wani Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Rok temu na świat przyszła najukochańsza kuleczka pod słońcem. Początkowo nazywana była Księżniczką, żeby z czasem przyjąć swoje hodowlane imie Akita u Izis (FCI) Emiko. Dla jej Państwa - wani (Eweliny) i Veene2 (Marka) było to jednak ciut skomplikowane, więc po domowemu zaczęli na nią wołać Emiś. Dziewczynka szybko zadomowila się w nowym miejscu, gdzie poczuła się bezpiecznie i miło. Bardzo spodobało jej się, że w okolicy ma duże pola do biegania i mnóstwo przyjaciół. Każdego dnia nabierała pewności siebie i rosła jak na drożdżach... aż nastał czas pierwszych urodzin co zmotywowało jej Panią do utworzenia jej wątku. Tutaj byłam mała jak Calineczka i miałam jeden dzień :roll: A tu troszkę podrosłam i zaczęłam pozować do zdjęć :lol: Tutaj jestem już w nowym domku i mam 9 tygodni :eviltong: A tak wyglądam dziś - w moje urodzinki Jeszcze raz - Witamy wszystkich serdecznie :laola: Quote
ali71 Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 calineczka:loveu:sliczny opis zdjecia ,a Emisia :iloveyou: Quote
wani Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 Cos mi sie dubluje, cos mi sie chrzani... ops :oops: wiec chyba sobie do jutra podaruje zabawe w dogo - predzej mnie szlag trafi niz cos uda mi sie tu zdzialac... nastepny post stworzony wczesniej - z moja glowa wszystko ok :lol: Quote
wani Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 ali71, witaj nasz pierwszy gosciu :lol: Lecimy dalej... Próbowałam udawać, że jestem większa niż w rzeczywistości, ale chyba nikogo nie nabrałam... ehhh :oops: Powzielam kolejna probe... czy udana? Nie! Veene2 kazal mi zlazic z lozka i sie nie wydurniac :placz: W koncu nastal dzien, ze udawanie sie skonczylo... uroslam! :multi: zeby to udowodnic raz jeszcze... kolejna fota :lol: Quote
INU Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Spóźnione życzenia dla Emiśki!!! :BIG: I obiecuję zaglądać często i liczę na dużo fotek! :cool3: Quote
wani Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 Nic nie szkodzi, ze spoznione - wazne ze sa :lol: Zdjec bedzie cale mnostwo, a przynajmniej takie mam plany wobec owej galeryjki. Musze sie zbierac... do wieczorka Quote
.::Blue_Lagoon::. Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Śliczna akita :loveu:, a fotka z łóżkiem jest rozbrajająca. :lol: Quote
Dolina Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Wszystkiego najlepszego dla Emiśki!!! :new-bday::tort: Quote
wani Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 .::Blue_Lagoon::. napisał(a):Śliczna akita :loveu:, a fotka z łóżkiem jest rozbrajająca. :lol: Fotka z lozkiem to jedna z moich ulubionych z tamtego okresu :cool3: Dziekujemy za odwiedzinki i zapraszamy ponownie. Dolina napisał(a):Wszystkiego najlepszego dla Emiśki!!! :new-bday::tort: Dzieki :multi: Planowana niedziela chyba nie wypalila? - chociaz jak patrze na zegarek to dopiero 17 z minutami, wiec -> "Wszystko sie moze zdarzyc, gdy glowa pelna wiary... :siara:" ;) Quote
Druchna Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Wszystkiego najlepszego dla Emiśk i:BIG::BIG: Będę zaglądać do galerii.:loveu: Quote
wani Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Druchna napisał(a):Wszystkiego najlepszego dla Emiśk i:BIG::BIG: Będę zaglądać do galerii.:loveu: No ja mysle :evil_lol: Dziekujemy za zyczenia. Marta/Lukasz :lol: Quote
cropka Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 :multi::multi::multi: Następna pręgowana galeryjka, będziemy regularnie wpada w odwiedziny :p Quote
wani Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Bardzo sie ciesze... W srode postaram sie o nowe foteczki :p Quote
Taishi Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 a ja bym chciała moje ulubione zdjęcie Emiko na łące zobaczyć w galerii :) Quote
wani Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 [quote name='Taishi']a ja bym chciała moje ulubione zdjęcie Emiko na łące zobaczyć w galerii :) To rowniez jedno z moich ulubionych... Twoje zyczenie jest dla mnie rozkazem :cool3: To z dzialki tez bardzo lubie :) A tutaj klasyka z pol mokotowskich :lol: I oczywiscie nie moze zabrakac w galerii mojego wczesniejszego avatarka... Zdjecie robione w psim przedszkolu :p i avatara Marka :eviltong: Quote
Agappe Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Avatarek Marka i Emiko w kwiatach baaardzo mi się podobają!!!! Quote
wani Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 a tutaj Emis byl bardzo nieproporcjonalny :razz: I tym sposobem wiekszosc naszych propozycji kalendarzowych zamieszczona zostala w galerii ;) Quote
wani Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Agappe napisał(a):Avatarek Marka i Emiko w kwiatach baaardzo mi się podobają!!!! Strasznie z Markiem zalujemy, ze zaniedbalismy czas kiedy Emis byl maly, pokraczny i slodki... Z tamtego okresu mamy zaledwie kilka zdjec. Myslelismy, ze "ten okres" potrwa troche dluzej, a tu taki zaskok ;) Quote
Taishi Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 dziękuję za zdjęcie :) My właśnie ostatnio przeglądaliśmy całą naszą galerię...jak ten czas leci...a raczej jak te kity rosną...nie wiem kiedy z małego słodziaka wyrósł taki bandyta. Na wszelki wypadek robiliśmy zdjęcia co chwilę :) ( cały dysk zawalony ;)), ale skoro przegapiliście to czas na kolejnego szczeniaka :) Quote
wani Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Taishi napisał(a): Na wszelki wypadek robiliśmy zdjęcia co chwilę :) ( cały dysk zawalony ;)), W takim razie wrzuccie cos bardziej "domowego" do galerii :lol: Taishi napisał(a):ale skoro przegapiliście to czas na kolejnego szczeniaka :) Zeby to bylo takie proste ;) Quote
wani Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Bylam dzis na szkoleniu... wzielam aparat i pech chcial, ze zaraz po tym jak go wyjelam zaczelo padac :roll: Niestety zdjec zbyt wielu nie udalo mi sie zrobic... A pozniejsze spacerowanie po polach tez nie wypalilo. Chwila na bieganie miedzy cwiczeniami Z 9-miesiaczna kolezanka Tosia :p - imie dla psa pierwsza klasa :lol: Quote
Veene2 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Zgadnijcie - czyje łapki?:) No i skoro nastala jesien to...: Quote
Agappe Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='Veene2']Zgadnijcie - czyje łapki?:) http://img90.imageshack.us/img90/2567/mg6152cq8.jpg Eweliny?? :roll::evil_lol::evil_lol: Quote
wani Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Podobno wlasciciel upodabnia sie do swojego czworonoznego przyjaciela... :cool3: Quote
Recommended Posts