczności. :loveu:

dziekuje i wzajemnie Majeczko:)a domek na pewno wlasnie teraz pdonosi sluchawke i dzwoni...prawda nowy domku??;)

Posted

ania_s napisał(a):
sunia jest rzeczywiście po porodzie i ma trochę wyciągniete cycochy(...)Jutro ma przyjechac do niej lekarz to będzie coś więcej wiadome o jej stanie zdrowia

Dokładnie wypytaj doktora o zdrówko suni i czy potwierdza jej wiek.

Posted

przyjechała Pani doktor zbadała sunię i okazało się że nic jej specjalnie nie dolega.Jest po porodzie ale juz dosyć dawno.Dostanie zastrzyk na oczyszczenie dróg rodnych i bedzie zdrowa.Wiek oceniono na ok 2 lata.Artystka nabrała troche wigoru i nawet za patyczkiem chetnie się rzuciła w pogoń.Widać że brakuje jej po prostu towarzystwa człowieka ,bo jak na razie jest sama na posesji i tęskni prawdopodobnie za tym bydlęciem które ją wywiozło i pewnie za mlodymi.W kazdym razie klei się i pieści jeśli trafi do
porządnego opiekuna będzie wspaniałym :loveu:psiakiem.Więc potencjalni
właściciele nie czekajcie bo ta przecudnej urody i wyjątkowej madrości sunia pewnie długo bezpańska nie bedzie:evil_lol:

Posted

aha i jeszcze najlepiej Warszawa i okolice , zebyśmy mogli sunie odwiedzac czasami:lol::roll: na razie do granic województwa mazowieckiego.W razie czego rozszerzymy do granicPolski,lub Europy.Podróże miedzykontynentalne nie wchodzą w rachubę więc takich ewentualnych nabywców od razu skreślamy:diabloti:

Posted

idę odwiedzić sunię ,zeby nam tam nie zdziczała sama ,zanim ktoś ją wybierze...........szczęściarz:lol:.Ale bez zartów, gdybym nie miał mojej Chili
to nawet bym się nie namyślał.To jest 3 w jednym .Madrość owczarka, ładogność jamnika,siła doga ;).Napisałem łagodność jamnika bo nie widziałem jego szczerzącego kły:lol: a tylko wylegujacego się w poscieli:evil_lol:. Bo może kiedys jakis kogoś dziabnął:crazyeye:

Posted

Tak dochodzi do siebie,ale jest taka smutna sasiadka mówi że strasznie piszczy jak odchodzi ona jej jesc przynosi, ale też nie może byc z nią na stałe a sunia tak bardzo potrzebuje ludzkiej bliskości.