Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

my również dziękujemy dawno się tak nie nabiegałam:evil_lol:

KInga dzięki za bieganie z małpą,dobrze Ci szło i chyba częściej będziesz go dostawać:cool3:

dziękuje też za socjal dla małej.
pytajcie znajomych może ktoś by chciał to cudo:roll:

pogoda wyśmienita Pani trener:loveu:

Posted

to był dla mnie jeden z lepszych treningów, mimo zrzutek Głąba. nie było czasu na nudę. super było! :loveu:

Ewka, mi sie tam dobrze biegało z Hakerem. smallliki :loveu:

Posted

Hejka, mieliście super trening ;).
Dzięki za zaproszenie być może się skuszę :razz:. Puki co Shira jest za chuda w uszach na skakanie;p i tylko by wszystkie psy zaczepiała... głupol z niej jeszcze :diabloti:. Uczymy się obiegania i całkiem, całkiem idzie... Shira 7 listopada kończy 6 miesięcy za jakiś czas może się pojawimy żeby popatrzeć jak to się robi po fachowemu :evil_lol:

Posted

trening jak zawsze suuperaśny, ale o ile pamięć mnie nie zawodzi to widziałam dwóch fotografów.... a fotki tylko od jednego się pojawiły :mad: ... i to tego nie z mojej grupy :diabloti:

Posted

papisialka napisał(a):
trening jak zawsze suuperaśny, ale o ile pamięć mnie nie zawodzi to widziałam dwóch fotografów.... a fotki tylko od jednego się pojawiły :mad: ... i to tego nie z mojej grupy :diabloti:

i wy nawet jakieś sztuczki robiliście w tzw. odpowiednim miejscu... żeby nie było pod słońce :evil_lol:

Posted

Setna strona! Toż to jest mały jubileusz :beerchug:

Za trening dziękujemy ślicznie! Ach, jaka to satysfakcja przebiec kombinację, na widok której za pierwszym razem dostawało się gęsiej skórki. Mała rzecz, a cieszy (jak jasny gwint!) :bigcool:

Posted

Tośka_m napisał(a):
Za trening dziękujemy ślicznie! Ach, jaka to satysfakcja przebiec kombinację, na widok której za pierwszym razem dostawało się gęsiej skórki. Mała rzecz, a cieszy (jak jasny gwint!) :bigcool:

Fajny był ten kawałek, no nie? :evil_lol: