mosii Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Napisze tutaj ale dotyczy to równiez Boba więc pan od zaginionych sznaucerów rozmawiał dzis ze mną przez pół dnia, robilismy rózne testy no i nic specjalnego nie wyniknęło:roll: ale ale Pan kocha sznaucery, ma je od 20 lat, przyjedzie jutro do mnie rozpoznac ewentualnie Boba i jezeli to nie bedzie zaden z nich (a Kuba na pewnoi nie) Pan chce któregos od nas adoptowac:evil_lol: Monia i co ty na to????? pewnie padnie na Kubełka Quote
malawaszka Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 ożesz w morde :mdleje: :crazyeye: gość wydaje się być bardzo fajny - jak mówił o zaginionym psie i w ogóle, ale co mnie zmartwiło to, ze mówił tez, że jak mieszkali jeszcze w Cz-wie to sznaucery często mu uciekały i potem poszły też po przeprowadzce i już nie wróciły... jak taki lis ma spotkać Kubę albo Boba to wiesz :shake: chyba, ze już nie będzie tak beztrosko podchodził do tego powiem tak - jesli by się zdecydował na któregoś to nie wiem czy chciałabym, zeby od razu zabrał - chyba nie, bo wolałabym zeby ktoś zobaczył warunki - najbardziej tych ucieczek się boję - no i opowiedz mu dokładnie o Kubie na co go stać przy nieopowiednim postępowaniu bo kolejnego zwrotu musimy uniknąć Quote
malawaszka Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 mosii napisał(a):dobrze dobrze, nie wydajemy od razu, najwazniejsze ze jest fajna osoba z pojeciem o rasie:evil_lol: zobaczymy co z tego wyniknie ale ja tam juz trzymam kciuki:evil_lol: (nawiasem mówiac pan szuka rózniez suki, psy zagineły razem, znak charakterystyczny- ogon 3/4- a taka suka błąkała sie w okolicy ale ktos ja przygarnął, pojedziemy równiez tam) znowu pewnie przeskoczy ale nie wytrzy,mam czekać 10 min aż sie zegar wyrówna :angryy: :lol: ja tez trzymam :kciuki: ta z ogonem 3/4 to ta o której pisałaś w osobnym wątku co się nie dała złapać? cholera bardzo bardzo mocno trzymam :kciuki: matko chyba mam po spaniu dzisiaj :oops: Quote
mosii Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 dobrze dobrze, nie wydajemy od razu, najwazniejsze ze jest fajna osoba z pojeciem o rasie:evil_lol: zobaczymy co z tego wyniknie ale ja tam juz trzymam kciuki:evil_lol: (nawiasem mówiac pan szuka rózniez suki, psy zagineły razem, znak charakterystyczny- ogon 3/4- a taka suka błąkała sie w okolicy ale ktos ja przygarnął, pojedziemy równiez tam) Quote
malawaszka Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 mosii napisał(a):a propos tego uciekania(bo tez wypytałam) psy uciekały bo pan miał remont jakis czy budowe i pracownicy czesto nie zamykali furtki(wiem cos o tym, miałam to samo) ale i jak mieszkał w Częstochowie i po przeprowadzce? bo mnie mówił, że jak tam mieszkał to one często uciekały i że miał przez to problemy, ze były znane w okolicy przez to uciekanie ogólnie to gość super przez tel, ale ta jedna sprawa :shake: Quote
mosii Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 a propos tego uciekania(bo tez wypytałam) psy uciekały bo pan miał remont jakis czy budowe i pracownicy czesto nie zamykali furtki(wiem cos o tym, miałam to samo) Quote
malawaszka Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 trzymajcie :kciuki: za weekend!!!! Kubełek chyba pojedzie do domku :loveu: NIE CIESZYĆ SIĘ!!!! :mad: Dziś przyjechał Pan o którym mosii pisała, przyjechał z dorosłym synem - i .... :crazyeye: :mdleje: Kuba powitał ich jak starych przyjaciół, bawił się, reagował na ich komendy, mieli do niego super podejście!!!!! :mdleje: zero wyskoków negatywnych! Normalnie pies po kompletnej metamorfozie! WOW ja zaraz wyskoczę z siebie chyba :lol: siłą się powstrzymuję, żeby nie skakać i nie zapeszać! To są odpowiedni ludzie dla Kuby! Żeby tylko nic się nie schrzaniło :kciuki: Quote
Ula_czarnuszka Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 malawaszka napisał(a):trzymajcie :kciuki: za weekend!!!! Kubełek chyba pojedzie do domku :loveu: NIE CIESZYĆ SIĘ!!!! :mad: NIE cieszę się :eviltong: i :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
marako Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Nie zaglądałam przez dzień - a tu takie nowiny! Jeśli to ten najlepszy dom dla Kubusia, to pogodzę się z jego "stratą" (a już prawie przekonałam tz i tylko miałam się upewnić w weekendzie naocznie, że w realu jest taki jak w wyobrażeniach). No cóż - przeznaczenie. Trzymam kciuki. Quote
malawaszka Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 marako napisał(a):Nie zaglądałam przez dzień - a tu takie nowiny! Jeśli to ten najlepszy dom dla Kubusia, to pogodzę się z jego "stratą" (a już prawie przekonałam tz i tylko miałam się upewnić w weekendzie naocznie, że w realu jest taki jak w wyobrażeniach). No cóż - przeznaczenie. Trzymam kciuki. Marako nic się nie przejmuj - najpierw Tajga i jej zdrowie - a jak wszystko już się Wam unormuje to znajdziemy następnego zbója ;) Ja też co i rusz wyobrażałam sobie Kubełka u mnie, ale tak będzie lepiej - mam nadzieję, że się uda i że tak bedzie najlepiej :kciuki: Quote
mosii Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 ostatnie (mam nadzieje) fotki Kuby u mnie:evil_lol: w oczekiwaniu na aport cdn... Quote
weszka Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Jaki on piękny :loveu: To ja się wcaaale nie cieszę :evil_lol: tylko trzymam :kciuki: Quote
malawaszka Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 mój sliczny :loveu::loveu::loveu: mosii dzwonił do mnie Pan (zapomniałam nazwiska - powiedzmy G hahaha od zawodu) i zapowiedział się na niedzielę koło 10 :razz::razz::razz: zgubił Twój nr więc dzwonił do mła Quote
akacha Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Oświadczenie Pomorskiej Fundacji Rottka w sprawie zakończenia współpracy z wolontariuszką 27.03.2009. Niniejszym informujemy, że ze względu na niedostateczne spełnianie warunków umowy o świadczeniu usług wolontarystycznych zawartej dnia 26.02.2007 roku z Panią Moniką T, w marcu b.r. zakończyliśmy ponad dwuletnią współpracę z tą wolontariuszką, używającą na forach internetowych nicku mosii. Osoba ta nie jest upoważniona do jakiegokolwiek reprezentowania Fundacji, do wykorzystywania oraz legitymowania się znakami graficznymi lub jako wolontariusz Fundacji oraz cofnięte zostały wszelkie udzielone pełnomocnictwa, w tym w szczególności do podpisywania umów adopcyjnych oraz reprezentacji przed schroniskami, innymi organizacjami czy lekarzami weterynarii. Quote
malawaszka Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 wrrrr i co z tego? co Kuba ma do Waszych porachunków? :shake: w ogóle załóż najlepiej osobny wątek :roll: Quote
malawaszka Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 moja kochana mordziutka zapluta :loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 mosii napisał(a):nooo zapluty strasznie podczas apotrowania:evil_lol: całe futro Kubola nacieram odzywką dla koni do ogona i grzywy i pieknie sie rozczesuje po tym ale nie wiem czy tak mozna, czy za bardzo puszysty nie bedzie:evil_lol: będziesz Monia w niedziele to pokazesz jak sie trymuje:cool3: dla niego teraz byłby super coat king, ale nie dorobiłam się jeszcze :lol: Quote
malawaszka Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 [quote name='mosii']o dzizus a co to?? takie grabie :lol: też do trymowania, wyczesywania martwego włosa i podszerstka - ja nie mam bo moje za mała na takie grabie, ale planuję kupić bo się przydałoby np teraz... ale to jak wygram w totka :evil_lol: Towar: Trymer Coat King, uchwyt plastikowy (99MK80826). On-line Shop Germapol s.c. albo FURMINATOR :evil_lol:- podobno rewelacja ale w ręce nie miałam - dziewczyny sznupowe chwalą :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f75/furminator-72586/ Quote
mosii Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 nooo zapluty strasznie podczas apotrowania:evil_lol: całe futro Kubola nacieram odzywką dla koni do ogona i grzywy i pieknie sie rozczesuje po tym ale nie wiem czy tak mozna, czy za bardzo puszysty nie bedzie:evil_lol: będziesz Monia w niedziele to pokazesz jak sie trymuje:cool3: Quote
mosii Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 malawaszka napisał(a):dla niego teraz byłby super coat king, ale nie dorobiłam się jeszcze :lol: o dzizus a co to?? Quote
Anna_33 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Piekne psisko, az mi moj Rokita przed oczami staje.( Bardzo mi sie podoba,jak olbrzymy nie sa za bardzo lyse)) Troche wiecej futra i robia sie takie wesole diably. Ale przyszlam po prosbie. Do fachowca na zebry. Dziewczyna wziela do dt suczke z Bogusz z Ostatniej Szansy. Moze slyszalyscie, mamy taka akcje na Miau, juz 62 zwierzaki wyciagnelysmy :-) wiem, ciagle malo.. Suczka, co logiczne jest w duzym szoku, zagubiona, nie bede tu pisac, zeby watku nie zasmiecac, ale dodam, ze w dt jest 3 letnie dziecko..a suczka wpatrzona w mame na dziecko warczy..Dziewczyna prosi nas o rade,probowalam jej kilku udzielic, ale nie jestem sila fachowa. To moze byc dosc pilne... Mosii poradzisz cos? Mozna na pw? Quote
Recommended Posts