Tośka_m Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 W sumie to napisałam szumnie, że dalszy ciąg będzie, podczas gdy tak naprawdę nie mam już agilitowych zdjęć. Za to jakieś frisbowe się znajdą :cool3: Quote
Tośka_m Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Wełniakowe sensowne wyszło tylko jedno. Za to jakie dramatyczne w przekazie ;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Kinga robisz świetnie miny jak rzucasz frisbee :lol: i panu różowemu pasują różowe dekle :eviltong: http://images47.fotosik.pl/22/b18e4e698015d476.jpg "uuuu..... ale mu rzuciłam :razz:" Wena ma już mnóstwo zdjęć z tego overa z zawodow i treningów, ale chyba pierwsze tak dramatyczne :lol: Quote
taura1 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Tośka mega dzieki. :loveu: Paula bo zaczne tutaj przeklejać Twoje miny z zawodów. :diabloti: Quote
ewka i haker Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Toska Paula boskie:loveu::loveu: Toska mogę przekleic? Kinga robi fajne miny bo takie naturalne nie to co ja:evil_lol: Quote
łapeczek Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 zdiatka sa super .... a haker jak lata juz ;] Quote
Kasia & Nemo Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Jak pisałam już wcześniej, jeszcze w temacie o agility w Poznaniu, przygotowuję do szkoły prezentację o agility. Czy mogłabym zamieścić w niej kilka zdjęć zamieszczonych w tym temacie, a konkretnie: - Tośka chciałabym wykorzystać twoje 2 zdjęcia zamieszczone na stronie 6 ( Wena na skoku w dal i Bibi na hopce ) - Morena - chciałabym wziąć twoje 2 zdjęcia ze strony 3 ( szczeniak bordera wbiegający do tunelu miękkiego i ten sam szczeniak na hopkach ) - Marysia i gończy - chciałabym wziąć twoje zdjęcie ze strony 1 ( osoby z klubu na zapoznaniu się z torem ) Jesli ktoś się zgadza, proszę napiszcie jak mam je podpisać. Z góry dziękuję ;) Quote
Marysia_i_gończy Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Kasiu zdjęcie w moim poście jest autorstwa JiMów - jest na nim podpisik :) Tak więc to do nich proszę pisać o zgodę :) Quote
Kasia & Nemo Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Aha, ok ;) A więc JiM, bardzo proszę, napiszcie czy zgadzacie się na wykorzystanie tego zdjęcia w prezentacji. Z góry dziękuję. Quote
Morena Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Bardzo prosze, mozesz wykorzystac zdjecia o ktore pytasz :) Quote
łapeczek Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Dziekujemy za super trening dzis ;] pozdrawiamy Ania i Maksio Quote
Marysia_i_gończy Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Dziękuję Zwartym i Gotowym za stawienie się w szyku bojowym :loveu:;) Serdecznie witam Nowych :multi: A "Starym" gratuluję zmierzenia się z torkiem z Mistrzostw :multi: Paula moim aparatem zrobiła trochę mglistych fotek :razz: EDIT: i bardzo dziękuję za pożyczenie psów :loveu::loveu::loveu: I EWIE ZA PLACEK!!! BYŁ PYSZNY!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
łapeczek Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Noo to w takimm razie czekamy na te troche mgliste foty ;] Quote
DODA&ALDA Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Bardzo dziekujemy za super trening!!:multi:Czekamy na fotki!! Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Dzięki za trening :loveu::loveu::loveu: Pani Wełniak lubi ciocię Marysię i bardzo chętnie się wypożycza :cool3: Ewa placek był czaderski!!! :multi: Quote
monika i beza Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 dziękujemy za trening....beza była wniebowzięta....mam nadzieję że do następnegooooo razu będzie lepiej z aportem:lol:. cieszę się że możemy przychodzić. placek był super!!! wszystkiego najlepszego raz jeszcze. pozdrawiamy mib Quote
Tomo 2 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Norcia dziękuje za superowski trening Placek palce lizac . Witamy serdecznie nowych zawodników . Po treningu zaliczyła jeszcze 1,0 h biglówke no i co mniej cieszy pogoń po tropach.wyrwała się ze smyczą / ale na 2h spacerek po marcelinie miała siłe . Pozdrowionka Quote
Bibunia Szczotunia Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Marysiu dziękujemy za trening :multi::multi::multi: Ewka placek pycha :BIG:, czekam na przepis :eating: Monika i Beza miło było Was poznać, Beza urocza :loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Przepychają się przez kabelek do Pauli :razz: Quote
Recommended Posts