Bibunia Szczotunia Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Gratulacje :multi: !!! Jestem z Was dumna :multi::multi::multi: Quote
ewka i haker Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 reszta klubowych filmów:loveu::loveu: YouTube - Zawody Agilty Włocławek, sobota (28.03.)-WENA (jumping 0) YouTube - Zawody Agilty Włocławek, sobota (28.03.) - HAKER (bieg charytatywny) YouTube - Zawody Agilty Włocławek, sobota (28.03.)-WENA (agility0) YouTube - Zawody Agilty Włocławek, sobota (28.03.)-WENA (bieg charytatywny) YouTube - Zawody Agilty Włocławek, sobota (28.03.)-UNA (agility open) YouTube - Zawody Agilty Włocławek, sobota (28.03.)-Una (jumping open) YouTube - Zawody Agilty Włocławek, sobota (28.03.)DAISY (bieg charytatywny) Quote
asia_i_bora Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Super dziewczyny! Gratulacje ogromne!:multi: Quote
Tomo 2 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Super , gratuluje :lol: jesteście znakomite . No no mistrzynie , jest od kogo się uczyć . Pozdrowionka :lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Bibunia Szczotunia napisał(a):Gratulacje :multi: !!! Jestem z Was dumna :multi::multi::multi: A wiesz jaka JA byłam dumna?? :loveu::loveu::loveu: WSZYSCY biegali FANTASTYCZNIE :loveu::loveu::loveu: Bardzo Wam dziękuję :buzi: Quote
Luzia15 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Super! Ja też się przyłączam do życzeń! Super Wam poszło! :D Filmiki Ewka świetne! A w A0 to Wena świetnie pobiegła, naprawdę. Hakerek był niesamowity, a Una jak zwykle szczekała ;) Swietnie! Congratullation! :loveu: Quote
Bibunia Szczotunia Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Dzięki Paula za wczorajszy trening :multi::multi::multi: Szczypiorek na huśtawce podniósł mnie na duchu :multi: , jestem z niej dumna :multi: Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Ja też dziękuję Wam za trening :multi: Co do Bibi to skłądam protest - ja sobi wczesniej poobmyślam jak pobiec na kilka roznych sekwencji to co ustawimy, a dla Bibi kurcze na koniec zawsze musze wymyślać coś nowego na bieżąco :evil_lol: Ale w ogóle chciałam powiedzieć że dośc dawno nie widziałam Emy na treningu (albo nie było mnie, albo jej ;)) i mój komentarz odnośnie Emy na wczorajszym treningu będzie wygladał tak: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :loveu::loveu::loveu: Wszyscy byli baaaaardzo dzielni :loveu: dzięki :multi: Quote
monika i beza Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Paula - my również dziękujemy za trening. bezucha ma chyba z tego coraz większą frajdę.....:multi:co mnie bardzo cieszy:lol: Quote
DODA&ALDA Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Dzięki za super trening! Czekamy na borderowe zdjęcia....:loveu: Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Dzieczwyny wstawiły tutaj: http://www.workingbc**********/kluby,79/artefakt-poznan,20-30.html Ale tam trzeba byc chyba zalogowanym wiec przekleje tu - zaznaczam, ze to są zdjęcia autorstwa JIMów !!! :p Quote
Luzia15 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Śliczne psiaki! Czekamy na więcej fotek! :multi: Quote
Anza&Hacker Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 BRAWA JiM'y - foty genialne :loveu::loveu::loveu: ...i dzięki Paula za przeklejenie :Rose: Quote
Bibunia Szczotunia Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Świetne fotki :loveu: właśnie sobie uświadomiłam, że zaczynam odróżniać bordery:lol: przynajmniej te trzy :lol: Quote
JIM Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Dzieki Luzia i Anza ;) No Paula dobrze, ze je przekleiłaś :eviltong: I sorry, ze same bordery, ale reszta mi sie w ogole ze zdjec nie podoba [zdjecia oczywiscie, nie psy ;)] .. No Ania to ktory to ktory? :evil_lol: PAULA DZIEKI ZA SUPER TRENING :D Quote
Tomo 2 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Super fotki borderkowej rodziny. Pozdrowionka :lol: Quote
Luzia15 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Naprawdę, zdjęcia są super! Bardzo mi się podobają. ;) Pozdrawiam! ;) Quote
Mudik Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Jimy zdjęcia jak zwykle rewelka, piękne:loveu::loveu: Quote
Yorshirka Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Na gwiazdkę dostaję yorka. Gdy będzie lato. Zapisuję się do klubu jeśli psiaka naucze posłuszeństwa. : ) Quote
Recommended Posts