Tośka_m Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Czarne podniebienie u psa... ... plus walnięta właścicielka... ... nie wróżą niczego dobrego :diabloti: Quote
Tośka_m Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 A teraz potreningowo... czyli Władca Piłeczki... ... bordas ... i ozik Quote
Tośka_m Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 ... czyli wszystko, czego psom do szczęścia potrzeba :loveu: Quote
Tośka_m Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Z mojej strony to wszystko, dziękuję za uwagę :p Quote
JIM Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Jeeeeej jakie cudowne zdjecia naszych psiakow :loveu::loveu::multi::multi: Tośka i falcoo wielbimy Was :D Quote
Paskuda_Bandzior Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Melduję się ja - kolekcjonerka DISów w pięknym stylu :evil_lol: Aktualnie stacjonuję u koleżanki Guci, jestem po Pucharze Ras :cool3: Było SUPER :loveu: Nie mamy żadnego miejsca na pudle, ale z kilku biegów jestem BARDZO zadowolona. Wełniaczek był dzielny tylko jak akurat mi udało się też być dzielną i pobiec dzelnie z moim psem, ona zrzuciła jakąś tyczuszkę. Ale z reguły ja byłam mniej dzielna co kosztowało nas nie tą dziurkę w tunelu, ominięcię jakiejś hopki przez rozpędzonego bordera, z moją spóźnioną zmianią, itp :razz: Podsumowując czuję, że jesteśmy miszczami, tylko nasz czas dopiero nadejdzie :evil_lol: :eviltong: ;) Quote
Bibunia Szczotunia Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Paskuda_Bandzior napisał(a):Podsumowując czuję, że jesteśmy miszczami, tylko nasz czas dopiero nadejdzie :evil_lol: :eviltong: ;) i tak trzymać :thumbs: gratulujemy startów :multi: Dziewczyny super zdjęcia :loveu: Quote
Luzia15 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Brawo! Również gratuluję! :) Więcej fotek! Więcej fotek! :D Quote
Marysia_i_gończy Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Bardzo dziękuję za dzisiejszy trening :multi: Frodo i Holka - dziś wy-mia-ta-li-ście! :loveu::loveu::loveu: Zaawansowani nie gorsi :razz: Dziękuję za pomoc przy czereśniach. No i za tą piękną, garażową robotę :multi::bigok: Gosiu, Olku - dziękuję za podwózkę do domu :Rose: Quote
Bibunia Szczotunia Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 My również dziękujemy za trening :multi::multi::multi: Quote
Marysia_i_gończy Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 No to - serdecznie witamy nowych :multi::multi::multi: Kokosa, Mantę i Bono :multi::multi::multi: Quote
Guciek Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 klaudia&Manta napisał(a):Ja dziękuję za przyjęcie :multi: Paula wreszcie będzie mogła legalnie rozkazywać...:evil_lol: Quote
papisialka Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Frodziak dziękuje za słowa uznania :multi:... Po południu w nagrodę od Pańci dostał taką oto kosteczkę Quote
klaudia&Manta Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 UWAGA PISZE EWKA I HAKER ;) Wykorzystałam Klaudie by wstawiła zdjęcia bo rak szkoły wiąże sie z brakiem dogo:/ bardzo dziękuje za wczorajszy trening.Marysiu bardzo sie ciesze ze juz wróciłaś do nas w pełni sił:) bardzo milo było poznać nowych kursantów:)super psiaki i właściciele. trochę zdjęć mam z mojego aparatu sa to zdjęcia JIM i moje ale wszystkie obrabiane przeze mnie wiec nie sa piękne :D obie trenerki manta młodsza pani trener Quote
klaudia&Manta Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Bono brat BIBI Groźny Amstaw:D haha nie podchodzić bo zaliże zabawki kocha Quote
klaudia&Manta Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Frania kokos panie trenerki-narada kokos Quote
klaudia&Manta Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 kokos frania Manta jeszcze z wczoraj Nora Quote
Bibunia Szczotunia Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 BONO dzielny chłopak :multi::multi::multi: witamy wszystkich nowych kursantów :multi: a w szczególności braciszka :multi: Quote
Kokosek Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Dziękujemy za przyjęcie :multi: i wielki dzięki wytrwałym fotografom za uwiecznienie czarnego potwora:loveu: Quote
Recommended Posts