Marysia_i_gończy Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Dziewczyny SUPER filmik :multi::multi::multi: A tak przy okazji - Tomku - zaglądałeś ostatnio na naszą www? :razz: Quote
papisialka Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 WOW!!!! dziewczyny - filmik pierwsza klasa :) Quote
ewka i haker Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 dziekuje za super trening chodź może duzo nie biegałam ale nie mogłam sie ruszać wieczorem:evil_lol: Julixy super film:loveu::loveu::loveu::multi::multi: super slalomy wyglądają Quote
Tomo 2 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Film super - Norka dziękuje . Byłem na naszej stronce - dzięku i przepraszam zaspóźnienie .:lol: ale piękna fotka Quote
Mudik Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Julixy filmik przefajowyyy, ale Wy super biegacie w tym Artefakcie! macie superowe psy!!!:multi::multi::multi::multi: Quote
DODA&ALDA Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Dzięki za SUPER wyczerpujący trening!!:lol: Filmik fenomenalny!!!!!:crazyeye: Quote
wendka Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Kapitalny filmik!! Ale dajecie czadu w tym Poznaniu :cool2: Quote
Bibunia Szczotunia Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 JIM napisał(a):Dzieki Aniu za materiały :loveu: niema za co, super że coś się przydało :multi: Quote
Tośka_m Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Superowy filmik! :loveu: Szkoda, że się nie załapałyśmy... :-( Quote
Luzia15 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Nie no, filmik boski, JIM. Brawa!!! :evil_lol: Pozdrawiamy! :loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Dziękuję wszystkim za dzisiejszy trening :multi: Mam nadzieję, że się trochę wybiegaliście :evil_lol: Miło było zobaczyć nowe twarze i nowe pyski :razz: "stare" twarze i "stare" pyski też :evil_lol: Czekam na fotencje :razz: Quote
Tośka_m Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Trochę się wybiegaliśmy? Tiaaaaa, odrobinkę :razz: Dzięki za fajowy trening! Z niecierpliwością czekam na fotorelację :loveu: Quote
Paskuda_Bandzior Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Ja wychodze z treningu pierwsza, a do domu docieram ostatnia :eviltong: Dzięki za trening!! :loveu: :multi: Strasznie fajnie mi sie dzisiaj z moim psem biegało :loveu: Zdjęcia obrabiam :cool3: ale jest ich duuuużo :evil_lol: Quote
Paskuda_Bandzior Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Nie zabijcie mnie za ilość :oops::evil_lol: Od czego powinien rozpocząć się każdy porządny trening? :cool3: Od rozstawienia toru oczywiscie! wczesniej byla grupa poczatkujaca, ale to zaraz :eviltong: A wiec w dosc dużym składzie zaczynamy rozstawiać tor! Trzeba wynieść tunelik: Rozstawić slalomik: Ustawić hopeczki: Przynieść rękaw: cdn. Quote
Marysia_i_gończy Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 [quote name='Paskuda_Bandzior']A wiec w dosc dużym składzie zaczynamy rozstawiać tor! http://i627.photobucket.com/albums/tt355/paula_gerwia/14%20marca%202009%20-%20trening/IMGP4288copy.jpg To wygląda raczej na "popytlować" :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Paskuda_Bandzior Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Teraz ustawiamy slalom: Pani Trener: "Tu do mnie proszę!" "Bliżej, bliżej , kochani!" :eviltong: "Tu równo z moimi stopami ma być!" :evil_lol: "O tak, bardzo ładnie!" :cool3: "A ten tunelowy to se Pan sam ustawi, o." :eviltong: cdn. Quote
Paskuda_Bandzior Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Praca zespołowa to podstawa! :cool3: Narada: I biegamy moi drodzy! :multi: cdn. Quote
Paskuda_Bandzior Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Na początek - początkujący :cool3: Bezuchna, która dzisiaj popylała, aż miło :loveu: Stanley (czyli podróbka Hakerzestego :eviltong: ;)) cdn. Quote
Paskuda_Bandzior Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Stanley'ka ciąg dalszy :cool3: I drugi sznupcak, ale nie pamiętam jak sie nazywał :oops: To na tyle początkujacych i zaczynamy poważne trenowanie :cool3: :eviltong: Kontakt z przewodnikiem jest wazny! :cool3: cdn. Quote
Paskuda_Bandzior Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Alma, bo każdy szanujacy się sportowiec musi ćwiczyć skakanie ;): Sportowiec musi być wybitnie ynteligentny, szszszszybki, zwinny, itp itd, ale może być też uroczy :loveu: cdn. Quote
Paskuda_Bandzior Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Koleżanka Alda także pilnie pobierała nauki w zakresie techniki skoku :cool3: I usilnie machała głową nie chcąc dac się sportretować :eviltong: różne są sposoby na naukę skakania..... :evil_lol: Quote
Paskuda_Bandzior Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Martyna mówi: "No ejjjj dość już, my tez chcemy biegać!" :evil_lol: No to proszę bardzo :eviltong: Jak już jesteśmy przy strefach to.... :loveu::loveu::loveu::loveu: na raz.. na dwa... na trzy:eviltong: Quote
Paskuda_Bandzior Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 na cztery następuje przerwa - border idzie odpoczywać :eviltong: A do nauki stref przystępuje Bora :cool3: A na hopsanie zapraszamy Bibunię ;) Tu naprawdę wygląda jak szczotunia :loveu: cdn. Quote
Paskuda_Bandzior Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 A teraz zadanie dla ambitnych! :cool3: slalooooom! Loca: Bibi - Szczotunia naczelna :eviltong:: Daisy - Szczotunia naczelna nr 2::eviltong: cdn. Quote
Recommended Posts