Kokosek Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Dziękujemy za jesienny trening i wspaniałą pogodę :) Quote
ewka i haker Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 my również dziękujemy dawno się tak nie nabiegałam:evil_lol: KInga dzięki za bieganie z małpą,dobrze Ci szło i chyba częściej będziesz go dostawać:cool3: dziękuje też za socjal dla małej. pytajcie znajomych może ktoś by chciał to cudo:roll: pogoda wyśmienita Pani trener:loveu: Quote
taura1 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 to był dla mnie jeden z lepszych treningów, mimo zrzutek Głąba. nie było czasu na nudę. super było! :loveu: Ewka, mi sie tam dobrze biegało z Hakerem. smallliki :loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 sunshine jeśli chcesz nas odwiedzić - zapraszamy :) Dziękuję wszystkim za sobotni trening, mam nadzieję, że dobrze się bawiliście :) :) :) i mam nadzieję na zdjęcia :razz: Quote
Tomo 2 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Jasna aniela taki fajny trening - zresztą jak zawsze a nas z Norcią nie było . Szkoda ale sila wyższa - zdrowie.. Pozdrowionka Quote
Marysia_i_gończy Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Tośka świetne zdjęcia :loveu::loveu::loveu: jakie kolorki :loveu: Mogę Borę przekleić na gończe forum? Quote
Tośka_m Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Kolorki mogły być fajniejsze, ale najwyraźniej nasza grupa nie zasłużyła na słonko, które pojawiło się później :cool1: Możesz przekleić, no problem ;) Quote
ewka i haker Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 ojeje Haker i aż 3 zdjęcia i Kropek DZIĘKUJE!!! mogę przekleić? Quote
Kokosek Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 :loveu: jakie superaste foty :loveu: I Kropka z piłeczką :) trzymam kciuki za nowy dom dla małej Quote
taura1 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 ale super jesienny Shagulec :) dzieki ogromne! :loveu: Quote
sunshine Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Hejka, mieliście super trening ;). Dzięki za zaproszenie być może się skuszę :razz:. Puki co Shira jest za chuda w uszach na skakanie;p i tylko by wszystkie psy zaczepiała... głupol z niej jeszcze :diabloti:. Uczymy się obiegania i całkiem, całkiem idzie... Shira 7 listopada kończy 6 miesięcy za jakiś czas może się pojawimy żeby popatrzeć jak to się robi po fachowemu :evil_lol: Quote
Asti Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Setna strona :multi::cool3: Świetne zdjęcia! Może jakiś nowy film?:razz: Quote
papisialka Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 trening jak zawsze suuperaśny, ale o ile pamięć mnie nie zawodzi to widziałam dwóch fotografów.... a fotki tylko od jednego się pojawiły :mad: ... i to tego nie z mojej grupy :diabloti: Quote
Kokosek Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 papisialka napisał(a):trening jak zawsze suuperaśny, ale o ile pamięć mnie nie zawodzi to widziałam dwóch fotografów.... a fotki tylko od jednego się pojawiły :mad: ... i to tego nie z mojej grupy :diabloti: i wy nawet jakieś sztuczki robiliście w tzw. odpowiednim miejscu... żeby nie było pod słońce :evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 :popcorn: za setną stronę! :) I dziękuję wszystkim, którzy dziś dzielnie skakali :) Quote
Tośka_m Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Setna strona! Toż to jest mały jubileusz :beerchug: Za trening dziękujemy ślicznie! Ach, jaka to satysfakcja przebiec kombinację, na widok której za pierwszym razem dostawało się gęsiej skórki. Mała rzecz, a cieszy (jak jasny gwint!) :bigcool: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Tośka_m napisał(a):Za trening dziękujemy ślicznie! Ach, jaka to satysfakcja przebiec kombinację, na widok której za pierwszym razem dostawało się gęsiej skórki. Mała rzecz, a cieszy (jak jasny gwint!) :bigcool: Fajny był ten kawałek, no nie? :evil_lol: Quote
Recommended Posts