Kokosek Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 [quote name='ewka i haker'] http://i920.photobucket.com/albums/ad43/hakerewka/zima2009/park%20stycznien/_DSC1423.jpg http://i920.photobucket.com/albums/ad43/hakerewka/zima2009/park%20stycznien/_DSC1422.jpg .......... Dziękujemy za fotki ze śnieżnego treningu :multi: Quote
Tomo 2 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Ale ostro trenowaliście że trenerio padł a śnieg stopniał Quote
ewka i haker Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 niech ta zima już sobie idzie bo nasza ekipa co weekend się nudzi i tyje... czekamy na wiosnę!!! Quote
Bibunia Szczotunia Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 [quote name='ewka i haker']niech ta zima już sobie idzie bo nasza ekipa co weekend się nudzi i tyje... czekamy na wiosnę!!! w dosłownym tego słowa znaczeniu jeszcze miesiąc i będę toczyć się po torze :P Quote
ewka i haker Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 spoko nie Ty jedyna wczoraj zważyłam HAkera i się przyżegałam.... Quote
JIM Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Zgadzam się z Wami w 100%! Już widze co będzie sie działo na następny dzień po 1 treningu - chyba nie wstane xp A tak przy okazji jeśli ktoś również chciałby wprowadzić jakieś zmiany na swojej podstronie [zdjęcia, dodać tekst] to nie ma problemu jak tylko znajde czas to wprowadze te zmiany, więc piszcie :) No i ogólnie to jak macie jakieś pomysły żeby ulepszyć strone to też piszcie na PW czy gg, jak będe potrafiła to postaram sie to zrealizwoać :D Quote
Kokosek Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 ewka i haker napisał(a):niech ta zima już sobie idzie bo nasza ekipa co weekend się nudzi i tyje... czekamy na wiosnę!!! jest nadzieja na wiosnę- dzisiaj słońce świeci :cool1: Quote
Tośka_m Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Dziękujemy za pierwszy trening w sezonie! :D Było... wyczerpująco ;) Zimowa stagnacja dała o sobie znać, trzeba popracować nad kondycją... Quote
Marysia_i_gończy Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Dziękuję wszystkim za dzisiejsze skakanie! :multi::multi::multi: Mam nadzieję, że pomimo szokującego początku treningu :evil_lol: bawiliście się jako-tako :cool3: Quote
papisialka Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Jeeee!!! to był trening!!! Normalnie sama przyjemność: ćwiczenia, pogoda i mój stuningowany pies (czyt. skupiony na przewodniku, nie uciekający, posłuszny - sama nie wiem co w niego wstąpiło ale było :loveu:) A zima - a kysz!!!:diabloti: Quote
DODA&ALDA Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Bardzo dziekujemy za trening!! NARESZCIE:-P Quote
Paskuda_Bandzior Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Zmarznięte staffiki, przeszczęśliwe bordery i zmęczone przewodniczki z resztkami wędzonych, suszonych płucek w ustach też dziękują za trening :P Quote
ewka i haker Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 dziękujemy za wypasiony trening :D Paula podziw dla Ciebie za płucka:) Quote
Bibunia Szczotunia Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Trzymałam kciuki za ładną pogodę ;););) i wiecie co - tak Wam zazdroszczę że zaraz uschnę :cool: mam nadzieję, że za tydzień załapię się na trening :cool3: papisialka - masz rację - zima a kysz!!! Quote
Mudik Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Czytałam,że trening był z fotografem, gdzie więc zdjęcia??? Hę? Quote
Paskuda_Bandzior Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Ale to moze wiedzieć tylko fotograf :P Quote
Marysia_i_gończy Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Który jest "zewnętrzny" ;) więc nawet nie za bardzo jest jak go naciskać ;) Quote
tola81 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Dziękujemy za trening i my - początkujący. Jesteśmy zadowoleni, że jeszcze się kulgamy :) Z wrażenia nie zabraliśmy aparatu, co nadrobimy przy następnej okazji!! Quote
papisialka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 ps. A Pauli dziękuję, za płuckowe poświęcenie... twoja inwencja szkoleniowa jest zaskakująca :lol: Quote
Kokosek Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='papisialka']ps. A Pauli dziękuję, za płuckowe poświęcenie... twoja inwencja szkoleniowa jest zaskakująca :lol:[/QUOTE] Pauli płuckowe poświecenie jest godne podziwu :) nie ma jak kreatywność :P z niecierpliwością czekamy na następny trening, mam nadzieję że mój "Ażurek" będzie już mógł biegać Quote
ewka i haker Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Paula bardzo interesująco zachęcała nimi Frodka a coś więcej to pewnie powiedzą zdjęcia:) Quote
Recommended Posts