Paskuda_Bandzior Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Ja dziekuje moim początkom i Marysi za trening torkowy :multi: Quote
Tomo 2 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Dzięki za piątkowy superaśny trening .:lol: Pozdrowionka Quote
Kropka96 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 ey a można do was przyjeżdżać tak troszkę rzadziej?Bo ja w Śremie mieszkam i co tydzień to ...:placz:I czy trzeba płacić za cały miesiąc czy tylko za trening?I cjakie komendy piechol musi umieć?(moja umie zostań,waruj,siad,stój tzn.zatrzymaj się,ale to wszystko tylko ze smakiem) ;)) Quote
Kokosek Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Dziękujemy Młodszej Pani Trener za "prawie" indywidulny trening :) Nawet pogoda był dla nas łaskawa:multi: Quote
Tomo 2 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Norcia też dziekuje pani Młodszej Trener za indywidualny tok przygotowań na niedzielnym treningu.:lol: Było super , pogoda dopisała . Mam nadzieje że ekipa wyjazdowa wszystko ok. i występ na plusie Quote
Marysia_i_gończy Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 No właśnie słyszałam, że większość z Was się leniła :crazyeye::crazyeye::crazyeye: A wyjazdowo? Nie było pudła w S0 bez naszych na pierwszym stopniu :loveu: Quote
Magda i Saga Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Poznań do domu!!!:diabloti: Z tego co pamietam to Wasi byli tez na pudle w egzaminach LA2:loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Magda i Saga napisał(a):Poznań do domu!!!:diabloti: No właśnie, ludziska, taki nam okrzyk bojowy konkurencja wymyśliła. Może trzeba stworzyć wreszcie coś przyjemniejszego :lol: Magda i Saga napisał(a):Z tego co pamietam to Wasi byli tez na pudle w egzaminach LA2:loveu: E tam, takie pudło :bad-word: ;) Quote
Marysia_i_gończy Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Mudik z Zabrza :) "Moje" eseczki wymiotły tam w zerówkach :multi: Quote
JIM Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 GRATULACJE DLA WAS :loveu::loveu::loveu: A okrzyk na pewno jakiś będzie :razz: Burza mózgów :lol: Zdjęcia są CUDOWNE! Oglądałam je w wątku zawodów, no i cóż pozostaje nam tylko żałować, że chociaż nie pojechałyśmy dla zdjęcia..ale to nie ostatnie zawody więc.. :cool3: Czekamy na więcej ;) Quote
Mudik Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Marysia_i_gończy']Mudik z Zabrza :) "Moje" eseczki wymiotły tam w zerówkach :multi: Aaaa, juz doczytałam, gratulacje!!!:multi::multi: Quote
Marysia_i_gończy Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 JiMy możecie jeszcze żałować, bo ominęła Was okazja poznania braciszka :eviltong: Mudiku dziękuję :loveu: Quote
JIM Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Yhhhhhh... Kolejny powod do zazdrosci! :placz: Ty to wiesz Marysiu jak trafić w czuły punkt :p Sliczne zdjecia porobilas naszemu braciszkowi - jestesmy zazdrosne, bo nie mamy Twojego autorstwa :eviltong::eviltong: W odwecie konkurencji mozemy powiedziec tylko o Artefakcie "Znowu na pudle? To juz jest nudne!" :evil_lol: Quote
Kokosek Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Gratulacje :) Marysiu świetne fotki (jak zwykle):loveu: Quote
marta23t Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 a można o Was na trening kiedyś przyjechać popatrzeć? chętnie bym z moją shih spróbowała skoków bo jest strasznie energetyczna i nakręcona ale z usłuchaniem i komendami jeszcze jesteśmy na bakier a żeby próbować u Was sił należy z tego co czytałam zdać egzamin wstępny??:oops: Quote
marta23t Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Wiem Ewka;) chciałam po prostu przyjść popatrzeć czy my się do tego nadamy:evil_lol: Quote
ewka i haker Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 żeby zdawać ten egzamin trzeba zapisać sie na listę oczekujących informacje masz na 1 stronie Quote
FikuMiku Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Marysia_i_gończy napisał(a):No właśnie, ludziska, taki nam okrzyk bojowy konkurencja wymyśliła. I Ty Brutusie... Żeby BordoFriki nazywać konkurencją... a feee:mad: Quote
ewka i haker Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 FikuMiku napisał(a):I Ty Brutusie... Żeby BordoFriki nazywać konkurencją... a feee:mad: Wy macie takie dobre głowy może coś jeszcze wymyślcie:lol: Quote
ewka i haker Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 my tez dziękujemy:loveu: super nowe przeszkody :D jeju jak dobrze pisać kilka godzin po treningu a nie kilka dni haha Quote
Recommended Posts