Pieseczkowo Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Strasznie Ci dziekuje za Westiskowe zdjecia. Wilkie dzieki:lol::lol: Quote
panienkabubu Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Czy mogłabym prosić o zmianę ilości zdjęć w postach na max. 5 w jednym? Quote
katik Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Czy mógłby mi ktoś napisać, jak nazywa się jedyny cairn terrier zgłoszony na wystawę? Z góry dziękuję. Quote
Judit Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 katik napisał(a):Czy mógłby mi ktoś napisać, jak nazywa się jedyny cairn terrier zgłoszony na wystawę? Z góry dziękuję. 183. BOLUŚ TANABATA :p Quote
christoph Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Jeszcze parę fotek z wystawy, w końcu sie obrobiły:lol: cdn... Quote
JOLY Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 czy mogę skraść fotkę mojej bearded collie na stronkę.:oops: bardzo proszę. Przez awarie aparatu(nic nie wyszło) to uskuteczniam żebractwo niestety. Może następnym razem Ja obfocę.:lol: Quote
Dzidtka_Gl Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 christoph napisał(a): http://img244.imageshack.us/img244/2846/pict9215.jpg dziękuję za śliczną fotkę :loveu: FRENCH FAIRNESS z Czańca :loveu: ( NDSwR i Zw.Rasy w lhasa apso ) Quote
Toller Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Judit napisał(a):Nova Scotia Duck Tolling Retriever 354. pies - RHINEFERRY'S NAMID INDIAN DANCER (przeuroczy chłopczyk :loveu:) który wziął NPwR, CWC, BOB! Gratuluje :p ło mamo, to my! Czy Ty aby nie siedziałaś za nami, ja na barierce, Ty z taką fajną córką w ilości sztuk dwóch? Quote
Judit Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Toller napisał(a):ło mamo, to my! Czy Ty aby nie siedziałaś za nami, ja na barierce, Ty z taką fajną córką w ilości sztuk dwóch? ale ten świat mały!! hihihi :evil_lol: ja to ta starsza córka (młodsza czerwono-białego wystawiała :eviltong: a ja za fotografa robiłam :diabloti: ) no i mama obok siedziała. Pieskiem byłam zafascynowana strasznie dlatego tyle jego zdjęć mam :diabloti: (kiedyś myślałam razem z mamą nad kupnem właśnie takiej rudej piękności, ale stanęło na kolejnym czerwono-białym seterze :p). Jeśli chcecie to mogę przesłać na email większe zdjęcia no i mam ich jeszcze trochę więcej na dysku :p Quote
Toller Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Judit napisał(a):ale ten świat mały!! hihihi :evil_lol: ja to ta starsza córka (młodsza czerwono-białego wystawiała :eviltong: a ja za fotografa robiłam :diabloti: ) no i mama obok siedziała. Pieskiem byłam zafascynowana strasznie dlatego tyle jego zdjęć mam :diabloti: (kiedyś myślałam razem z mamą nad kupnem właśnie takiej rudej piękności, ale stanęło na kolejnym czerwono-białym seterze :p). Jeśli chcecie to mogę przesłać na email większe zdjęcia no i mam ich jeszcze trochę więcej na dysku :p haha, no to super, fajnie Cię spotkać wirtualnie! Pewnie że bym chciała, mój mail to firetoller@gmail.com Ja też robiłam, ale takie średnie mi wyszły jak mam być szczera :p Quote
Recommended Posts