Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asti napisał(a):
Rozumiem, że podium?:razz:

Nawet dwa ;) tzn w tej chwili trzy :evil_lol:

Ale dla mnie - i myślę, że dla Ani też - najważniejsze jest to, że Bibi biega - normalnie, tak jak na treningach i nie schizuje z powodu dźwięków :multi: a te dwa wygrane jumpingi, tzn w tej chwili już trzy :razz: to dodatkowy bonus :loveu:

Posted

Dziękuję za gratulacje :multi::multi::multi: Nie uwierzycie :crazyeye: Bibi przetrwała prawie całe zawody bez stresu :multi:, nie obchodziły ją oklaski, okrzyki, tłum ludzi, była jedynie zniesmaczona sobotnim deszczem ale już tak ma ;) Przestraszyła się przed ostatnim biegiem w niedzielę pękającego balonu, ale jeden z zawodników APS Płock pożyczył prosiaka, który chyba ją zaczarował :loveu: Ogólnie to jestem strasznie z niej dumna - wymiotła wszystkie 4 jumpingi - z wszystkich 1 miejsce :B-fly::B-fly::B-fly:, agility dis :evil_lol: ale co tam, obydwa dokończyłam :multi:

Dodam że Haker bardzo ładnie pobiegł II jumping w niedzielę :multi:
Jak się uporam z wszystkim to wstawię filmiki :cool3:

Posted

WIELKIE GRATULACJE dla Was dziewczyny!! :multi: Bardzo mi zaimponowałyście :) Tym bardziej, że macie problemy podobne do naszych, czyli te dotyczące różnorakiego strachu, a mimo to poszło Wam extra :loveu: Muszę wziąć z Was przykład chyba, no :D Ale we friss ;)

Posted

Bibunia Szczotunia napisał(a):
Dziękuję za gratulacje :multi::multi::multi: Nie uwierzycie :crazyeye: Bibi przetrwała prawie całe zawody bez stresu :multi:, nie obchodziły ją oklaski, okrzyki, tłum ludzi, była jedynie zniesmaczona sobotnim deszczem ale już tak ma ;) Przestraszyła się przed ostatnim biegiem w niedzielę pękającego balonu, ale jeden z zawodników APS Płock pożyczył prosiaka, który chyba ją zaczarował :loveu: Ogólnie to jestem strasznie z niej dumna - wymiotła wszystkie 4 jumpingi - z wszystkich 1 miejsce :B-fly::B-fly::B-fly:, agility dis :evil_lol: ale co tam, obydwa dokończyłam :multi:

Dodam że Haker bardzo ładnie pobiegł II jumping w niedzielę :multi:
Jak się uporam z wszystkim to wstawię filmiki :cool3:

GRATULACJE OGROMNE :loveu: Najważniejsze, że się nie bała ! :loveu:

Posted

GRATULACJE!!!!!
ANIA BIBI BYLA SUPER!!!!
OBY TAK DALEJ

co do haker
1 bieg po 3 przeszkodzie sobie pobiegl gdzies(to bylo pewne)
2bieg ladny początek w połowie sie wyłączył ale dalej biegl,ale na koniec pobiegł do psa znowu
3bieg bardzo ładny szybko pełne skupienie,tylko zawachanie przed tunelem,przez co spadlismy na 6 miejsce
ale jestem w sumie zadowolona

Marysiu mam cos fajnego dla Ciebie:loveu:

Posted

Aniu dzięki za filmiki :multi:

I wszystkim dziś obecnym dziękuję za trening, Młodszej Trenerce za kolejne już :placz: zastępstwo i dziękuję, że pozwoliliście mi posiedzieć z Wami na słoneczku :)

No i czekam na fooooty :)

Posted

ja tez bardzo dziękuje
nawet mój pies biegał:evil_lol:

Marysia super ze znami byłaś:loveu:
mam nadzieje ze za tydzien juz będzie ok

Paula dzięki za trening a co do prezentu to niech sie lansuje:loveu:
w końcu czymś swoim a nie innego psa:evil_lol:

zdjecia juz maja JIm;)