ewka i haker Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 no niestety klub jest jeden i dwie osoby ale ostatnio lista sie ruszyła;) Quote
Marysia_i_gończy Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Serdecznie gratuluję: - Ewce i Hakerowi, daliście radę :multi: - Ani i Bibi, debiut w openach za Wami, było naprawdę dobrze :thumbs: Bardzo się cieszę z Waszych startów :) i z Waszych małych i dużych sukcesów :) A jeśli chodzi o frekwencję na treningach, to... :mad: Quote
Mudik Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Ale w ogóle je macie, my ciagle czekamy by ZK raczył je wznowić, nowy sprzęt stoi, za płac płacą, a oni marudzą, a to ludzi mało, a to się okazało,że ktoś się wciska na teren i się nie mogą z ZK pogodzić, trzymaj kciuki , by we wrześniu się wreszcie zaczęły , bo jak nie zaczną to...... zrobię rozrubę w ZK:angryy::mad::mad: Quote
papisialka Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Frodzio też nie narzekał na zajęcia indywidualne :cool3: Kazał przekazać, że poleca się na przyszłość i prosi by o nim "pamiętać" :cool1: Quote
Marysia_i_gończy Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Mudik napisał(a):Ale w ogóle je macie, my ciagle czekamy by ZK raczył je wznowić, nowy sprzęt stoi, za płac płacą, a oni marudzą, a to ludzi mało, a to się okazało,że ktoś się wciska na teren i się nie mogą z ZK pogodzić, trzymaj kciuki , by we wrześniu się wreszcie zaczęły , bo jak nie zaczną to...... zrobię rozrubę w ZK:angryy::mad::mad: Dlatego ja mam swój torek, dlatego ja sama załatwiałam wynajem terenu. I ZK nie ma nic do gadania w kwestii naszych treningów :razz: Quote
DODA&ALDA Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 My tez dziekujemy za badzo miły,kameralny trening:loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 To ja znowu z gratulacjami :loveu: Gratuluję Ewce i Hakerowi kompleciku drugich miejsc :multi: YouTube - Ewa&Haker, J0 - Sopot 2009 I gratuluję Pauli i Wenie debiutu w openach :multi: YouTube - A1 Paula&Wena, Sopot 2009 Quote
ewka i haker Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 dziękujemy za gratulacje to było najbardziej szalone moje zgłoszenie na zawody haha ale nie żałuje:) Gratulacje dla Pauli i Weny biegi były bardzo ładne i Wena prawie nie kosiła:) kilka zdjec z 1 biegu do zobaczenia jutro:) Quote
Kokosek Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Dziękujemy Pani Trener za wczorajszy trening i cierpliwość... A całej ekipie za niezły ubaw :evil_lol: Quote
ewka i haker Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 my rowniez dziękujemy:) dawno nie było nas na treningu,haker jak wszedł do domu to padł po tych serpentynach Ubaw był niesamowity :evil_lol: Quote
Tośka_m Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Dziękujemy i my, nałogowe wagarowiczki :oops: Fajnie było znowu trochę pobiegać! Ze wstydem przyznaję, że mam dziś... zakwasy :lol: Quote
DODA&ALDA Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 My tez bardzo dziekujemy za trening:):multi::lol: Quote
atena501 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Przepraszam , że przerywam poznańskie pogaduchy :p ale poszukuję tej miłej i utalentowanej fotograficznie dziołchy co robiła w Legnicy fotki mojej małej beardedki . Gdybym mogła skromnie prosić o przesłanie tych fotek będę bardzo,bardzo wdzięczna :roll: ( psieranczo@onet.pl ). Pozdrowienia od szczecińskiego Psiego Rancza Aneta Quote
ewka i haker Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 ja robiłam zdjęcia Twojemu psu ale to chyba nie do mnie:evil_lol: Quote
atena501 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Ewa jeśli to TY robiłaś to na pewno do Ciebie ta moja krótka petycja. Quote
ewka i haker Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 czy ktos ma może ochotę jutro na jakiś spacer? Quote
Tomo 2 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Nora dziekuje za wspólny trening, było super Quote
ewka i haker Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 a ja myslalam ze już na spacer ktoś chce iść. no nic sami będziemy musieli iść i jeszcze tutaj STO LAT DLA UNIACZKA!!!!!! Quote
ewka i haker Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 dziękujemy za super trening bardzo mi się podobało i już chce następny raz:) mój pies był dzielny ani razu nie uciekł!!!jest jakaś poprawa Quote
Marysia_i_gończy Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 BARDZO dziękuję Wam za dzisiejszą obecność i zaangażowanie :loveu::loveu::loveu: Jesteście fantastyczni :loveu::loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 Ponieważ jutro wyjeżdżam na wakacyje, wklejam moje pstryki od razu :lol: "Ale ja mam to zrobić?" ;) Kusza Alma CDN Quote
Marysia_i_gończy Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 Alma Kokos, czyli czarnym niepodpalanym mówimy stanowcze NIE :eviltong: CDN Quote
Marysia_i_gończy Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 Eeeeeee...? Frodo Bora (ścinająca trawkę!) I to tyle ode mnie... Zaawansowanych nikt nie ma :( Quote
Recommended Posts