Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Serdecznie gratuluję:
- Ewce i Hakerowi, daliście radę :multi:
- Ani i Bibi, debiut w openach za Wami, było naprawdę dobrze :thumbs:

Bardzo się cieszę z Waszych startów :) i z Waszych małych i dużych sukcesów :)

A jeśli chodzi o frekwencję na treningach, to... :mad:

Posted

Ale w ogóle je macie, my ciagle czekamy by ZK raczył je wznowić, nowy sprzęt stoi, za płac płacą, a oni marudzą, a to ludzi mało, a to się okazało,że ktoś się wciska na teren i się nie mogą z ZK pogodzić, trzymaj kciuki , by we wrześniu się wreszcie zaczęły , bo jak nie zaczną to...... zrobię rozrubę w ZK:angryy::mad::mad:

Posted

Mudik napisał(a):
Ale w ogóle je macie, my ciagle czekamy by ZK raczył je wznowić, nowy sprzęt stoi, za płac płacą, a oni marudzą, a to ludzi mało, a to się okazało,że ktoś się wciska na teren i się nie mogą z ZK pogodzić, trzymaj kciuki , by we wrześniu się wreszcie zaczęły , bo jak nie zaczną to...... zrobię rozrubę w ZK:angryy::mad::mad:

Dlatego ja mam swój torek, dlatego ja sama załatwiałam wynajem terenu. I ZK nie ma nic do gadania w kwestii naszych treningów :razz:

Posted

dziękujemy za gratulacje to było najbardziej szalone moje zgłoszenie na zawody haha
ale nie żałuje:)
Gratulacje dla Pauli i Weny biegi były bardzo ładne i Wena prawie nie kosiła:)
kilka zdjec z 1 biegu

do zobaczenia jutro:)

Posted

Przepraszam , że przerywam poznańskie pogaduchy :p ale poszukuję tej miłej i utalentowanej fotograficznie dziołchy co robiła w Legnicy fotki mojej małej beardedki . Gdybym mogła skromnie prosić o przesłanie tych fotek będę bardzo,bardzo wdzięczna :roll: ( psieranczo@onet.pl ).

Pozdrowienia od szczecińskiego Psiego Rancza
Aneta