mosii Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Anna oczywiscie, ale najlepiej napisz mi na maila interpug@op.pl wiek psa, czy kastrowany, ile w schronie, czy w boksie czy na łańcuchu był, ile osób w domu, spróbuje cos wieczorem wymyslic, ale napisz jak najwiecej szczegółow Quote
AnkaG Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Ale booski ten Tutek. :lol: Wasiu ja mam takie cudo. Ale fakt to tylko do mocno zarośniętego małego sznupa sie nadaje. U mnie jest dobre tylko dla Nuki, bo ona ma wyjątkowo szorstką sierść. Trzymam kciuki za domek. :lol: Quote
Anna_33 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Dziekuje ) Szczegoly to ta dziewczyna zna najlepiej, a pies jest z Boguszyc.. Podam jej mail, ona nie jest zalogowana na dogo. Dostala juz na miau duzo madrych rad, ale mysle, ze nigdy nie za wiele:-)Ta sunia zostala wyrwana tydzien temu z miejsca gdzie jest 750 psow, nie wiem, ale mozliwe, ze spedzila tam cale zycie. Jeszcze raz dziekuje :-) Quote
Anna_33 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Bede trzymac przez sen...jak mi sie w koncu uda zasnac :-) Mosii, podalam Twoj mail Kasi, ona dokladnie opisze problem. Dziekuje :-) Quote
malawaszka Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 a za Kubula prosimy trzymać kciuki dziś z rana :loveu: Quote
Ula_czarnuszka Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 malawaszka napisał(a):a za Kubula prosimy trzymać kciuki dziś z rana :loveu: No to trzymamy :p Quote
Zbójini Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 malawaszka napisał(a):a za Kubula prosimy trzymać kciuki dziś z rana :loveu: a co miało się wydarzyć dziś z rana? Quote
malawaszka Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 :multi::multi::multi: Kuba własnie jedzie do nowego domku :loveu: mosii wstawi fotki niebawem :loveu: Jest grzeczny jak nie ten sam pies :loveu::multi::multi::multi: Quote
Anna_33 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Super wiadomosc, dalej trzymam kciuki zeby wszystko ok bylo. Quote
weszka Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Ależ się cieszę :multi::multi::multi: Żeby to już był ten jeden jedyny i na zawsze :multi: Quote
Zbójini Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 malawaszka napisał(a)::multi::multi::multi: Kuba własnie jedzie do nowego domku :loveu: mosii wstawi fotki niebawem :loveu: Jest grzeczny jak nie ten sam pies :loveu::multi::multi::multi: Czy do tych 2 Panów? :multi: Quote
malawaszka Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 [quote name='Zbójini']Czy do tych 2 Panów? :multi: tak - do tych ludzi, którzy byli tydzień temu poznać się z Kubą, dziś przyjechał Pan z partnerką i reakcja Kubola była równie fajna :multi: od razu traktował ich jak swoich, siadał przed nimi, dawał łapy, cieszył się, a potem wsiadł z nimi do samochodu jak do swojego i pojechał :loveu::loveu::loveu: Pieniażki, które zostały po Kubusiu wspomogą inne potrzebujące sznupkowe mordki - np Marko, który jest w DT u marako: http://www.dogomania.pl/forum/f28/swiecko-s-o-s-sznaucer-wyzel-pies-potrzebuje-pomocy-blagamy-o-pomoc-133270/ Będę w pierwszym poście pisała na bieząco na które sznupkowe mordki są wydawane pieniazki Kubusiowe Quote
Zbójini Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 No to czekamy na wieści z nowego domku. :multi:Oby dobre!:roll: Quote
mosii Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Kuba zachował sie po prostu rewelacyjnie, trafił swój na swego albo nie wiem co ale adoptujacy Kube zobaczyli, pieknego, wesołego, sympatycznego, posłusznego psiura:loveu: no nie zawiódł mnie łobuz:evil_lol: Kuba ma teraz na imię Buran czyli syberyjski zimny wiatr:evil_lol: bossssko:p kilka fotek bo oczywiście lało:roll: idziemy do domu tak sie rwiemy na przejazdzkę, dodam ze ja stoje z boku, robie fotki i wołam gadzinę a on nic! no przeciez chyba mnie lubił, duzo pracowalismy, duzo czasu spedzlismy razem. Potwór:lol: pan skarcił, pies szybciutko wykonał znane komendy:evil_lol: cdn.... Quote
mosii Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 tu wyraznie zniecierpliwiony ze ciągle go wołam, tylko okiem na mnie łypie:evil_lol: no i w końcu pozegnalna buzka:p i tylko obejrzałam potem odjezdzającą, zarozumiałą czuprynę Burana na tylnym siedzeniu......... Quote
malawaszka Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 aaaaa zajebiste imię!!!! ostatnio mam korbę na imiona na B i zawierające R hahaha :loveu::loveu::loveu: oby się szybko przyzwyczaił do imienia i niech już będzie grzeczny ten mój kochany zbój :loveu::loveu::loveu: Quote
mosii Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 no imię super, mnie tez oczarowało i jak do Kubola pasuje, nie? Monia moze juz czas zmienic ten tytuł wątku?:roll::evil_lol: Quote
marako Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Gratulacje mosii za wyprowadzenie tego szaleńca "na ludzi"! Cudo, nie pies! Jaki temperament! Kochany!!! Quote
marako Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Gratulacje mosii za wyprowadzenie tego szaleńca "na ludzi". Cudo, nie pies! Jaki temperamentny! Kochany!!! Quote
malawaszka Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 mosii napisał(a):no imię super, mnie tez oczarowało i jak do Kubola pasuje, nie? Monia moze juz czas zmienic ten tytuł wątku?:roll::evil_lol: no pasuje :loveu: a do zmiany tytułu zabierałam się już dziś z 10 razy, ale za każdym razem się bałam, żeby nie zapeszyć :oops: ale już zmieniam i niech się dzieje wola nieba :loveu: Quote
eria Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 imię bardzo oryginalne dostał choć mi się kojarzy z ... Burak :evil_lol::evil_lol: Quote
AMIGA Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Nic nie pisałam, bo nie chciałam zapeszać, ale już teraz chyba można :multi::multi::cool2::sweetCyb::bigcool::cunao: Quote
Ula_czarnuszka Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Malawaszka :sweetCyb::cunao: mosii :Rose: :Rose: :Rose: Dziewczyny, jesteście wielkie! Quote
malawaszka Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 eria napisał(a):imię bardzo oryginalne dostał choć mi się kojarzy z ... Burak :evil_lol::evil_lol: hahah bo on jest taki wiesniaczek Buraczek :loveu: ;) Quote
malawaszka Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Dobranoc skarbeczku :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts