Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Paskuda_Bandzior napisał(a):
Dzięki za trening :multi:

Żółty tunel nie podobał się dzisiaj i Maxikowi, i Norze i Loce i chwilami Dodzie, widocznie Pan Zółty Tunel miał zły dzień i odstraszał pieski :evil_lol:

Tośka narobiłaś apetytu! Jeszczeeeee... :loveu:

Ktoś chce kupic bordera-kosiarkę? Tanio sprzedam, fajnie łapie frisbee, jest miltuki, umie biegac po torze... jedyny defekt 'troche' kosi tyczki :angryy: :lol:

hehe to widze ze nie tylko mojemu lobuzowi Pan zolty dzi nie przypadl do gussstuu :razz:
za wczesnie zostal pobudzony p.zolty do pracy i to dlatego dzis starszyl nasze psiaki ...
my tez prosimy o wiecej fot ;]
no i Paula o te filmiki co Ewka robila !!!:cool3::cool3:

Posted

głupie dogo. :angryy: zalogowac sie normalnie nie można! grrr....

Tośka dzięki Ci serdecznie raz jeszcze za mojego gluta. :loveu: i wciąż czekam na ciąg dalszy.

Posted

Tośko świetne zdjęcia!! :multi: Czekam na ten ciąg dalszy :razz: I skok Weny :o

Paula jaka boska muzyczka do filmiku!! :loveu: To jest piosenka Mistrzostw Świata, wiesz? :razz: No i filmik niezły :evil_lol:

JiMy wrzucicie filmik na stronę? :cool3:

Posted

Ja mam jescze takie spostrzeżenia/propozycje ;)
Na stronie głównej może pisać newsy jak pojawia sie nowy filmik albo nowa galeria treningowa?
I moze na kazdej podstronie jakies małe zdjecie wstawic na górze i nazwe podstrony innym drukiem/inna czcionka/ pogrubione/ wieksze nad tekstem właściwym - taki nagłówek ? :p