Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

właśnie dzwonił Pan Burankowy - wszystko jest w porządku, poznają się, nad niektórymi sprawami będą pracować - Buran pokazał jak potrafi przy misce burczeć i straszyć, ale pan bardzo spokojnie do tego podszedł i powiedział, że będzie nad tym pracował bo nie boi się :multi: no i na smyczy ciągnie i nad tym też będą pracować :multi:

• Replies 581
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
to musi być TEN dom bo jak tan brodaty zacznie znowu wywijać numery to ja mu osobiście pojadę przetrzepać futro :mad: :lol::lol::lol:

Kupiłam nowe szczewiczki, może Ci pozyczyć cobys ręki nie nadwyrężała :diabloti: Ale, ale.... przeca nie bedzie po co :multi:

Posted

Mam nadzieję, że po weekendzie dowiemy się, jak Buran po tygodniu zadomowił się w nowym otoczeniu.
Jak już kiedyś na tym wątku ktoś wspomniał, brak wiadomości to dobra wiadomość (akurat wtedy było inaczej), ale lepiej się upewnić. A chyba jest wiecej takich, którzy chętnie poczytają akurat o TYM psie. Fotki z nowego domu też chętnie zobaczymy.

Posted

Jak zobaczyłam nowy post, to przyleciałam sprawdzić, co u Burana, a tu też tylko pytanie o niego...
Kiedy (raczej czy) pojawią się jakieś zdjęcia i choćby 4 słowa, jak się zaaklimatyzował u nowych ludzi? Szkoda, ze nic nie wiadomo.

Posted

wiadomo wiadomo... trochę mi przykro, że Marako tak piszesz - nie on jeden na mojej głowie

dzwoniłam dziś do Burankowego Pana - chłopak miewa swoje wyskoki czasem - czyli potrafi np wziąć sobie sweter swojego Pana i go pilnować zawzięcie - na szczęście trafił swój na swego i radzą sobie z takimi akcjami - jak nie persfazją to fortelem :lol: póki co chłopak jeszcze nie jest ogolony, tylko miał nożyczkami porobione wycinanki kołtunków; wypytałam czy te wyskoki się nasilają czy są na stałym poziomie bo zmartwiło mnie, że znowu pozwala sobie podstakiwać, ale pan mnie uspokoił, że nie nasilają się, a oni się tego nei boją i jest im razem dobrze, jak gdzieś jadą to Buran pcha się do samochodu i koniecznie chce jeździć z nimi i jak tylko jest taka możliwość to jeździ, a jak nie może jechać to jest wielka rozpacz :lol: Najważniejsze, że nikt tam nie daje się mu zastraszyć i to mnie bardzo cieszy :multi:

zdjęcia mam dostać lada dzień

Posted

Dzięki, dzięki za wiadomości od Burankowych ludzi.

Moje 2 dzikusy też lubią porozrabiać i miewają dziwne pomysły (dobrze, że są mniejsze gabarytowo od Burana i mogę je czasem przestawić, jak nie słuchają). Grace to jednak anioł w psiej skórze, w porównaniu do nich; one jednak zamiast z niej brać przykład, raczej narzucają swoją wizję i scenariusze działania.

• 8 months later...
Posted

Noooo doczekałam się zdjęć wreszcie :mdleje: w między czasie kilka razy dzwoniłam żeby dopytać czy jest ok i jak się gagatek zachowuje, za każdym razem obiecywali zdjęcia i cisza - no dziś już się wkurzyłam bo ileż można się prosić... no! i poskutkowało i są :) Tuteczek Buranek mój kochany :)

są październikowe, ale i tak mnie cieszą, mam dostać zimowe też mmsem

Ogólnie u chłopaka wszystko gra - nawet polubił koty ;) ostatnio ukradł im posłanko i układał się w nim - olbrzym w kocim posłanku hahaha po czym je zeżarł :roflt: cały Tutek :lol:

Posted

Miło słyszeć, że Buranek/Tutek ma się dobrze. Nie poznałabym go - mam raczej przed oczami jego zdjęcia z początku historii - wydawał się na nich większy jakiś.
Choś osobiście go nie poznałam, ale darzyłam wielką sympatią (mówiąc wprost miałam hopla na jego punkcie). Toteż cieszę się, że jest jak jest, dzięku za wieści, malawaszko.
Może zmobilizuje mnie to do zdobycia informacji o Marko.