Marysia_i_gończy Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 Gosiu świetna relacja! :multi::multi::multi: Quote
Marysia_i_gończy Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 Ewka GRA-TU-LA-CJE!! :multi::multi::multi: Quote
klaudia&Manta Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 tzn. że wygrali ? :cool3: Brawo dla Was :multi::multi::multi: Quote
BooBC Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Świetna fotorelacja. Ja troszkę z off'uje :oops: : Zapraszam na I nieoficjalne zawody agility w Goleniowie, które odbędą się dn. 30 maja 2009 na stadionie miejskim (OSiR) Wpisowe 15zł. Dzień wcześniej planowane jest seminarium agility z Iwoną Gołąb (koszt seminarium to 60zł) oraz dnień po zawodach seminarium frisbee - freestyle z Ewą Łukasik (koszt seminarium to 60zł). Zgłoszenia na zawody i seminaria upływają 15 maja !!! Dysponujemy miejscami noclegowymi w szkole, mogę również podać namiary na klubowiczów, którzy mogą przenocować oraz hotele. Termin nie będzie przedłużony a ilość miejsc jest ograniczona ! Formularz zgłoszeniowy : Fast Dogs Pozdrawiam Karolina & Fast Dogs. PS. Nasz klub ma b. artefaktowe kolory, a miały być niebiesko-żółte :eviltong: . Quote
Marysia_i_gończy Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Tośko GRA-TU-LA-CJE!! :multi::multi::multi: Quote
Tośka_m Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Dziękuję pięknie! :B-fly: Sucz się spisał :loveu: Quote
ewka i haker Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Gosia super ralacja:loveu: TOska wielkie gratulacje SUPER Wam poszlo:multi::multi: ja tyz zadowolona z Hakera:lol: nie liczac ze zachował sie jak świnia w pewnym momencie:evil_lol: Quote
Bibunia Szczotunia Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Marysiu dziękujemy za mile spędzony dzień :loveu:, atmosfera była super :loveu:, należą się Tobie wielkie brawa :multi::multi::multi: Szkoda tylko , że brakowało głównie Pauli i Jim-ów :roll: Ewka, Gosia - dzięki za wspaniałe fotki Szczotki :multi: Tośka, Ewka - serdeczne gratulacje :happy1: Quote
Tośka_m Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Bibunia Szczotunia napisał(a): Szkoda tylko , że brakowało głównie Pauli i Jim-ów :roll: Łe, to nas nie brakowało? Fakt, opuszczam treningi, więc sama jestem temu winna :sad: Bibunia Szczotunia napisał(a):Tośka, Ewka - serdeczne gratulacje :happy1: Dzięki :grins: Quote
Bibunia Szczotunia Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 :ices_bla: jasne że i Was Tośka ;) :loveu: nie chciałam żeby tak wyszło :calus:, z rozmachu po kilku dniach przerwy dopadłam do komputera i się zakręciłam :oops: Quote
Saint Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Witajcie! :smile: Czy znaleźliby się poznańscy dogomaniacy, którzy chcieliby wziąć udział w pracy naukowo-badawczej? ;-) Praca dotyczy hierarchii dominacji występującej wśród psów, jednak równolegle zamierzam przyjrzeć się również systemowi komunikacji wśród psów :smile: Sprawa jest o tyle ciekawa, że do tej pory nikt tego (ani hierarchii dominacji, ani komunikacji) w sposób naukowy i merytorycznie wartościowy nie przedstawił :smile: Konkretnie chodziłoby o spotkania - wspólne spacery, w których udział brałaby grupa psów (przyjmijmy początkowo, że minimum 5), podczas których psy mogłyby swobodnie biegać, natomiast ja mógłbym im się wtedy bez przeszkód przyglądać :smile: Byliby chętni do wzięcia udziału w takim przedsięwzięciu? ;-) Pozdrawiam Saint. P.s Ewka z Hakerem już jest chętna.. może inni też się skuszą? :evil_lol: Quote
Tomo 2 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Jeżeli chcesz sprawdzić system dominacji wsód psów na spacerach zapraszam na biglowki do Radojewa gdzie spotykają się beagle i nie tylko posokowce + haker:lol:/ psów jest od dziesięciu do prawie trzydziestu / Będzie co obserwować Quote
Marysia_i_gończy Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Gratulacje dla Ani i Bibi!! :multi::loveu::multi: Quote
Recommended Posts