Tośka_m Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Też się ogromnie cieszę, że przybyłam... szkoda tylko, że bez psa. Życie :painting: To już ostatnia porcja. Popisy :loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Tośka_m napisał(a):Też się ogromnie cieszę, że przybyłam... szkoda tylko, że bez psa. Życie :painting: No szkoda :( Tośka_m napisał(a):To już ostatnia porcja. Popisy :loveu: Jak to ostania? :crazyeye: A może jakieś zdjęcia na hopkach :cool3: Quote
Tośka_m Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 No właśnie koniec. Aż sama się zdziwiłam, że tak mało zdjęć zrobiłam. No cóż, życie :evil_lol: Na hopkach mam tylko Norę (kiepskie zdjęcie) i Wenę (yyy... nie do końca ostrą ;) ) Quote
Paskuda_Bandzior Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Tośka, dzię - ku -ję!!!! :loveu::loveu::loveu: Cudne Wełniaki! Przekleję ;) WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ za trening!! :multi: Marysiu - zdrówka! Quote
Luzia15 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Szkoda, że już koniec. :( Ale mam nadzieję, że po kolejnym treningu będzie więcej zdjęć. Czekamy! :) Quote
Bibunia Szczotunia Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Dzięki dziewczyny za jak zwykle świetny trening :loveu::loveu::loveu: Tosia wielkie dzięki za Szczotę :Rose::Rose::Rose: przykleję na Russellowe :cool3: Quote
Okamia Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Dziękuje że mogłam Was poobserwować w akcji :cool3: I Tośce za fotki małego diabła :diabloti: bo to diabeł wcielony będzie :evil_lol: Quote
Paskuda_Bandzior Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 YouTube - Treningi w ARTEFAKCIE - maj 2009 :razz: Quote
papisialka Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Super filmik, i nawet Frodek w małym epizodzie wystąpił :loveu: Trening też był ekstra. Marysiu, Paulo - dziękuję za pogodę :mdrmed: Quote
Luzia15 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 A ja muszę powiedzieć, że jak zwykle super filmik! ;) Świetnie sobie biegacie, tylko szkoda, że stref nie było. :( Ale ogólnie jest super! Pozdrawiam! ;) Quote
DODA&ALDA Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Dzieki za super trening! Filmik wspaniały!!!! Nawet Dodziowe maleństwo sie załapało:loveu: Quote
Bibunia Szczotunia Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 DODA&ALDA napisał(a):Nawet Dodziowe maleństwo sie załapało:loveu: Dodziowe maleństwo strasznie urocze :loveu::loveu::loveu: Paula świetny filmik :multi::multi::multi: Quote
JIM Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Go Poznań go, go Poznań go, Go Poznań go, go Poznań go :D:D Super Paulinko :evil_lol: Quote
ewka i haker Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 dziękujemy za treningos:lol: i zdjęcia a film suuuper Marysia dużo zdrowia:loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Paula dziękuję za kolejne zastępstwo - mam nadzieję, że już ostatnie :cool3: I wszystkim dziękuję za dzisiejszy trening :) :) :) I dziękuję, że pozwoliliście też troszkę mi i mojemu psu biednemu pobiegać :evil_lol: Quote
ewka i haker Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 dziękujemy za super trening i powodzenia na pucharze:multi::multi: Quote
Marysia_i_gończy Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Bardzo dziękuję za miłą obecność na dzisiejszym nieplanowanym treningu :multi:Jak zwykle byliście świetni :multi: a że na cztery biegające psy przypadły dwa aparaty - to liczę na zdjęcia :razz: Quote
JIM Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Dzięki za trening :D Głównie to kręciłyśmy filmiki, ale mamy pare zdjęć :) Quote
Tośka_m Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Dzięki za trening! :loveu: Fotki z canona będą jutro. Quote
Recommended Posts