Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hmmm.. Ja mialam podobna sytucje jak Gosia 9712P... Wracam wczoraj z Bandziorem do domu, jestesmy na klatce, a na drugim koncu stoi jakis facet i mowi do jakiejs babki: O matko!!! Co za potwor!!!
Obzucialam go jadowitym spojerzeniem i zapytalam sie, czy z moim psem jest cos nie tak??? Nic nie odpowiedzial tylko sie usmiechnal... Ech

Posted

Dziasiaj mama była z Brunem na spacerze i 5 osób sie jej pytało czy to beagle :D sąsiadka, która ma suczkę tej rasy nawet zaproponowała, że 'będzie sobie mógł chłopak do tej mojej przychodzic jak podrośnie' :crazyeye: już planowała pseudohodowle zakładac :lol::lol::lol:

a to mój Bruncio :loveu: czy on ma coś z beagle'a...;)

Posted

[quote name='paulina2904']A żebyś wiedziała ,że są toksyczne:evil_lol:
Zobacz tutaj jakie brednie piszą i potem ludzie to czytają i głupieją:shake:
Sfora.pl - Masz psa lub kota? Niszczysz środowisko - Świat

a buhahahaha :D:D:D:D:crazyeye: to od dzisiaj nie karmię mojego Bruna żeby kupy nie robił :D trzeba dbac o środowisko :D:D:D:D:D

a tak serio to niektórzy myśla aż ZA dużo, nie? :mad:

Posted

[quote name='358Andzik358']a buhahahaha :D:D:D:D:crazyeye: to od dzisiaj nie karmię mojego Bruna żeby kupy nie robił :D trzeba dbac o środowisko :D:D:D:D:D

a tak serio to niektórzy myśla aż ZA dużo, nie? :mad:[/QUOTE]

No właśnie! Niech idą krowy doic ,a nie tylko filozują po necie i wciskają ludziom ciemnotę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='paulina2904']A żebyś wiedziała ,że są toksyczne:evil_lol:
Zobacz tutaj jakie brednie piszą i potem ludzie to czytają i głupieją:shake:
Sfora.pl - Masz psa lub kota? Niszczysz środowisko - Świat

"chomik jest tak groźny dla klimatu na Ziemi jak telewizor plazmowy.":evil_lol: tak tak i co jeszcze

"domowe zwierzaki są tak samo groźne dla środowiska jak samochodowe spaliny." tym ludziom naprawde coś sie w głowach poprzewracało:shake:

Posted

jak ludzie to wezmą na serio to za parę lat wsadzą mnie za kratki ,bo mam królika(zabójca naszego klimatu),sporego psa (to już kataklizm) i cztery papużki:diabloti: poprostu am tykającą bombę metanową w domu plus pies utoksyksyczniający osiedle ,a wkrótce CAŁY swiat:diabloti:

Posted

[quote name='...::Basia::...']"chomik jest tak groźny dla klimatu na Ziemi jak telewizor plazmowy.":evil_lol: tak tak i co jeszcze

"domowe zwierzaki są tak samo groźne dla środowiska jak samochodowe spaliny." tym ludziom naprawde coś sie w głowach poprzewracało:shake:[/QUOTE]

faktycznie coś im się w głowach poprzewracało bo nasze zwierzaki domowe zanim zostały udomowione były dzikimi zwierzętami jak wilki,dziki i takie tam.A dzikie zwierzęta chodzą sobie po ziemi od wielu tysięcy lat.I jakoś zanim człowiek powymyślał te samochody,telewizory i inne to nie było dziury ozonowej a zwierzęta przecież były :diabloti:

Posted

To chyba jakiś temat na czasie :evil_lol: Ostatnio moja przyjaciółka, która jest w ciąży, usłyszała od swojej prababci, że niepotrzebnie kupowała psa i teraz powinna go oddać, bo "jak pierdnie przy dziecku to je otruje" :evil_lol:

Posted

[quote name='*kleo*'] usłyszała od swojej prababci, że niepotrzebnie kupowała psa i teraz powinna go oddać, bo "jak pierdnie przy dziecku to je otruje" :evil_lol:[/QUOTE]
:roflt::roflt::roflt::roflt: przepraszam ,ale jak to przeczytałam to dostałam ataku dzikiego śmiechu może dlatego że Bingas pierdzi na potęgę i jeszcze żyję? Z trudem ,ale żyję:lol:

Posted

[quote name='paulina2904']:roflt::roflt::roflt::roflt: przepraszam ,ale jak to przeczytałam to dostałam ataku dzikiego śmiechu może dlatego że Bingas pierdzi na potęgę i jeszcze żyję? Z trudem ,ale żyję:lol:[/QUOTE]
Nie przepraszaj, bo nie ma za co przecież, jak ja to usłyszałam to też długo nie mogłam skończyć się śmiać :evil_lol: Ale kumpeli reakcja była i tak najbardziej boska :diabloti: zapytała prababci "A jak mi się będzie chciało to rozumiem, że na klatkę mam iść, czy mogę sobie spokojnie popierdzieć we własnym domu?" :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='*kleo*']Nie przepraszaj, bo nie ma za co przecież, jak ja to usłyszałam to też długo nie mogłam skończyć się śmiać :evil_lol: Ale kumpeli reakcja była i tak najbardziej boska :diabloti: zapytała prababci "A jak mi się będzie chciało to rozumiem, że na klatkę mam iść, czy mogę sobie spokojnie popierdzieć we własnym domu?" :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Dobre:evil_lol::evil_lol::evil_lol: to może niech wymyślą takie filtry na odbyt ,żeby toksyny z bąków nie szły do atmosfery i biednych płucek niewinnych dzieci zatruwanych przez złe i wyrodne matki:diabloti: W koncu duże fabryki mają takie filtry na kominach to czego człowiek takiego nie może miec:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Słuchajcie, trzeba o tym poważnie pomyśleć, stworzyć jakiś projekt, opatentować, a nóż widelec przy odrobinie szczęścia majątek na tym zbijemy :evil_lol:

Posted

358Andzik358 napisał(a):
to jest normalnie super pomysł :D:D:D:diabloti:

Jestem za, ponieważ moje 8 łap jak czasem zacznie bąki puszczać, to normalnie nie ma zmiłuj i trzeba sie ewakuować, a pokój dokładnie przewietrzyć