łapeczek Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Paskuda_Bandzior napisał(a):Dzięki za trening :multi: Żółty tunel nie podobał się dzisiaj i Maxikowi, i Norze i Loce i chwilami Dodzie, widocznie Pan Zółty Tunel miał zły dzień i odstraszał pieski :evil_lol: Tośka narobiłaś apetytu! Jeszczeeeee... :loveu: Ktoś chce kupic bordera-kosiarkę? Tanio sprzedam, fajnie łapie frisbee, jest miltuki, umie biegac po torze... jedyny defekt 'troche' kosi tyczki :angryy: :lol: hehe to widze ze nie tylko mojemu lobuzowi Pan zolty dzi nie przypadl do gussstuu :razz: za wczesnie zostal pobudzony p.zolty do pracy i to dlatego dzis starszyl nasze psiaki ... my tez prosimy o wiecej fot ;] no i Paula o te filmiki co Ewka robila !!!:cool3::cool3: Quote
Paskuda_Bandzior Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Asti napisał(a):Palła maluda:cool3: Sądzę, że wiele skusiłoby się na Wenkę, więc tak pochopnie nie przedstawiaj ofert:eviltong: To może jeszcze uda mi się na niej zarobić :diabloti: Quote
łapeczek Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 A jest juz moze pomysl jak odrabiamy trening ktory sie nie odbedzie z powodu seminarium ???? Quote
DODA&ALDA Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Bradzo dziekujemy Pani młodszy trener za SUPER trening!! Jestem bardzo dumna z moich psiakow!! :multi: pozdrawiamy Daria&Doda&Alda Quote
Bibunia Szczotunia Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 My również dziękujemy za trening Bibi - dzięki dziewczyny żeście z nią pobiegały :multi:, czekamy na fotki...:siara: Quote
Marysia_i_gończy Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Nie chwalcie tak Pauli, bo będę częściej wyjeżdżać :evil_lol:;) Cieszę się, że dobrze się bawiliście, jak mnie nie było :multi: (ja też się dobrze bawiłam, a Una przywiozła 2 nogi do A3 :multi:) Quote
Bibunia Szczotunia Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Marysiu gratulacje :multi: - jeszcze jedna noga i wykonasz plan roczny :razz: Quote
ewka i haker Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Ja również dziękuje za trening dziś nawet sie tak nie męczyłam:multi: ogólnie dziś dzień cudów:evil_lol: nadal nie wierze:lol: Marysiu jeszcze raz gratuluje Tobie i Uniaczkowi :multi::loveu: Quote
Tośka_m Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Zawitały :) I biegały Aniu, biegamy? Nie to nie :eviltong: Różowy... yyy... chciałam powiedzieć Shaggy pruje :evil_lol: Quote
Tośka_m Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Wychowawczy paluszek Wełniakowy skok w daaaaaaaaaaaal Haker I jeszcze Daisy portretowo CDN. (jutro) Quote
Asti Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Piękne zdjęcia! :) Wena to skoczyła?:-o A Shaggy jeki futrzaty:crazyeye: Quote
DODA&ALDA Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Gratulujemy sukcesów naszej starszej Pani Trener!!:multi: Pozdrawiamy Daria&Mikołaj&Doda&Alda Quote
Paskuda_Bandzior Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Asti napisał(a): Wena to skoczyła?:-o Skoczyła :crazyeye: Co jak co, ale płaskie skoki to jej dobrze wychodzą :evil_lol: Dzięki Tośka za Wełniaka! :loveu: Quote
Bibunia Szczotunia Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Tośka świetne fotki a w szczególności Wena :crazyeye::crazyeye::crazyeye:, dzięki za Bibi :loveu: Quote
ewka i haker Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 dziękować za hakera mogę przekleic?? dobrze ze sa zdjecia Oliwy dowód ze cuda sie zdarzają:evil_lol::lol: Quote
ewka i haker Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 JA dziękuje Tosce za zdjecia pana Rowowego w imieniu Kingi;) PS.Kinga nie mogę dostać sie na dogo ja tez mam z tym problem:roll: Quote
taura1 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 głupie dogo. :angryy: zalogowac sie normalnie nie można! grrr.... Tośka dzięki Ci serdecznie raz jeszcze za mojego gluta. :loveu: i wciąż czekam na ciąg dalszy. Quote
Paskuda_Bandzior Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Operatorem kamery była głównie Ewka, poskładałam do kupy ja :cool3: i wyszło takie coś: EDIT: Filmik jest jeden, nie wiem czemu wyswietla dwa razy :shake: http://pl.youtube.com/watch?v=f1KjCKwCeO8 Quote
Marysia_i_gończy Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Tośko świetne zdjęcia!! :multi: Czekam na ten ciąg dalszy :razz: I skok Weny :o Paula jaka boska muzyczka do filmiku!! :loveu: To jest piosenka Mistrzostw Świata, wiesz? :razz: No i filmik niezły :evil_lol: JiMy wrzucicie filmik na stronę? :cool3: Quote
JIM Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 SUPER!!:loveu: To kiedy nastepny trening ?;D Filmik juz dodany ;) Zreszta wszystko już jest u Ciebie wgrane, te galerie też, Marysiu :) Quote
Paskuda_Bandzior Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Marysia, dobrze, ze zauwazylas tylko, ze muzyczka jest boska, a nie to ze jest sklejona w srodku (bałam sie, ze bedzie to doskonale słyszalne :eviltong:) :evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 JiMy dzięki :loveu: a o treningu napiszę na maile... Paula ja mam ułomne uszy ;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Ja mam jescze takie spostrzeżenia/propozycje ;) Na stronie głównej może pisać newsy jak pojawia sie nowy filmik albo nowa galeria treningowa? I moze na kazdej podstronie jakies małe zdjecie wstawic na górze i nazwe podstrony innym drukiem/inna czcionka/ pogrubione/ wieksze nad tekstem właściwym - taki nagłówek ? :p Quote
łapeczek Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Paula super wyszedl ten filmik.... nawet maksio sie zalapal na krotkie scenki z jego biegow ;];] Pozdrawiamy ;] Quote
Recommended Posts