Marysia_i_gończy Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 JiMy, Gosiu - dziękuję za świetne zdjęcia :multi::multi::multi: A niespodzianka się podobała? :razz: Quote
JIM Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Oczywiscie, ze sie podobała! :loveu: Jestes boska :p Quote
ewka i haker Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 JIm i Gosia dzięki za zdjecia Hakera:lol::multi: Jim przekleilam na galerie z podpisem autora;) Gosia mogę przekleić??:loveu: Marysiu tak jak pisałam niespodzianka byla SUPER:multi::multi: Quote
łapeczek Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 wszystkie foty sa super :loveu: tylko szkoda ze Maksio sie nie zalapal :-( ale trudnooo ..moze kiedys pozdrawiamy wszystkich Quote
DODA&ALDA Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Bradzo dziekujemy za super trening!! Zdjęcia świetne!!:lol: Quote
Morena Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Ewka - oczywiście mozesz przekleic i nastepnym razem juz nie pytaj tylko po prostu bierz :lol: Marysiu - a propos niespodzianki - :bigcool:- nic dodac, nic ujac :lol: Quote
Bibunia Szczotunia Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Oooo co za niespodzianka :multi:, kiedy następny trening, już nie mogę się doczekać? Śliczne fotki :loveu: Quote
Bibunia Szczotunia Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Wena http://pl.youtube.com/watch?v=ZZZQjxQF7jo Quote
monika i beza Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 gratuluję strony i własnego wątku. oglądając zdjęcia( świetne zresztą) nie możemy się doczekać ........ byłyśmy czwarte ....czy kolejka się zmniejsza? pozdrawiamy m i b Quote
ewka i haker Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Gosia dziękuje:lol::multi::loveu: Ania widzę ze torek nie byl taki latwy można bylo wpaść chętnie bym pobiegła taki torek na treningu:lol: Quote
Tomo 2 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Norcia przesyła pozdrowionka dla drużyny .:lol: Jest zła że nie uczestniczyła w treningu , mimo że 6h spędzila w lesie . Ale następny raz jesteśmy. Quote
Bibunia Szczotunia Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 ewka i haker napisał(a):Gosia dziękuje:lol::multi::loveu: Ania widzę ze torek nie byl taki latwy można bylo wpaść chętnie bym pobiegła taki torek na treningu:lol: Torek był z podpuchami, były miejsca gdzie trzeba było uważać i mocno wołać :shake:. Też bym chętnie taki pobiegała na treningu :cool3:, Marysiu co ty na to? Quote
ewka i haker Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Mysle ze wszyscy chętnie to pobiegają:lol: a Pani Trener nie będzie miała nic przeciwko Quote
Marysia_i_gończy Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 A narysowaliście go sobie na kartce?? :razz: Quote
Paskuda_Bandzior Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Wróciłam :multi: pierwsze detki na koncie:lol: A to był nasz brzydki bieg :eviltong: Ładuje jeszcze inne nasze filmiki :cool3: Quote
Paskuda_Bandzior Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=C5FPaiUT32c :razz: Quote
wendka Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Marysia_i_gończy napisał(a):Czy jak grafika będzie na serwerze, a nie na żabie, to też będziesz miała znaczki stop? Bo generalnie planujemy przenieść wszystko na serwer :) Dokladnie problem lezy w żabie. Zaba jest be :mad: Quote
Tośka_m Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Mam mnóstwo roboty na "wczoraj", więc oczywiście robię wszystko oprócz tego, co powinnam. Teraz mały łyk zdjęć z dzisiejszego treningu, który był fotograficznie generalnie taki sobie - światła brak, popadywało, a ja próbowałam robić psy obiektywem generalnie do tego się nie nadającym :) Portrety: Doda Haker Shaggy Kinga Quote
łapeczek Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 sliczne zdiatka ;] My bardzo dziekujemy za super trening mlodszej pani trener :loveu: Maksio spisywal sie super z wyjatkiem oporu wejscia do zoltego tunelu :mad: ale nastepnym razem bedzie lepiej;) Pozdrawiamy wszystkich ;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Dzięki za trening :multi: Żółty tunel nie podobał się dzisiaj i Maxikowi, i Norze i Loce i chwilami Dodzie, widocznie Pan Zółty Tunel miał zły dzień i odstraszał pieski :evil_lol: Tośka narobiłaś apetytu! Jeszczeeeee... :loveu: Ktoś chce kupic bordera-kosiarkę? Tanio sprzedam, fajnie łapie frisbee, jest miltuki, umie biegac po torze... jedyny defekt 'troche' kosi tyczki :angryy: :lol: Quote
Asti Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Palła maluda:cool3: Sądzę, że wiele skusiłoby się na Wenkę, więc tak pochopnie nie przedstawiaj ofert:eviltong: Quote
Recommended Posts