Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 581
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tutkowi moszna deczko spuchła bo pewnie majstrował tam w nocy, ale dobrze sięczuje, apetyt jak zawsze świetny noo i dziś Tutek miał randkę z dwiema wspaniałymi Paniami, które chcą dać mu nowy dom :loveu: jak wszystko pójdzie po naszej myśli to Tuteczek 13 listopada zostanie Krakusem :kciuki:

Posted

zapomniałam podziękować darczyńcom Tutkowym - Ephra Vexator 50 zł i 200 zł od kochanego tajemniczego darczyńcy - dzięki temu Tutek ma wszystko co mu potrzebne - dobre jedzonko i leki :Rose:

za kastrację fakturę na 100 zł wysyłam weszce, a Ona do AFNowej skarpety sznaucerowej

Posted

Witam,
przepraszam nie czytałam wątku całego,podaliście mu surowicę?
widziałam go,on był na ogólnych prawda?
jeden z większych,leżał cały utytłany w błocie biedaczek.każdy pies wyciągnięty stamtąd to uratowane życie.

Posted

faktycznie mówił ten wieśniak ze są dwa.ale jeden był gdzies schowany bo agresywny ponoc.ja miałam na smyczy chyba jednak tego z czarnymi oczami.

Posted

ten na pierwszym zdjęciu nie był agresywny - fajny psiak był z innymi samcami z małej klatce i spoko, obok był teś fajny rottek i nie było problemów - on był po prawej na tej ścianie co wejście, a ten szary sie awanturował z psem w klatce obok i on był w tym rzędzie po środku

Posted

a gdzie Ty kochana te psiaki zabierasz??
watpie zeby ten czarny z jasnymi oczami jeszcze byl (czyt. przezyl) jesli kobieta go jednak nie zabrala... ale gdyby jednak byl i gdybys miala gdzie i jak go zabrac to sie finasowo doloze do utrzymania i leczenia...

mam nadzieje, ze Tutek nam dooopska nie obgryzie za tego offa :evil_lol: