Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

katik napisał(a):
Czy mógłby mi ktoś napisać, jak nazywa się jedyny cairn terrier zgłoszony na wystawę?
Z góry dziękuję.

183. BOLUŚ TANABATA :p

Posted

czy mogę skraść fotkę mojej bearded collie na stronkę.:oops: bardzo proszę. Przez awarie aparatu(nic nie wyszło) to uskuteczniam żebractwo niestety. Może następnym razem Ja obfocę.:lol:

Posted

Judit napisał(a):
Nova Scotia Duck Tolling Retriever

354. pies - RHINEFERRY'S NAMID INDIAN DANCER (przeuroczy chłopczyk :loveu:) który wziął NPwR, CWC, BOB! Gratuluje :p

ło mamo, to my!
Czy Ty aby nie siedziałaś za nami, ja na barierce, Ty z taką fajną córką w ilości sztuk dwóch?

Posted

Toller napisał(a):
ło mamo, to my!
Czy Ty aby nie siedziałaś za nami, ja na barierce, Ty z taką fajną córką w ilości sztuk dwóch?

ale ten świat mały!! hihihi :evil_lol:
ja to ta starsza córka (młodsza czerwono-białego wystawiała :eviltong: a ja za fotografa robiłam :diabloti: ) no i mama obok siedziała. Pieskiem byłam zafascynowana strasznie dlatego tyle jego zdjęć mam :diabloti: (kiedyś myślałam razem z mamą nad kupnem właśnie takiej rudej piękności, ale stanęło na kolejnym czerwono-białym seterze :p).
Jeśli chcecie to mogę przesłać na email większe zdjęcia no i mam ich jeszcze trochę więcej na dysku :p

Posted

Judit napisał(a):
ale ten świat mały!! hihihi :evil_lol:
ja to ta starsza córka (młodsza czerwono-białego wystawiała :eviltong: a ja za fotografa robiłam :diabloti: ) no i mama obok siedziała. Pieskiem byłam zafascynowana strasznie dlatego tyle jego zdjęć mam :diabloti: (kiedyś myślałam razem z mamą nad kupnem właśnie takiej rudej piękności, ale stanęło na kolejnym czerwono-białym seterze :p).
Jeśli chcecie to mogę przesłać na email większe zdjęcia no i mam ich jeszcze trochę więcej na dysku :p

haha, no to super, fajnie Cię spotkać wirtualnie!
Pewnie że bym chciała, mój mail to firetoller@gmail.com
Ja też robiłam, ale takie średnie mi wyszły jak mam być szczera :p