Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Właśnie zauważyłam,że się nowy ARTEFAKTOWY wątek utworzył... z lekkim opóźnieniem co prawda :oops:. Psiaki extra, fotki super (no nawet na kilka się Frodziak załapał), treningi przyjemne, klubowicze sympatyczni, no i.... zeszłotygodniowe ciacho - pycha

Posted

Tomku zwany biedruszczak - podstawowe informacja znajdziesz w pierwszym poście :) a poza tym napiszę do Ciebie na PW jakoś wieczorem, bo teraz zaraz wychodzę :)

papisialko cieszę się, że tu dotarłaś :multi:

Dziękuję dziś biegającym za wspaniałą pracę :multi:
Ani i Bibi za wyzwania pt. "co Wam jeszcze wymyślić" :evil_lol:
Daisy za taką :crazyeye: strefkę :loveu:
Emie za mniam mniam tunele :loveu:
Loce za pęd tam gdzie trzeba :multi:
i Wenie za zakręty :cool3:

Posted

Wychodzi Marysiu na to, że wszystkie psiaki spisały się na medal :cool3: zresztą jak zawsze :loveu:, dzięki za trening :multi: i powodzenia dziewczyny (w dosłownym tego słowa znaczeniu ;)) za tydzień na zawodach, będziemy trzymać kciuki - za Une :kciuki: za Wenę :kciuki: i super mocno za debiut Daisy :kciuki:

Posted

Cześć Kokosowa! :cool3:
Z tym tunelem to cichosza - nikt nie widział, nikt nie słyszał :evil_lol:
BTW - tu mnie nikt nie zna jako "Martyny" - nie będą wiedzieć o kogo Ci chodzi :lol:

Posted

Na treningu bylo SUPER :P :loveu: Kciuki sie przydadza ;) filmik sie Marysiu cos nie chce załączyć... Dzisiaj coś popróbuje. Co do zdjec to na razie brak czasu :shake: ale z tego co pamietam Tośka też ma jakieś zaległe treningi :diabloti::eviltong:

Posted

[quote name='JIM']ale z tego co pamietam Tośka też ma jakieś zaległe treningi :diabloti::eviltong:
Oj, mam, bardzo zaległe i bardzo nieobrobione zdjęcia z treningu sprzed tygodnia :eviltong:

EDIT
Mam niewiele fot, bo nie robiłam "normalnych" zdjęć, tylko kombinowałam z dłuższym czasem, żeby dodać trochę pędu i nie mrozić skaczących psów. Trudna to sztuka, więc efekty nieliczne :p

Posted

Co to za nowy czekoladowy podpalany psiak(gończak?) i nowy bc merle? A filmik z muzyką z Mistrzostw(z resztą genialną) ŚWIETNYYYYYYY!!!!!

Gratulacje stronki zaraz zajrzę:multi:

Posted

JiMy ŚWIETNA ROBOTA :Rose: :multi:

papisialko dział nazywa się klubowicze, a nie kursanci :razz:

Mudik czekoladowa podpalana to Kusza, gończy polski :) trenuje z nami równie długo jak Bora - czarny podpalany gończy polski :) a bc merle z uszami-radarami był gościnnie :)

Posted

Dzięki Twojemu filmikowi wyszukałam w necie tę piosenkę i tekst,właściwie ją ją znam na pamięc jest ZAJEEEEEEEBONGOOOOO!!!! Pozdrawiam Przeserdecznie!
BTW Uwielbiam oglądać Twoje ćwiczenia,czemu nie mieszkam w Poznaniu:placz:

Posted

Mudik napisał(a):
Dzięki Twojemu filmikowi wyszukałam w necie tę piosenkę i tekst,właściwie ją ją znam na pamięc jest ZAJEEEEEEEBONGOOOOO!!!! Pozdrawiam Przeserdecznie!
BTW Uwielbiam oglądać Twoje ćwiczenia,czemu nie mieszkam w Poznaniu:placz:

To do mnie? :-o
Ale filmiki robią i składają dziewczyny - JiMy albo Paula :loveu:
No i na tym filmiku z muzyczką z MŚ to akurat nie ja prowadziłam trening, tylko Paula :) jak widać godnie mnie zastąpiła :multi:

A za pozdrowienia dziękuję i również pozdrawiam!! :):):)

Posted

Gratuluję Pauli i Wenie debiutu na hali :multi: i nie koszonych tyczek :loveu:
Gratuluję Martynie i Daisy absolutnego debiutu :multi: spisałyście się świetnie!! :loveu:
I gratuluję Martynie zdania dziś egzaminu na prawo jazdy!! :multi: BRAWO :)