Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

Zgadzam się z Wami w 100%! Już widze co będzie sie działo na następny dzień po 1 treningu - chyba nie wstane xp
A tak przy okazji jeśli ktoś również chciałby wprowadzić jakieś zmiany na swojej podstronie [zdjęcia, dodać tekst] to nie ma problemu jak tylko znajde czas to wprowadze te zmiany, więc piszcie :) No i ogólnie to jak macie jakieś pomysły żeby ulepszyć strone to też piszcie na PW czy gg, jak będe potrafiła to postaram sie to zrealizwoać :D

Posted

ewka i haker napisał(a):
niech ta zima już sobie idzie bo nasza ekipa co weekend się nudzi i tyje...
czekamy na wiosnę!!!

jest nadzieja na wiosnę- dzisiaj słońce świeci :cool1:

• 2 weeks later...
Posted

Jeeee!!! to był trening!!!

Normalnie sama przyjemność: ćwiczenia, pogoda i mój stuningowany pies (czyt. skupiony na przewodniku, nie uciekający, posłuszny - sama nie wiem co w niego wstąpiło ale było :loveu:)

A zima - a kysz!!!:diabloti:

Posted

Dziękujemy za trening i my - początkujący. Jesteśmy zadowoleni, że jeszcze się kulgamy :) Z wrażenia nie zabraliśmy aparatu, co nadrobimy przy następnej okazji!!

Posted

[quote name='papisialka']ps. A Pauli dziękuję, za płuckowe poświęcenie... twoja inwencja szkoleniowa jest zaskakująca :lol:[/QUOTE]
Pauli płuckowe poświecenie jest godne podziwu :) nie ma jak kreatywność :P
z niecierpliwością czekamy na następny trening, mam nadzieję że mój "Ażurek" będzie już mógł biegać