malawaszka Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 właśnie dzwonił Pan Burankowy - wszystko jest w porządku, poznają się, nad niektórymi sprawami będą pracować - Buran pokazał jak potrafi przy misce burczeć i straszyć, ale pan bardzo spokojnie do tego podszedł i powiedział, że będzie nad tym pracował bo nie boi się :multi: no i na smyczy ciągnie i nad tym też będą pracować :multi: Quote
zerduszko Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Oby, oby :multi: Bo bez pracy nie ma kołaczy :eviltong: Quote
AnkaG Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Trzymam kciuki by dali radę i się nie zniechęcali. :lol: Quote
Ula_czarnuszka Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Coś przez skórę czuję, ze to TEN dom :loveu: Quote
malawaszka Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 to musi być TEN dom bo jak tan brodaty zacznie znowu wywijać numery to ja mu osobiście pojadę przetrzepać futro :mad: :lol::lol::lol: Quote
zerduszko Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 malawaszka napisał(a):to musi być TEN dom bo jak tan brodaty zacznie znowu wywijać numery to ja mu osobiście pojadę przetrzepać futro :mad: :lol::lol::lol: Kupiłam nowe szczewiczki, może Ci pozyczyć cobys ręki nie nadwyrężała :diabloti: Ale, ale.... przeca nie bedzie po co :multi: Quote
Anna_33 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Jak ten Pan sie nie przejal, to dobrze wrozy:-) Pelna dobrych przeczuc jestem. A po cichu, to tez po prosbie przyszlam, to nie sznaucer, nawet nie podobna, ale musimy jej dom znalezc.To mala suczka wyciagnieta z Boguszyc. Jakbyscie znalazly chwilke zeby czasami podbic watek..::oops: http://www.dogomania.pl/forum/f28/maja-malenka-czarna-suczka-zabrana-z-boguszyc-rozpaczliwie-szuka-domu-134758/#post12063070 Quote
marako Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Mam nadzieję, że po weekendzie dowiemy się, jak Buran po tygodniu zadomowił się w nowym otoczeniu. Jak już kiedyś na tym wątku ktoś wspomniał, brak wiadomości to dobra wiadomość (akurat wtedy było inaczej), ale lepiej się upewnić. A chyba jest wiecej takich, którzy chętnie poczytają akurat o TYM psie. Fotki z nowego domu też chętnie zobaczymy. Quote
weszka Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Jak to się mówi "każda potwora znajdzie swojego amatora" :diabloti: No i trafił Burak tfu tfu :evil_lol: Buran na swojego :loveu: Quote
AnkaG Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 No jak tam Buran, Burak czy też jak go zwał się miewa? Quote
malawaszka Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 postaram się jak najszybciej dowiedzieć i poproszę o zdjęcia Quote
marako Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Jak zobaczyłam nowy post, to przyleciałam sprawdzić, co u Burana, a tu też tylko pytanie o niego... Kiedy (raczej czy) pojawią się jakieś zdjęcia i choćby 4 słowa, jak się zaaklimatyzował u nowych ludzi? Szkoda, ze nic nie wiadomo. Quote
malawaszka Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 wiadomo wiadomo... trochę mi przykro, że Marako tak piszesz - nie on jeden na mojej głowie dzwoniłam dziś do Burankowego Pana - chłopak miewa swoje wyskoki czasem - czyli potrafi np wziąć sobie sweter swojego Pana i go pilnować zawzięcie - na szczęście trafił swój na swego i radzą sobie z takimi akcjami - jak nie persfazją to fortelem :lol: póki co chłopak jeszcze nie jest ogolony, tylko miał nożyczkami porobione wycinanki kołtunków; wypytałam czy te wyskoki się nasilają czy są na stałym poziomie bo zmartwiło mnie, że znowu pozwala sobie podstakiwać, ale pan mnie uspokoił, że nie nasilają się, a oni się tego nei boją i jest im razem dobrze, jak gdzieś jadą to Buran pcha się do samochodu i koniecznie chce jeździć z nimi i jak tylko jest taka możliwość to jeździ, a jak nie może jechać to jest wielka rozpacz :lol: Najważniejsze, że nikt tam nie daje się mu zastraszyć i to mnie bardzo cieszy :multi: zdjęcia mam dostać lada dzień Quote
Ula_czarnuszka Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Ale fajne wiadomości! Świetnie, że się łobuza nie boją :cool3: Quote
AnkaG Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 No właśnie najważniejsze, że się nie boją. :lol: Popracują z nim i się ułoży - to jeszcze młody pies. :lol: Quote
marako Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Dzięki, dzięki za wiadomości od Burankowych ludzi. Moje 2 dzikusy też lubią porozrabiać i miewają dziwne pomysły (dobrze, że są mniejsze gabarytowo od Burana i mogę je czasem przestawić, jak nie słuchają). Grace to jednak anioł w psiej skórze, w porównaniu do nich; one jednak zamiast z niej brać przykład, raczej narzucają swoją wizję i scenariusze działania. Quote
weszka Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Dobrze że wieści dobre. I oby tak już na zawsze zostało. Na foty grzecznie czekam. Quote
malawaszka Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Noooo doczekałam się zdjęć wreszcie :mdleje: w między czasie kilka razy dzwoniłam żeby dopytać czy jest ok i jak się gagatek zachowuje, za każdym razem obiecywali zdjęcia i cisza - no dziś już się wkurzyłam bo ileż można się prosić... no! i poskutkowało i są :) Tuteczek Buranek mój kochany :) są październikowe, ale i tak mnie cieszą, mam dostać zimowe też mmsem Ogólnie u chłopaka wszystko gra - nawet polubił koty ;) ostatnio ukradł im posłanko i układał się w nim - olbrzym w kocim posłanku hahaha po czym je zeżarł :roflt: cały Tutek :lol: Quote
marako Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Miło słyszeć, że Buranek/Tutek ma się dobrze. Nie poznałabym go - mam raczej przed oczami jego zdjęcia z początku historii - wydawał się na nich większy jakiś. Choś osobiście go nie poznałam, ale darzyłam wielką sympatią (mówiąc wprost miałam hopla na jego punkcie). Toteż cieszę się, że jest jak jest, dzięku za wieści, malawaszko. Może zmobilizuje mnie to do zdobycia informacji o Marko. Quote
malawaszka Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 wydaje się tu mniejszy bo zdjęcia robione z góry :lol: Quote
marako Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Boże, jaki masz szybki net. Ja legdwo zdążyłam edytować duble. Wiesza mi się, więc nie zauważyłam, że wysłały się tyle razy. Quote
Recommended Posts