Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Świetna fotorelacja.

Ja troszkę z off'uje :oops: :

Zapraszam na I nieoficjalne zawody agility w Goleniowie, które odbędą się dn. 30 maja 2009 na stadionie miejskim (OSiR) Wpisowe 15zł. Dzień wcześniej planowane jest seminarium agility z Iwoną Gołąb (koszt seminarium to 60zł) oraz dnień po zawodach seminarium frisbee - freestyle z Ewą Łukasik (koszt seminarium to 60zł). Zgłoszenia na zawody i seminaria upływają 15 maja !!! Dysponujemy miejscami noclegowymi w szkole, mogę również podać namiary na klubowiczów, którzy mogą przenocować oraz hotele. Termin nie będzie przedłużony a ilość miejsc jest ograniczona !
Formularz zgłoszeniowy : Fast Dogs

Pozdrawiam
Karolina & Fast Dogs.

PS. Nasz klub ma b. artefaktowe kolory, a miały być niebiesko-żółte :eviltong: .

Posted

Marysiu dziękujemy za mile spędzony dzień :loveu:, atmosfera była super :loveu:, należą się Tobie wielkie brawa :multi::multi::multi:

Szkoda tylko , że brakowało głównie Pauli i Jim-ów :roll:

Ewka, Gosia - dzięki za wspaniałe fotki Szczotki :multi:

Tośka, Ewka - serdeczne gratulacje :happy1:

Posted

Bibunia Szczotunia napisał(a):

Szkoda tylko , że brakowało głównie Pauli i Jim-ów :roll:

Łe, to nas nie brakowało? Fakt, opuszczam treningi, więc sama jestem temu winna :sad:

Bibunia Szczotunia napisał(a):
Tośka, Ewka - serdeczne gratulacje :happy1:

Dzięki :grins:

Posted

Witajcie! :smile:

Czy znaleźliby się poznańscy dogomaniacy, którzy chcieliby wziąć udział w pracy naukowo-badawczej? ;-)
Praca dotyczy hierarchii dominacji występującej wśród psów, jednak równolegle zamierzam przyjrzeć się również systemowi komunikacji wśród psów :smile:
Sprawa jest o tyle ciekawa, że do tej pory nikt tego (ani hierarchii dominacji, ani komunikacji) w sposób naukowy i merytorycznie wartościowy nie przedstawił :smile:

Konkretnie chodziłoby o spotkania - wspólne spacery, w których udział brałaby grupa psów (przyjmijmy początkowo, że minimum 5), podczas których psy mogłyby swobodnie biegać, natomiast ja mógłbym im się wtedy bez przeszkód przyglądać :smile:

Byliby chętni do wzięcia udziału w takim przedsięwzięciu? ;-)

Pozdrawiam
Saint.

P.s Ewka z Hakerem już jest chętna.. może inni też się skuszą? :evil_lol:

Posted

Jeżeli chcesz sprawdzić system dominacji wsód psów na spacerach zapraszam na biglowki do Radojewa gdzie spotykają się beagle i nie tylko
posokowce + haker:lol:/ psów jest od dziesięciu do prawie trzydziestu /
Będzie co obserwować

• 2 weeks later...