Luzia15 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Yorshirka naprawdę warto. Agility to wspaniały sport, zarówno dla psa jak i dla pana. Pozdrawiam! Quote
Yorshirka Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Luzia15 ile płaci się za lekcję / miesiąc mogłabyś mi powiedziec bo jestem bardzo ciekawa. :) Quote
Luzia15 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Tzn. ja nie wiem jak jest w Artefakcie, ponieważ należę do innego klubu. Z Warszawy. Musisz popytać się dziewczyn z tego klubu. JIM, Paula, Marysia, Ewka, Gosia powiedzcie Yorshirce co i jak. Ja niestety nie znam się na waszym klubie i nie wiem co i jak. Pozdrawiam. Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Kontakt do Marysi jest ogólnodostępny :cool1: Quote
Marysia_i_gończy Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Spokojnie, Yoshirka napisała maila i dostała na niego odpowiedź :) Quote
Luzia15 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Rozumiem, dziękuję za odpowiedź ;-) Pozdrawiam. ;-) Quote
ewka i haker Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 co tu tak cicho:crazyeye::crazyeye::crazyeye: dziekuje za super trening!!!:multi::multi::multi::loveu::loveu: dawno tak dobrze mi sie nie biegalo w koncu moj pies biegał!!! super mini zawody! czekamy na filmy:) Quote
Tomo 2 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Dzięki za treninig , choć Noręcia akurat skupiła się na niuchaniu śladów posmaczkowych / pewnie co nie co się rozsypało / i nie za bardzo była do współpracy . Pozdrowionka :lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 A ja BARDZO dziękuję :Rose: niezawodnej Młodszej Trenerce za zastępstwo!! Niedomagająca :oops:;) Starsza Trenerka ;) Quote
ewka i haker Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Starszej trenerce życzymy szybkiego powrotu do zdrowia!!:loveu:;) Quote
Luzia15 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Również życzę powrotu do zdrówka. Czekamy na filmiki, które mam nadzieję niedługo się pojawią ;) Quote
Bibunia Szczotunia Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 I my dziękujemy za trening :loveu:, Paula zabawa była przednia a i Bibi zaskoczyła, trochę krzyków wyjdzie jej na dobre :multi::multi::multi: Marysiu zdrowiej szybciutko ;) Quote
Bibunia Szczotunia Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 YouTube - Wyścig Haker i Bibi :razz: Quote
Anza&Hacker Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Hacker jest przesłodki w tych falstartach, a Szczotka niesamowicie się wpatruje jak wmurowana na tym starcie i super szybuje :loveu::loveu::loveu: Filmik bardzo ciekawy - mimo tego, że z pozoru ciągle to samo :cool3: Quote
ewka i haker Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 super film zabawa byla fajna Anza Haker;) Quote
Luzia15 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Ej no super filmik. Bardzo mi się podobało ;-) Quote
Marysia_i_gończy Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 Kochani BARDZO Wam dziękuję za udział w dzisiejszej imprezie!! :smilecol: Bardzo, BARDZO, BARDZO dziękuję Wam za "catering" - ciasta były prze-pysz-ne!! :bigok: Dziękuję, żeście wszystko za mnie/dla mnie nosili - krzesełko było rozczulające :buzi: No i mam nadzieję, że w tym wszystkim bawiliście się dobrze :cool1: No i podaję oficjalne wyniki :p I wyścigi slalomowe: Ania + Bibi Ewka + Haker II konkurencja slalomowo-techniczna: Asia + Bora Ania + Bibi Kinga + Shaggy, Tomek + Nora, Asia + Kusza - ex aequo III wyścigi kładkowe Gosia + Alma Ewka + Haker Ania + Bibi IV wyścigi palisadowe Asia + Bora Ania + Bibi Ewka + Haker V biegi równoległe Gosia + Alma VI sztafeta Asia z Borą i Tomek z Norą Kinga z Shaggym i Ewka z Hakerem Mikołaj z Aldą i Daria z Dodą, czyli duet rodzinny :cool3: VII wielobój :cool3: Asia + Bora Asia + Kusza Mikołaj + Alda GRATULACJE! :multi::multi::multi: Mam nadzieję, że wyciągnięcie wnioski z konkurencji II :razz: Pozdrawiam! Marysia (i 38.9) Quote
Asti Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Impreza była!:evil_lol: Czekam na filmy i życzę Ci, Marysiu, zdrowia :) Quote
ewka i haker Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 ja rowniez dzikuje za super zabawe!!! i sto lat dla Artefaktu:new-bday::BIG: ciasta pycha:loveu::loveu: zdjecia zaraz beda na serwerze:) Quote
Marysia_i_gończy Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 ewka super, że zaczęłaś wklejać zdjęcia :multi: JiMy a dlaczego Was nie było, skoro miałyście być? :mad: Quote
Marysia_i_gończy Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 JIM napisał(a):Laura miała wyprawę do szpitala :roll: O kurcze :( Co się stało? Quote
JIM Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 No właśnie czekamy na relacje zdjeciowo-filmikowe :) Ewka mozesz podac link do serweru? Bardzo załujemy ze nie moglo nas byc :( Gratulujemy zwyciezcom ;D Na pewno swietnie sie bawiliscie! JIM rocznice Artefaktu obleje dzisiaj w domu z zacieczkowanymi kundlami :eviltong: EDIT: Z tym serwerem to trzeba podac hasło na photobuckecie ;) jAk chce ogladnac Twoje albumy. [Tak mialo byc?] Fajnie ze Kinga i Shagg sie pojawiłiliscie! :loveu: Quote
Recommended Posts