ewka i haker Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 tak:)super sa niestety nikomu sie nie chciało robić zdjec Quote
Dynamique Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 ewka i haker napisał(a):tak:)super sa niestety nikomu sie nie chciało robić zdjec Łeee samoluby. Nie chcą się podzielić pięknym widokiem nowych przeszkód... phii :cool1: Quote
wix Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 ewka i haker napisał(a):Wy macie takie dobre głowy może coś jeszcze wymyślcie:lol: Artefakt zwycięstwa/sukcesu znak ? :cool3: :lol: Quote
ewka i haker Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 wix napisał(a):Artefakt zwycięstwa/sukcesu znak ? :cool3: :lol: ja bym tu jeszcze dodala HIP HIP HURA ,,Artefakt zwycięstwa/sukcesu znak " jak dla mnie może być:) ale to inni muszą zdecydować:lol: Quote
Kokosek Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Z lekkim opóźnieniem :) ale dziękujemy za trening :loveu: Quote
Guciek Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Mi w pamięć zapadł tekst z jednego artefaktowego filmiku - "Go Poznań, Go Go Poznań!":evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 I ja (z dużym opóźnieniem :evil_lol:) bardzo dziękuję za trening :multi: I dziękuję wszystkim myślącym o naszym haśle :multi: Ale przede wszystkim dziękuję Tomkowi za skoszenie terenu! :Rose: Wielka to była robota! :Rose: Tomku - DZIĘKUJĘ!! :multi::multi::multi: Quote
Tomo 2 Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Dzięki , nie ma sprawy , w końcu jak drużyna to drużyna Do zobaczenia w sobotę . Quote
Marysia_i_gończy Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 To teraz bez opóźnienia dziękuję za trening :multi: Jestem bardzo dumna z początkujących :loveu: średniozaawansowani nie gorsi :loveu: i dziękuję za pomoc z rozkładaniem przeszkód :Rose: Quote
ewka i haker Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 dziękujemy za trening:loveu: pogoda super,chodź mogło by byc trochę chłodniej Quote
Kokosek Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Dziękujemy za super trening :) i przypalone ramiona :cool3: Quote
papisialka Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Superaśny trening!!! Szkoda, że teraz czeka nas dwutygodniowa przerwa :( buu ps. Ramionka też spieczone Quote
ewka i haker Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 a ja nie mam spieczonych :D :D my dziś rano owinęłyśmy przeszkody i jakoś zapakowaliśmy do przyczepy a łatwo nie było i pojechały. UDANEGO WYJAZDU DZIEWCZYNY!!! Quote
Kropka96 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Hejka! Zastanawiam się czy nie przystąpić do tych egzaminów.Na czym polegają?Szkoda,że mam tylko 13 lat...;[ Quote
ewka i haker Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Kropka96 napisał(a):Hejka! Zastanawiam się czy nie przystąpić do tych egzaminów.Na czym polegają?Szkoda,że mam tylko 13 lat...;[ najpierw musisz zapisać sie na listę;) napisz na meil klubowy to będziesz wiedziała na czym polega egzamin (ale odpowiedź dopiero po niedzieli bo trenerzy są na obozie) to com ze tylko 13 lat?im więcej młodych tym lepiej;) Quote
Kropka96 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Ooo fajnie maila pisałam tylko nikt nie odpisał ;].Wiem,że trzeba się zapisać na listę,a nie wiecie ile czasu mniej więcej trzeba czekać?Nie wiem czy przymiecie mojego 6 letniego psiaka,kundelka...;[.Ale zobaczymy co da się zrobić.Tylko te dojazdy...O której godz mniej więcej są treningi? Quote
Kropka96 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Acha niedługo przyjadę was podziwiać z moim psiakiem ;]] Quote
sonia123 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Kropka96 napisał(a):Hejka! Zastanawiam się czy nie przystąpić do tych egzaminów.Na czym polegają?Szkoda,że mam tylko 13 lat...;[ Oj tam! a ja mam 14 i biegam juz 3 lata i zyje;-) i nigdy nikt na wiek nie patrzył :eviltong: także - no stres ;) Quote
Magda i Saga Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Ja z innej beczki! Czy ktoś z was może mi podpowiedzieć gdzie w Poznaniu można w miarę bezpiecznie zostawić samochód na 3 dni i nie zbankrutować? Albo gdzie nie zostawiać, bo niebezpiecznie? Quote
KaRa_ Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Magda i Saga napisał(a):Ja z innej beczki! Czy ktoś z was może mi podpowiedzieć gdzie w Poznaniu można w miarę bezpiecznie zostawić samochód na 3 dni i nie zbankrutować? Albo gdzie nie zostawiać, bo niebezpiecznie? Nie radzę na Wildzie i Jeżycach tam ciągle kradną i demolują samochody:shake:jak co mieszkam 20min od centrum i mam duży parking przy domu ;) Quote
Magda i Saga Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Dziękuję wszystkim za odzew, ostatecznie zawiezie mnie maż i nie do Poznania, tylko do Konina, ja musze dostać się na autostradę, więc zostawianie samochodu gdzieś w centrum byłoby kłopotkiwe i dla mnie i dla tych co mnie maja zabrać. Jeszcze raz dziękuję za chęć pomocy. Quote
Avuu Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 próbowałam się z moją suką zapisać, ale zapisy są długie na ROK. jestem trochę zawiedziona i raczej z kolejki się wypiszę.. niestety.. Quote
Recommended Posts