lizka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Bardzo Ci wspólczuje [*] ciezko pogodzic sie ze strata takiego przyjaciela... Quote
Agga Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='sota36']slyszysz - kap. kap, kap - tp moje lezki kiedy czytam Twoj post... Jolu moje łezki też lecą. A to dlatego, że odszedł jej przyjaciel i dlatego też, że była to bokserka. Karunia w Psim Niebie masz Sarcię ona na pewno się z Tobą już zaprzyjaźniła. Quote
ata Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Dogomanianki, DZIEKUJE:calus: Prosze zobaczcie jaka byla piekna.....(post 1 ) podobno czas goi rany....cos w tym jest:roll:....do czasu kiedy odchodzi nastepny przyjaciel :-(:-( Quote
Rybka_39 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Bardzo Ci wspołczuję bo też mam boksera z chorym sercem:placz::placz: Łezki same płyną jak się czyta, że komuś ukochany psiak od:buzi::buzi:szedł..a jeszce ja boksik:-(:-(:-( Nie wiem co powiedzieć, 3maj się i przyjmij najszczersze wyrazy współczucia:-( Boże, czemu one tak szybko odchodzą... Quote
Recommended Posts