Judit Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 skoro przed chwilą była mowa o goldenach no to ich zdjęcia: Wybór najlepszego psa w rasie: Quote
Judit Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 aga616 napisał(a):GRATULACJE!!! i proszę o zdjęcia i wyniki swetrów:p dzięki :p zdjęcia za chwilkę będą ;-) wyniki są też na seter24 Asiaczek napisał(a):Brawo dla Tytusa!!! też wielkie dzięki :p no i gratulacje dla twoich! :cool3: Quote
AnetaA Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='Asiaczek']BILA MOLOSOS GRABOWSKI Pzdr. Dziękuję serdecznie!! A samce jakieś były? Chodzi o mastifa neapolitańskiego (przepraszam źle napisałam prośbę wcześniejszym poście :oops:) Quote
Judit Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Błyskotka napisał(a):Poproszę o stawkę chow chow :) . Chow-Chow czarny i niebieski psy 242. LANZUILIAM MEI-LAN Chow-Chow rudy i pozostałe kolory psy 241. AIVENGO 243. HOGAN_ENCHOU 244. MENNY HUSARUVKA Quote
Judit Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 no a teraz jedziemy od początku sędziowania na 3 ringu, czyli pierwsze pointery ;-) Quote
Judit Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 więc.. jak po zdjeciach widać BOB poszedł do psa - BONO SULANIA to by było na tyle pointerów. Quote
aga616 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 asiaczku, judit - dziękuję:loveu:ktoś wie co to za golden wziął boba? ;) Quote
Elitesse Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 seterowcy - jak wrazenia po ocenie pana Dostala ?? Quote
Judit Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 następne sędziowane były angliki... 294.pies, LLEYTON of Meadow's Brook - BOB następnie suki: 396. INEZ KENOBI ELATER & 297. KORONA Z ORSZAKU CHROBREGO (od lewej) 298. PENELOPE SILVANUS, 299. SILVANUS ORNELLA, 300. TEICHUANA MAGENTA IN BLUE przepiękna TICHUANA Magenta In Blue która zdobyła lok.I, CWC, NSwR! (gratulacje! :loveu:) Quote
Anna Rapp Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 ROOFI napisał(a):To może mała fotorelacja z Wystawy Dziękuję za umieszczenie zdjęć moich Hiszpanków:lol: , Nasza Tequila wygrała w porównaniu ze swoim synkiem Marylem zdobywając tytuł BOB , ale jej największym sunkcesem było zakwalifikowanie się do Finałów:multi::multi::multi:. Do domu wróciliśmy z dwoma pucharami - " Zwycięzca Rasy " i " Finalista Champion of Champion's :multi::multi::multi:. Asiaczku, dziękuję za zmobilizowanie mnie do pozostania na finały. Jeśli ma ktoś zdjęcia to będę wdzięczna za przesłanie na privat lub wstawienie na dogomanię. GRATULACJE DLA WSZYSTKICH!!! Quote
moon_light Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 moge prosic o stawke dogow niemieckich blekitnych ?? byly tylko 2 zgloszone... Quote
Anna Rapp Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 moon_light napisał(a):moge prosic o stawke dogow niemieckich blekitnych ?? Byly tylko 2 zgloszone... figaro modry efekt taurus z bŁĘkitnych wydm Quote
moon_light Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Anna Rapp napisał(a):figaro modry efekt taurus z bŁĘkitnych wydm dziekuje bardzo Quote
Judit Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='Elitesse']seterowcy - jak wrazenia po ocenie pana Dostala ?? wrażenia chyba pozytywne u nas :eviltong: Byłam cały czas przy ringu 3 gdzie ten pan sędziował i trochę widziałam. No oczywiście są zawsze jakieś "ale.." może trzeciego psa postawiłabym na drugim miejscu albo odwrotnie, ale ogólnie mi się sędziowanie bardzo podobało. Pełna kulturka, miły pan, fajnie oceniał. Chociaż i tak seterów było niewiele ale mi tam się podobało sędziowanie. dalsze zdjęcia anglików: Quote
Judit Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 wyniki w sukach: 297. KORONA z Orszaku Chrobrego - lok.IV 296. INEZ KENOBI Elater - lok.II, 298. Silvanus PENELOPE - lok.III 300.TICHUANA Magenta In Blue - lok.I, CWC, NSwR :loveu: następnie porównanie najlepszego psa i najlepszej suki i wybór BOB - czyli wygrywa pies :p Quote
Judit Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 następnie setery irlandzkie: psy: 302. KERRIMERE WINTER WINE 301. ARGO Rysi Wykrot - lok.II suki: 303. HEDDA MIRON Rysi Wykrot - lok.I 304. TRAMPERUS SUITA z Arislandu - lok.II no i zwycięzca rasy - KERRIMERE WINTER WINE Quote
Judit Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 następny oceniany był Seter Irlandzki Czerwono-Biały czyli nasz Tytus Bohemia Thalset, i tak jak pisałam wcześniej wziął CWC, NPwR i BOB :loveu: później był gordon - 306. ASTI z Ojcoweskiej Doliny - CWC, NPwR, BOB! Gratulacje! ;) Quote
Judit Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 później na ringu pojawiły się dwa spaniele bretońskie: suka - CANDY DE TREMOUARD pies - DUKAT EPATON (niestety nie mam jego zdjęć.. :roll:) w każdym razie, sunia wzięła CWC, NSwR i później BOB. Gratulacje! :p potem wyżły niemieckie krótkowłose (niestety mam tylko dwie fotki...) Quote
Marmal Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 To i ja się pochwalę: JACK RUSSELL TERRIER 1) MISS Obornicki Nornik - CWC 2) Leonhard's CHARLY BROWN - CWC, BOB PARSON RUSSELL TERRIER 1) OKSANA Obornicki Nornik - CWC, BOB Zdjęć niestety nie mam, gdyby ktoś miał - byłabym wdzięczna:lol: Quote
Judit Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 sędziowania wyżełków nie widziałam i bardzo żałuję... mam następne zdjęcia od spanielków Amerykański Cocker Spaniel 325. suka - CASSIOPEIA DZIECKI LEŚNEJ WYGI 324.pies - GUMIŚ z PSIEJ PARAFII Quote
Judit Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 no i wyniki: CASSIOPEIA DZIECKI LEŚNEJ WYGI - CWC, NSwR, BOB Angielski Cocker Spaniel od lewej: 327. suka - NANA Hetiw, 328. suka - RAIN OR SHINE 327. suka - NANA Hetiw - CWC, NSwR, BOB Quote
Judit Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Angielski Springer Spaniel 330. pies - Linmoor ZIMPLY ZALIENT (prześliczny :loveu:) Quote
Jogurt Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Asiaczek napisał(a):PSY ANDI CUDEŃKA DROOPY WESOŁE SMUTASY OBIBOK Z GANGU DŁUGICH SUKI PELAGIA ORLENA UNITA POLA ORLENA UNITA pZDR. Dziękuję :loveu: Quote
Recommended Posts