Lottie Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Paskuda_Bandzior napisał(a):Ja to w Artefakcie jestem od czasu jak go jeszcze nie było 8) A jaki to maluszek będzie? ;> Acha no to staż dawno zaliczony :P A maluszek to będzie oczywiście border collie :) Quote
ewka i haker Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Lottie napisał(a): A maluszek to będzie oczywiście border collie :) a skąd ten border Quote
Lottie Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Z targu koło naszego osiedla, pan z warzywniaka mówił że jego suka jest szczenna i będzie miał na sprzedaż ;) A tak na serio to oczywiście z hodowli zarejestrowanej w ZKP :) Quote
ewka i haker Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Lottie napisał(a):Z targu koło naszego osiedla, pan z warzywniaka mówił że jego suka jest szczenna i będzie miał na sprzedaż ;) A tak na serio to oczywiście z hodowli zarejestrowanej w ZKP :) eeee nie wiem po co tyle ironii w Twoich wypowiedziach... pytam jaka to hodowla... wiem ze po zawodach w poznaniu szukałaś hodowli pod blue lub red merle Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Lottie napisał(a): A maluszek to będzie oczywiście border collie :) Oooo, kolejny bc w Poznaniu! Fajnie! Można wiedzieć po kim? ;> Quote
Lottie Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 ewka i haker napisał(a):eeee nie wiem po co tyle ironii w Twoich wypowiedziach... pytam jaka to hodowla... wiem ze po zawodach w poznaniu szukałaś hodowli pod blue lub red merle :crazyeye: o kurka tego to się nie spodziewałam że ktoś pamięta co ja gdzieśtam dawno temu napisałam :crazyeye: Przepraszam za ironię, byłam pewna że jesteś kolejną osobą która chce się dowiedzieć czy przypadkiem nie kupuję psa z pseudo... ostatnio jak komuś oznajmiam że będę mieć psa, to natychmiast jestem przepytywana czy aby na pewno to nie jest pies bez rodowodu :roll: Wiecie, nie chciałabym się tu "obnażać" póki piesek już do mnie nie przyjedzie i nie będę pewna że mam go na 1000% :oops: wstępnie mogę zdradzić że w papierku będzie miał "Vangeldis" ;) (PS. A tak w ogóle to może pogadajmy o agility bo zrobił się off-top :eviltong:). Quote
JIM Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 A tak w ogole to dzieki za trening..;) I witajcie nowi, chociaz znajomi;D Dzisiaj ewidentnie nie dawałam rady lol Reszta później :) Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Extasy Daisy w wersji kuczmatej Nora: Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Nora na strefce: Poważne rozmowy :P Bibi: Martina & Ema: Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Martyna & Daisol Marysia i Nora? :P Alma: Extasy: Dwa bołdeły :D Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Jeden bołdeł: Alma: Martiiiina ;> Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 iiiii..... aportująca czekolada :loveu: Szarpiąca się czekolada: Quote
Marysia_i_gończy Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 AAA!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
JIM Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Dzieki za zdjecia Paula! :D A czekoladka bardzo slodka :D:D Cos od nas: Quote
K&Ex Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 super trening i super zdjęcia :D dzięki za Exa. mam nadzieję tylko że Ex będzie później szybciej biegał :) i troche zdjęć Alma Nora Daisy Quote
Recommended Posts