Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I na koniec wróćmy do mojego pokaranego psa, który zaczyna sztywny slalom robić tak :cool3:

A na starcie nadal wygląda jak pokarany :eviltong:

Na hopkach też niezbyt szczęśliwa, prawda?

Chyba tylko tunele nam zostały :lol:

KONIEC.

Dzięki Marysiu za apart :loveu: jak widać wyżyłam się trochę :evil_lol:

Jakby co to autorem zdjeć jest najlpeszy, najfajniejszy, itp. itd. klub ARTEFAKT :cool3: (bo tam gdzie ja biegam to rzecz jasna nie ja robiłam zdjęcia, tylko Julixy albo Marysia :p )
Można przeklejać itp. :p

Posted

Ewa, będzie dobrze! My też trzymamy kciuki, jak Anza :thumbs:
Paula, foteczki Szczoteczki i pozostałych sa git! Super! Czekamy na kolejną porcję fotek! :razz:
P.S. Jaki masz aparat? A może lustrzankę? :loveu:
Pozdrawiamy! :multi:;)

Posted

I ja dziękuję za trening :multi:

Mam nadzieję, że bawiliście się dobrze :) i teraz przyznajcie się, którą wersję wolicie - tak jak było dziś czy tak jak było tydzień temu? :razz:

No i serdecznie witam nową psicę w grupie początkującej - Holkę :loveu:

Posted

Dzięki za świetny trening :multi::multi::multi:, a który wolimy :hmmmm:, chyba obie wersje są fajne, może raz taki raz taki :evil_lol:

JIM dzięki za fotki :loveu: A widok straszny :crazyeye: ja przejeżdżałam w drodze powrotnej obok palącej się trawy, między torami kolejowymi a domami, też nie było wesoło, domy blisko :lookarou:

Posted

hej
Super macie fotografów! (co wiadomo zresztą nie od dziś;)) Świetne fotki :multi:

Ale najbardziej ze wszystkiego zazdroszcze Wam tego podłoża, trawki do biegania.. U nas cały czas śnieg, mokro, kolejny dzień zawieja śnieżno-deszczowa :shake:

Pozdrawiam! :)

Posted

tak właśnie czekałem na potwierdzenie, czy to ta Holka którą znam :grins:

to macie teraz w Klubie 2 młode czekolady i 2 starsze czarne GP :thumbs: