Jump to content
Dogomania

Czy Wasze psy mają jakieś fobie?

Czy Wasze psiaki mają jakieś fobie ?  

877 members have voted

1. 1. Czy Wasze psiaki mają jakieś fobie ?

Recommended Posts

Posted

Moj fobbysta :) szczeka na suszarke i odkurzacz oraz na worki od smieci, ktore wkladam do kosza :o szczeka wtedy jak najety lub jak tylko uslyszy cos takiego to przybiega z konca domu

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

DOMINIKA napisał(a):
Agga napisał(a):
WItam!
MOja Sara (bokser) strasznie boi się burzy, petard, wszelkiego rodzaju huku. Gdy jest burza, czy strzelają petardy, chowa się do kabiny prysznicowej. Siedzi tam i trzesie się jak galareta. Nic na to nie można poradzić :niewiem: Jest strasznym pieszczochem, mogłaby cały cas siedzieć na kolanach i nas zalizać na śmierć :facelick:
Pozdrawiam :hand:

DLA MOJEJ PETARDA ITD. to pryszcz!
ale ona boi sie czegos co ona sama robi!-a mianowicie swoich pordow :D

buuuahaha DOMI no nie wierzę :lol: Luna też ucieka przed swoimi bąkami :lol: :lol: :lol:

a tak poza tym to jej fobią są duże kudłate psy :(

• 4 months later...
Posted

Mój nie ma raczej żadnych ale mi sie ciągle wydaje ze mój pies jest mały ewentualnie srednich rozmiarow-jakoś nie trafiaja do mnie komentarze obcych ludzi ze moj pies jest wielki!! mam doga niemieckiego :D :D :D zaraziłam tym mojego faceta -on tez sie zdziwił jak kolega mu powiedzial ze ma konia w domu :D :D

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

Jura boi się miotły podwórkowej, jak nie chce wejść do kojca to wystarczy że wyciągne miotłę a Jura już głęboko w budzie... nie wiem dlaczego jej sie boi bo nigdy jej nią nie uderzył.

Tito za to panicznie boi się rozbrykanych szczeniaków, jak ktoś do nas przyjdzie z małym szczeniakiem to chowa się za tapczan albo pod ławkę w kuchni. No i jeszcze boi się odkurzacza bo jak był mały niechcący go przyssałam :oops:

Posted

Mój to jak totalny psychol - boi się jak się otwiera praklę zeby rzeczy wyciągnąc - i zwiewa do mnie pod biurko wtedy. Kiedyś się bał też spinki do włosów :) No odkurzacz - to już w normie - i czasami jak idziemy na spacer bardzo późno - jak jest ciemno już i latarnie wyłączone - to jakiegoś pojemnika na smieci czy czegoś :)

Posted

A z pasji to kiedyś Jury ulubionym zajęciem było wynoszenie klocków drewna które tata miał poukładane na opał. roznosiła je po całym podwórku a ja musiałam co chwile zbierać. Baliśmy się, żeby to całe drewno nie zwaliło się na nią bo ona poprostu wyciągała te drewienka ze środka No ale już jej to przeszło.

• 3 weeks later...
Posted

Koma boi się ruchu ulicznego- szczególnie tramwajów :( A także miejsc gdzie jest dużo ludzi.
Boi sie też amstaffowatych psów.
I parasolki :roll:
Oj sporo rzeczy... :-?

Posted

Mój nie boi się nieczego. Ostatnio zaliczyliśmy myjnie automatyczną. Basco postawił tylko uszy jak usłyszał szum szczotek. Popatrzył i położył się. Tyle go to interesowało.
Nigdy nie bał sie odkurzacza, pralki, żadnych sprzętów domowych, huków i wystrzałów.

A czego nie lubi:
Dzieci-najgorzej z tymi małymi (2-3 lata)
Ludzi w kapturach lub z dziwnymi przedmiotami (teczka, parasol)
Pijaków
Pisków, wrzasków
Samców i małych, rozwydrzonych psów

• 1 month later...
Posted

Niestety boi się huku (burza, fajerwerki i inne wystrzały). Ma też fobię pt. "upoluję coś na obiad". Objawia się to znikaniem w lesie na sarnim tropie :shake: .

Posted

Megi sie strasznie boi jak sies trych otwiera psa już nie ma schowa sie gdzieś pod stołem i siedzi do puki sie nie zamknie:P a kot piersze co jak sie strych otworzy to na góre i potem sie boi zejść :P

• 1 month later...
Posted

moja ma dwie fobie

na punkcie kotów i kur-kota pogoni nic mu nie zrobi ale kure z przyjemnością udusi!!!!!!!
na punkcie samochodów-jak widzi do dopędza i szczeka do kół:razz: