Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ewka i haker napisał(a):

Dagmara GO GO!!! a ludzie znowu będą myśleć że Ty jednak jesteś mocno nie normalna:D

jakie "znowu" ?? oni są o tym święcie przekonani, że ze mną nie jest wszystko w porządku, a ja będę ich utwierdzać w tym przekonaniu rozstawiająć slalom pod balkonami :megagrin::shocked!:

Posted

Moi Kochani, Drodzy Klubowicze! :multi::multi::multi:

Bardzo, ale to BARDZO Wam dziękuję za dzisiejszą niespodziankę :loveu: Zaskoczyliście mnie zupełnie, totalnie i niesamowicie miło :loveu::Rose: Jesteście fantastyczni :Rose: Dziękuję

I za leniwy dzisiejszy trening też wielkie dzięki

• Upvote 1
Posted

Dziękujemy za dzisiejszy trening :multi: za strefy - pierwsze stracie; slalom- part 2; kombinacje- 15190... jak zwykle możan było się przekonać jak wolno biegam :eviltong:
Trzymam kciuki za naszych w Bydgoszczy!! Powodzenia

Posted

dziękuje za to iż ten klub istnieje już dwa lata,
że chwile w nim są jedne z moich najwspanialszych,
nie wyobrażam sobie już życia bez treningów.
MARYSIA zrobiłaś wspaniałą robotę!!!:loveu:
i mam nadzieję że pokarzecie efekty pracy na zawodach jutro i w poniedziałek:razz:
POWODZENIA;)

Posted

I my dziękujemy za trening :loveu:

Marysiu dzięki Tobie jesteśmy My :multi: Wiele pracy i poświęcenia wkładasz w każdego z nas :loveu: nie straszne Ci deszcze, upały, mrozy i wiatry ... stoisz dzielnie na placu i przekazujesz nam bezinteresownie całą swoją wiedzę :loveu: zobacz ilu z nas jeździ na zawody i ilu z nas osiąga większe lub mniejsze sukcesy, a nasz sukces to i Twój :multi: dwulecie klubu :cool3: - spójrzcie ilu z nas jedzie jutro na zawody :multi: wszystkim życzę sukcesów i wytrwałości :razz:

łu-bu-du-bu, łu-bu-du-bu, niech nam żyje, prezes naszego klubu, niech żyje nam :multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Trochę się spóźniłam z życzeniami, ale dopiero teraz mam dosłownie 10min żeby usiąść przy kompie (wykąpać Shagga, wyczesać, spakować się na zawody i wystawe, cały dzien mnie nie ma i potem wyjazd do reszty Klubowiczów ;) )

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ARTEFAKTU, a w szczególności dla Marysi że dała rade TO stworzyć. Przy okazji dumy z Nas wszystkich i mniej zmartwień. ;)

Posted

No i my przyłączamy się do życzeń :) Nie wiedziałam, że to już dwa lata ale my nowe jesteśmy i jeszcze dużo przed nami;) Pamiętam pierwszy raz jak Was zobaczyłam i stwierdziłam że ja też tak chce, to było jeszcze jak ćwiczyliście w Tulcach. Dziękuje, że należymy do Waszej społeczności, życzymy wielu sukcesów i dalszego rozwoju:)

Posted

My również przyłączamy się serdecznie do życzeń!! Trzeba mieć ostrego powera życiowego, żeby stworzyć taki klub, jaki udało się stworzyć Marysi. Mamy nadzieję kiedyś w przyszłości godnie reprezentować jego szeregi :loveu:a póki co chłoniemy wiedzę trenerów jak gąbka i bardzo, bardzo się cieszymy mogąc przyjeżdżać na treningi!

A na wczorajszych zawodach dziewczyny pokazały, że są ze stali. Upiorny deszcz nie przeszkodził im w świetnych startach i w humorach:-o;)

Posted

O rany, tutaj tyle ciepłych słów, a ja dopiero teraz zajrzałam...

Bardzo Wam za te słowa dziękuję, nawet nie wiecie, ile dla mnie znaczą :loveu: dziękuję Wam za to, że jesteście, bo przecież bez Was żadnego klubu by nie było! Dziękuję za czadowy prezent :loveu::evil_lol: i dziękuję za największy prezent, jaki mogliście mi sprawić - czyli za piękną reprezentację na zawodach w Bydgoszczy :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:patrzyłam na Was i pękałam z dumy :B-fly::B-fly::B-fly:

Posted

Takie wspólne artefaktowskie wyjazdy, jak ten do Bydgoszczy, trzeba powtarzać jak najczęściej! Było przesuperancko :multi:

A w prezencie nasza niezastąpiona Pani Trener prezentuje się bosko :razz: zwłaszcza jak sama jest "pod kolor" :diabloti:

Posted

i my serdecznie dziękujemy za to wspólne półtorej roku treningowania, niezrażanie się poziomem Frodka jak i jego przewodniczki, cenne rady i aktywne weekendy :B-fly::B-fly::B-fly: