Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Anna oczywiscie, ale najlepiej napisz mi na maila interpug@op.pl
wiek psa, czy kastrowany, ile w schronie, czy w boksie czy na łańcuchu był, ile osób w domu, spróbuje cos wieczorem wymyslic, ale napisz jak najwiecej szczegółow

• Replies 581
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale booski ten Tutek. :lol:

Wasiu ja mam takie cudo. Ale fakt to tylko do mocno zarośniętego małego sznupa sie nadaje. U mnie jest dobre tylko dla Nuki, bo ona ma wyjątkowo szorstką sierść.

Trzymam kciuki za domek. :lol:

Posted

Dziekuje ) Szczegoly to ta dziewczyna zna najlepiej, a pies jest z Boguszyc..
Podam jej mail, ona nie jest zalogowana na dogo. Dostala juz na miau duzo madrych rad, ale mysle, ze nigdy nie za wiele:-)Ta sunia zostala wyrwana tydzien temu z miejsca gdzie jest 750 psow, nie wiem, ale mozliwe, ze spedzila tam cale zycie.
Jeszcze raz dziekuje :-)

Posted

malawaszka napisał(a):
:multi::multi::multi: Kuba własnie jedzie do nowego domku :loveu: mosii wstawi fotki niebawem :loveu:

Jest grzeczny jak nie ten sam pies :loveu::multi::multi::multi:

Czy do tych 2 Panów? :multi:

Posted

[quote name='Zbójini']Czy do tych 2 Panów? :multi:

tak - do tych ludzi, którzy byli tydzień temu poznać się z Kubą, dziś przyjechał Pan z partnerką i reakcja Kubola była równie fajna :multi: od razu traktował ich jak swoich, siadał przed nimi, dawał łapy, cieszył się, a potem wsiadł z nimi do samochodu jak do swojego i pojechał :loveu::loveu::loveu:

Pieniażki, które zostały po Kubusiu wspomogą inne potrzebujące sznupkowe mordki - np Marko, który jest w DT u marako:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/swiecko-s-o-s-sznaucer-wyzel-pies-potrzebuje-pomocy-blagamy-o-pomoc-133270/

Będę w pierwszym poście pisała na bieząco na które sznupkowe mordki są wydawane pieniazki Kubusiowe

Posted

Kuba zachował sie po prostu rewelacyjnie, trafił swój na swego albo nie wiem co ale adoptujacy Kube zobaczyli, pieknego, wesołego, sympatycznego, posłusznego psiura:loveu: no nie zawiódł mnie łobuz:evil_lol:
Kuba ma teraz na imię Buran czyli syberyjski zimny wiatr:evil_lol: bossssko:p

kilka fotek bo oczywiście lało:roll:
idziemy do domu

tak sie rwiemy na przejazdzkę, dodam ze ja stoje z boku, robie fotki i wołam gadzinę a on nic! no przeciez chyba mnie lubił, duzo pracowalismy, duzo czasu spedzlismy razem. Potwór:lol:

pan skarcił, pies szybciutko wykonał znane komendy:evil_lol:

cdn....

Posted

tu wyraznie zniecierpliwiony ze ciągle go wołam, tylko okiem na mnie łypie:evil_lol:

no i w końcu pozegnalna buzka:p

i tylko obejrzałam potem odjezdzającą, zarozumiałą czuprynę Burana na tylnym siedzeniu.........

Posted

aaaaa zajebiste imię!!!! ostatnio mam korbę na imiona na B i zawierające R hahaha :loveu::loveu::loveu: oby się szybko przyzwyczaił do imienia i niech już będzie grzeczny ten mój kochany zbój :loveu::loveu::loveu:

Posted

mosii napisał(a):
no imię super, mnie tez oczarowało i jak do Kubola pasuje, nie?
Monia moze juz czas zmienic ten tytuł wątku?:roll::evil_lol:

no pasuje :loveu: a do zmiany tytułu zabierałam się już dziś z 10 razy, ale za każdym razem się bałam, żeby nie zapeszyć :oops: ale już zmieniam i niech się dzieje wola nieba :loveu: