Pieseczkowo Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Strasznie Ci dziekuje za Westiskowe zdjecia. Wilkie dzieki:lol::lol: Quote
panienkabubu Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Czy mog艂abym prosi膰 o zmian臋 ilo艣ci zdj臋膰 w postach na max. 5 w jednym? Quote
katik Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Czy m贸g艂by mi kto艣 napisa膰, jak nazywa si臋 jedyny cairn terrier zg艂oszony na wystaw臋? Z g贸ry dzi臋kuj臋. Quote
Judit Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 katik napisa艂(a):Czy m贸g艂by mi kto艣 napisa膰, jak nazywa si臋 jedyny cairn terrier zg艂oszony na wystaw臋? Z g贸ry dzi臋kuj臋. 183. BOLU艢 TANABATA :p Quote
christoph Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Jeszcze par臋 fotek z wystawy, w ko艅cu sie obrobi艂y:lol: cdn... Quote
JOLY Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 czy mog臋 skra艣膰 fotk臋 mojej bearded collie na stronk臋.:oops: bardzo prosz臋. Przez awarie aparatu(nic nie wysz艂o) to uskuteczniam 偶ebractwo niestety. Mo偶e nast臋pnym razem Ja obfoc臋.:lol: Quote
Dzidtka_Gl Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 christoph napisa艂(a): http://img244.imageshack.us/img244/2846/pict9215.jpg dzi臋kuj臋 za 艣liczn膮 fotk臋 :loveu: FRENCH FAIRNESS z Cza艅ca :loveu: ( NDSwR i Zw.Rasy w lhasa apso ) Quote
Toller Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Judit napisa艂(a):Nova Scotia Duck Tolling Retriever 354. pies - RHINEFERRY'S NAMID INDIAN DANCER (przeuroczy ch艂opczyk :loveu:) kt贸ry wzi膮艂 NPwR, CWC, BOB! Gratuluje :p 艂o mamo, to my! Czy Ty aby nie siedzia艂a艣 za nami, ja na barierce, Ty z tak膮 fajn膮 c贸rk膮 w ilo艣ci sztuk dw贸ch? Quote
Judit Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Toller napisa艂(a):艂o mamo, to my! Czy Ty aby nie siedzia艂a艣 za nami, ja na barierce, Ty z tak膮 fajn膮 c贸rk膮 w ilo艣ci sztuk dw贸ch? ale ten 艣wiat ma艂y!! hihihi :evil_lol: ja to ta starsza c贸rka (m艂odsza czerwono-bia艂ego wystawia艂a :eviltong: a ja za fotografa robi艂am :diabloti: ) no i mama obok siedzia艂a. Pieskiem by艂am zafascynowana strasznie dlatego tyle jego zdj臋膰 mam :diabloti: (kiedy艣 my艣la艂am razem z mam膮 nad kupnem w艂a艣nie takiej rudej pi臋kno艣ci, ale stan臋艂o na kolejnym czerwono-bia艂ym seterze :p). Je艣li chcecie to mog臋 przes艂a膰 na email wi臋ksze zdj臋cia no i mam ich jeszcze troch臋 wi臋cej na dysku :p Quote
Toller Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Judit napisa艂(a):ale ten 艣wiat ma艂y!! hihihi :evil_lol: ja to ta starsza c贸rka (m艂odsza czerwono-bia艂ego wystawia艂a :eviltong: a ja za fotografa robi艂am :diabloti: ) no i mama obok siedzia艂a. Pieskiem by艂am zafascynowana strasznie dlatego tyle jego zdj臋膰 mam :diabloti: (kiedy艣 my艣la艂am razem z mam膮 nad kupnem w艂a艣nie takiej rudej pi臋kno艣ci, ale stan臋艂o na kolejnym czerwono-bia艂ym seterze :p). Je艣li chcecie to mog臋 przes艂a膰 na email wi臋ksze zdj臋cia no i mam ich jeszcze troch臋 wi臋cej na dysku :p haha, no to super, fajnie Ci臋 spotka膰 wirtualnie! Pewnie 偶e bym chcia艂a, m贸j mail to firetoller@gmail.com Ja te偶 robi艂am, ale takie 艣rednie mi wysz艂y jak mam by膰 szczera :p Quote
Recommended Posts