ewka i haker Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 bardzo fajnie:) żałować ze was nie było :P ha godzinę temu do domu dopiero weszłam:P teraz tylko czekamy na zdjecia Quote
Okamia Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Ja w imieniu nas wszystkich organizatorów (nom ja prawie :evil_lol:) chciałam Wam bardzo podziękować. Byłyście świetne. Wszystkim się podobało :p p.s. widziałam foty z Waszej prywatnej sesji :evil_lol: i Paula masz 2 boskie zdjęcia :cool1: w razie cuś wyczekujcie info na pniewy24.pl a gdybyście chciały fotki w normalnym rozmiarze to myślę że na płytkę będzie można zgrać ;) p.s.2 tak wiem xD Ewa chce ręczniczek :eviltong: i Daria tyż? :evil_lol: Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='Okamia'] p.s. widziałam foty z Waszej prywatnej sesji :evil_lol: i Paula masz 2 boskie zdjęcia :cool1: [/quote] Czekam z niecierpliwością :evil_lol: Quote
JIM Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Czekamy na zdjecia :) Gdybysmy mogly to bysmy poszly ;| , ale ja dzisiaj mialam spotkanie organizacyjne na politechnice, a potem bylam sie integrować, o :eviltong: Quote
Marysia_i_gończy Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 To my dziękujemy za zaproszenie :multi: Quote
Okamia Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='Marysia_i_gończy']To my dziękujemy za zaproszenie :multi:[/quote] tak tak... ale już więcej nie chcesz :evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 [quote name='Okamia']tak tak... ale już więcej nie chcesz :evil_lol:[/quote] Nie chcę! :diabloti: Quote
Okamia Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='Marysia_i_gończy']Nie chcę! :diabloti: e tam :evil_lol: suprise : Przyjaciel Pies - piknik rodzinny :cool1: Quote
Marysia_i_gończy Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 I na dodatek mój pies ma najmniej zdjęć :obrazic::eviltong: Można je chociaż gdzieś wykorzystać? Jak podpisać? Quote
Okamia Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Marysia_i_gończy']I na dodatek mój pies ma najmniej zdjęć :obrazic::eviltong: Można je chociaż gdzieś wykorzystać? Jak podpisać?[/quote] na 99% można ;) fot. Robert Poczekaj ;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Dziękujemy za zdjęcia :multi: Pominę te z moją golizną :P Quote
Okamia Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Paskuda_Bandzior']Dziękujemy za zdjęcia :multi: Pominę te z moją golizną :P[/quote] Na jednym z takich zastanawiałam się czy to ty masz wykonać sztuczkę czy wena :diabloti: Quote
Okamia Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Szkoła Podstawowa im. Powstańców Wlkp jeszcze tu coś :p Quote
Marysia_i_gończy Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Bardzo dziękuję naszej dzielnej ekipie zawodników :loveu: Dzielnie fruwającemu Wełniakowi: Bibuni, po której było widać, że to nie ten sam pies, który rok temu zwiał w Warszawie ze startu :) tym razem biała pomykała aż miło :loveu: Dziękuję i gratuluję Wam wszystkich Waszych biegów :) :) :) Quote
Paskuda_Bandzior Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Dziękuję za zdjęcia Wenosławy :loveu::loveu::loveu: Było bardzo fajnie! :multi: Quote
ewka i haker Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 dziękuje za super trening :D ogólnie pobiegniecie całego toru było dla mnie nie możliwe...ale bardzo mi sie podobało przepraszam ze musiałam szybko uciekac Quote
Marysia_i_gończy Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 I ja dziękuję wszystkim za trening :multi: Szczególnie cieszył mnie popylający Frodo :loveu: i dawno niewidziane pyski Loci i Shaggiego :loveu: Quote
papisialka Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 My też dziękujemy za trening. Miło widzieć Frodka biegającego z takim zaangażowaniem :loveu: (że aż tunel skoczył ;)) Quote
Tomo 2 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Dzięki za trening i gwarancje dobrej pogody :lol: Quote
Kokosek Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Dziękujemy z indywidualny trening :loveu: Quote
Recommended Posts