Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ey a można do was przyjeżdżać tak troszkę rzadziej?Bo ja w Śremie mieszkam i co tydzień to ...:placz:I czy trzeba płacić za cały miesiąc czy tylko za trening?I cjakie komendy piechol musi umieć?(moja umie zostań,waruj,siad,stój tzn.zatrzymaj się,ale to wszystko tylko ze smakiem) ;))

Posted

Norcia też dziekuje pani Młodszej Trener za indywidualny tok przygotowań na niedzielnym treningu.:lol:
Było super , pogoda dopisała .
Mam nadzieje że ekipa wyjazdowa wszystko ok. i występ na plusie

Posted

Magda i Saga napisał(a):
Poznań do domu!!!:diabloti:

No właśnie, ludziska, taki nam okrzyk bojowy konkurencja wymyśliła. Może trzeba stworzyć wreszcie coś przyjemniejszego :lol:

Magda i Saga napisał(a):
Z tego co pamietam to Wasi byli tez na pudle w egzaminach LA2:loveu:

E tam, takie pudło :bad-word: ;)

Posted

GRATULACJE DLA WAS :loveu::loveu::loveu:

A okrzyk na pewno jakiś będzie :razz: Burza mózgów :lol:
Zdjęcia są CUDOWNE! Oglądałam je w wątku zawodów, no i cóż pozostaje nam tylko żałować, że chociaż nie pojechałyśmy dla zdjęcia..ale to nie ostatnie zawody więc.. :cool3:

Czekamy na więcej ;)

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Mudik z Zabrza :) "Moje" eseczki wymiotły tam w zerówkach :multi:

Aaaa, juz doczytałam, gratulacje!!!:multi::multi:

Posted

Yhhhhhh... Kolejny powod do zazdrosci! :placz: Ty to wiesz Marysiu jak trafić w czuły punkt :p Sliczne zdjecia porobilas naszemu braciszkowi - jestesmy zazdrosne, bo nie mamy Twojego autorstwa :eviltong::eviltong:
W odwecie konkurencji mozemy powiedziec tylko o Artefakcie "Znowu na pudle? To juz jest nudne!" :evil_lol:

Posted

a można o Was na trening kiedyś przyjechać popatrzeć? chętnie bym z moją shih spróbowała skoków bo jest strasznie energetyczna i nakręcona ale z usłuchaniem i komendami jeszcze jesteśmy na bakier a żeby próbować u Was sił należy z tego co czytałam zdać egzamin wstępny??:oops:

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
No właśnie, ludziska, taki nam okrzyk bojowy konkurencja wymyśliła.

I Ty Brutusie...
Żeby BordoFriki nazywać konkurencją... a feee:mad: