Tomo 2 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Norcia dziękuje za ciepliwość i wyrozumiałość za te zapaszki, a pańcio obiecuje poprawę /nagradzanie /. Ale po za tym super trening. Quote
DODA&ALDA Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 My też bardzo dziekujemy za wspaniały traning! Aldunia obiecuje poprawe!:roll: Pozdrawiamy Quote
papisialka Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Właśnie zauważyłam,że się nowy ARTEFAKTOWY wątek utworzył... z lekkim opóźnieniem co prawda :oops:. Psiaki extra, fotki super (no nawet na kilka się Frodziak załapał), treningi przyjemne, klubowicze sympatyczni, no i.... zeszłotygodniowe ciacho - pycha Quote
Marysia_i_gończy Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Tomku zwany biedruszczak - podstawowe informacja znajdziesz w pierwszym poście :) a poza tym napiszę do Ciebie na PW jakoś wieczorem, bo teraz zaraz wychodzę :) papisialko cieszę się, że tu dotarłaś :multi: Dziękuję dziś biegającym za wspaniałą pracę :multi: Ani i Bibi za wyzwania pt. "co Wam jeszcze wymyślić" :evil_lol: Daisy za taką :crazyeye: strefkę :loveu: Emie za mniam mniam tunele :loveu: Loce za pęd tam gdzie trzeba :multi: i Wenie za zakręty :cool3: Quote
Tośka_m Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Dzięki za trening! Miewam momenty poważnego zwątpienia :oops:, ale takie treningi jak dziś budują mnie ogromnie :multi: Quote
Bibunia Szczotunia Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Wychodzi Marysiu na to, że wszystkie psiaki spisały się na medal :cool3: zresztą jak zawsze :loveu:, dzięki za trening :multi: i powodzenia dziewczyny (w dosłownym tego słowa znaczeniu ;)) za tydzień na zawodach, będziemy trzymać kciuki - za Une :kciuki: za Wenę :kciuki: i super mocno za debiut Daisy :kciuki: Quote
Kokosek Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Dziekuję za pierwszy w życiu tunel Kokosa :multi: i za pozwolenie korzystania z niego. i Martynie za cenne rady dla mnie i dla "Grubasa" Quote
Tośka_m Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Cześć Kokosowa! :cool3: Z tym tunelem to cichosza - nikt nie widział, nikt nie słyszał :evil_lol: BTW - tu mnie nikt nie zna jako "Martyny" - nie będą wiedzieć o kogo Ci chodzi :lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Tośka ja widziałam :eviltong: JiMy ZDJĘCIA! :mad::razz: Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Dzięki za dzisiejsze i wczorajsze bieganie :multi: troche padam na pysk po takim 'relaksujacym' weekendzie, ale co tam ;) Żulixy, zdjęcia ....?:loveu::loveu::loveu: Quote
Olusia Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Ale Wam fajnie w tym Poznaniu :loveu: JiM, czekamy na zdjęcia :p Quote
ewka i haker Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 my zalujemy ze nas nie bylo:-( trzymamy kciuki za zawody:multi::lol: i nie mozemy sie doczekac juz treningu:lol: JIMy czekamy na zdjecia Quote
JIM Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Na treningu bylo SUPER :P :loveu: Kciuki sie przydadza ;) filmik sie Marysiu cos nie chce załączyć... Dzisiaj coś popróbuje. Co do zdjec to na razie brak czasu :shake: ale z tego co pamietam Tośka też ma jakieś zaległe treningi :diabloti::eviltong: Quote
Tośka_m Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='JIM']ale z tego co pamietam Tośka też ma jakieś zaległe treningi :diabloti::eviltong: Oj, mam, bardzo zaległe i bardzo nieobrobione zdjęcia z treningu sprzed tygodnia :eviltong: EDIT Mam niewiele fot, bo nie robiłam "normalnych" zdjęć, tylko kombinowałam z dłuższym czasem, żeby dodać trochę pędu i nie mrozić skaczących psów. Trudna to sztuka, więc efekty nieliczne :p Quote
JIM Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 To do dzieła :eviltong: :loveu: Juz nie moge sie doczekac ;) Quote
Marysia_i_gończy Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 JiMy - Wy też do dzieła!! :razz: (i na maila czekam....) [SIZE=2] EDIT: Tośko - ale z takimi zdjęciami jest tak, że jak już wyjdą, to JAK :loveu: zwłaszcza to drugie jest EKSTRA :loveu: Quote
JIM Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 No więc na stronie został uzupełniony dział klubowicze :) Wszelkie zastrzeżenia na PW ;p Quote
papisialka Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Ojjjj czyżby mała dyskryminacja grupy początkującej :mad: ;) nikogo z nas nie ma na stronie ... buu Quote
Mudik Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Co to za nowy czekoladowy podpalany psiak(gończak?) i nowy bc merle? A filmik z muzyką z Mistrzostw(z resztą genialną) ŚWIETNYYYYYYY!!!!! Gratulacje stronki zaraz zajrzę:multi: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 JiMy ŚWIETNA ROBOTA :Rose: :multi: papisialko dział nazywa się klubowicze, a nie kursanci :razz: Mudik czekoladowa podpalana to Kusza, gończy polski :) trenuje z nami równie długo jak Bora - czarny podpalany gończy polski :) a bc merle z uszami-radarami był gościnnie :) Quote
Mudik Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Dzięki Twojemu filmikowi wyszukałam w necie tę piosenkę i tekst,właściwie ją ją znam na pamięc jest ZAJEEEEEEEBONGOOOOO!!!! Pozdrawiam Przeserdecznie! BTW Uwielbiam oglądać Twoje ćwiczenia,czemu nie mieszkam w Poznaniu:placz: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Mudik napisał(a):Dzięki Twojemu filmikowi wyszukałam w necie tę piosenkę i tekst,właściwie ją ją znam na pamięc jest ZAJEEEEEEEBONGOOOOO!!!! Pozdrawiam Przeserdecznie! BTW Uwielbiam oglądać Twoje ćwiczenia,czemu nie mieszkam w Poznaniu:placz: To do mnie? :-o Ale filmiki robią i składają dziewczyny - JiMy albo Paula :loveu: No i na tym filmiku z muzyczką z MŚ to akurat nie ja prowadziłam trening, tylko Paula :) jak widać godnie mnie zastąpiła :multi: A za pozdrowienia dziękuję i również pozdrawiam!! :):):) Quote
Mudik Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Ale mi ogólnie chodziło o ustawiane na treningach u Was ćwiczenia, mogę na nie patrzeć godzinami:loveu::loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 Gratuluję Pauli i Wenie debiutu na hali :multi: i nie koszonych tyczek :loveu: Gratuluję Martynie i Daisy absolutnego debiutu :multi: spisałyście się świetnie!! :loveu: I gratuluję Martynie zdania dziś egzaminu na prawo jazdy!! :multi: BRAWO :) Quote
Recommended Posts