Agappe Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 wani napisał(a):Podobno wlasciciel upodabnia sie do swojego czworonoznego przyjaciela... :cool3: haha mi się wydawało, że to działa w drugą stronę :cool3: Quote
wani Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Zdjecia spacerkowe, calkiem zimowe- z wczoraj :) Obecni: 1.ANATA Yamamoto 2.Akita u Izis (FCI) AIKO 3.KAYUMI Migoto Inu 4.SHITSUKO FUMI of Amayadori Ken 5.Akita u Izis (FCI) DAICHI 6.Akita u Izis (FCI) DAITARO 7.Akita u Izis (FCI) EMIKO 8.YASUMI Migoto Inu 9.Akita u Izis (FCI) GENJI - Izisowe akity wczoraj zawladnely polami ;) Quote
Druchna Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Ewelina - ale footki :lol:. Dziękujemy za psubratów - bo sporo ich. A najfajniejsze są "obejmujące się" dziewczyny.:crazyeye: Jeśli masz więcej to czekamy...:loveu: Quote
wani Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Dla tych szczegolnie spragnionych zakrecowych ogonkow wrzucam cos jeszcze ;) Quote
wani Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 i teraz to juz naprawde koniec... zdjecia zaczynaja sie dublowac ;) Quote
Migoto Inu Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Wani, masz galerię godną pozazdroszczenia! Zdjęcia są super, dziękujemy za te Migotkowe :) Quote
wani Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Bardzo mi milo, ze gareryjka sie podoba... i oczywiscie dziekuje za odwiedzinki :p Quote
wani Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Dawno nic sie nie dzialo, wiec najwyzsza pora to nadrobic :] Dzisiejsze poranne slonce zachecilo do wziecia aparatu... i dobrze, bo grupa spacerowa o poranku dopisala :cool3: Obecni: Akita u Izis (FCI) Emiko Fearii Shiyo Mokuteki Aikuchi Go Sensakura (Mitsu) Tosa Inu - goscinnie u sasiadow Kacper - jamnik :p Mitsu: "Calkiem fajny ten nowy przybysz na osiedlu...:roll:". Mitsu, zgadzam sie z Toba w 100% :lol: Czekaj Fearii... on jest z drugiej strony! Jest i Kacperek rozrabiaka I juz wszyscy w komplecie! :multi: Starszyzna prowadzi... Quote
wani Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Szalenstw ciag dalszy... Byly i wyglupy Fearii - "kangurokita!" :loveu: Zabawa byla przednia... to widac! :cool3: Dwa psy... - JEDNA GLOWA! :-o Zwyciezony patyk :cool3: Quote
wani Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Obowiazkowe uzupelnienie plynow... powrot do domu :p i ostatnie spojrzenie na spacerkowe tereny ;) Quote
Agappe Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 ale tu szaleństw!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Anatce też by sie troche przydało, bo ostatnio pańcia ją zaniedbuje :oops::oops::oops: a przy okazji ja w tym roku bez kartki.. jestem leń i nie chciało mi się zrobić :oops::oops: [SIZE="3"]Dużo zdrowia i radości w Twoim życiu niech zagości i prezenty, i śnieg biały, by te święta urok miały. Samych wzruszeń przy choince, życzę Tobie i rodzince! :tree1::x-mas::x-mas::santagri:Daria i Anatka ;):santagri::x-mas::tree1: Quote
wani Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Ahh ta pancia niedobra ;) My mamy te przyjemnosc, ze mieszkamy obok bardzo fajnych psiakow i bardzo fajnych laczek... Za zyczenia dziekujemy BARDZO wszyscy troje... i rowniez zyczymy WSZYSTKIEGO DOBREGO dla Ciebie i dla Anatki :p:tree1: Quote
Iwona&Wiki Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 :x-mas: :tree1: Wesołych Świąt!!! :tree1: :x-mas: Quote
Mitsu Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Aż łzy ze śmiechu mi poleciały, szczególnie rozbawiła mnie kanguroakita i parę innych komentarzy do zdjęć. Ubawiłam się z Julką przednio! Pozdrawiamy świątecznie wszysktich , serdecznie! Quote
wani Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 :tree1:Iwonko piekna karteczka :lol: Bardzo dziekujemy za zyczenia i oczywiscie Wam rowniez zyczy Wszystkiego Najlepszego! /Mi rowniez do gustu przypadla najbardziej Fearii, jako rozbrykany kangur :D Mam nadzieje, ze wiecej bedzie takiej pogody u nas na polu i tym samym bedzie wiecej zdjec :) Buziaki dla calej rodzinki i Wszystkiego Dobrego. Do zobaczenia na spacerku ;) :x-mas: Quote
Recommended Posts