Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

taki chlopak do pol lydki mniej wiecej. Nie mam a ta co jest to robilam telefonem. W schronie bylam ze "stabdardowa" wizyta Reksiowa, a ze psiak piszczal i wyciagal lepek ja najwyzej sie da - to sobie z nim pogadalam. I obiecalam, ze go pooglaszam bo tyle moge dla niego zrobic.Chłopak mieszka w boksie 29.

Posted

[quote name='GoskaGoska']a patrzylas czy jest na Negri stronie , dobrze by bylo jak bys go wypatrzyla , znalybysmy jego nr schroniskowy, papatrz moze go poznasz:
http://www.wroclaw.mm.pl/~piotrwalasek/schronisko/glowna.htm
jego nr to 886/08
Polazlam do biura w schronie bo wiem, ze bez tego ani rusz :)

886/08

5 lat, pies, niewielki. został znaleziony. Bardzo miły, przyjazny i wylewny piesek. Może mieszkać w mieszkaniu pieszczoch.

Kikou i mamy tez wiecej fot ;D - ja sierota nie szukalam u Negri

Posted

GoskaGoska napisał(a):
piesek ladny moze przy wielu ogloszeniach nie bedzie az tak cięzko znalesc mu domek. \moze do gazety go wyslij.

do gazety musze zebrac wszystkie psiaki tylko pogubilam sie ktorego juz slalam a ktory juz ma domek - ostatnio jakas gapa jestem:mad: ale sie poprawie :diabloti:

Posted

Widzialam, Gosiu, widzialam. Niemoge jednak wziasc zadnego struszka, dopoki niewiem jeszcze co z Ziuteczkiem bedzie. :-(
Mam teraz takie wydatki, ze niemoge zabierac nastepnego staruszka, bo po pierwsze, finanse, a po drugie musze sie z tym liczyc ze bedzie u mnie do konca, a narazie jest jeszcze Ziutus( byleby troche dluzej niz mu dano:placz:)

Posted

oj Reksiu za twojego pieska trzymamy kciuki. Wiem to okropne, ale zawsze trzeba miec nadzieje.
Choc mysle, ze chlopak z tam tego wątku będzie mial z 8lat, sama wiesz najlepiej, jak w schronisku lat dodają tym pieskom