Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hura! Chyba pierwszy raz jak dotarłam do kompa po treningu znalazłam wklejone już zdjęcia :loveu::multi:
Daisy wybiegająca z tunelu świetna i Daisy na slalomie też :loveu: i w ogóle wszystkie fajne :)

No i przede wszystkim - DZIĘKUJĘ wszystkim, którzy dziś dotarli, za wspaniały trening :) biegaliście bardzo dzielnie :loveu:

Posted

Dzięki za trening i wyrozumiałość.
Dobrze że są piekne fotki , bo miałe pewne wątpliwości czy Noręcja dziś ćwiczyła .
Pozdrowionka dla dla pani trener i drużyny

Posted

dziękujemy za treningi
teraz myślimy co robić żeby jakoś sie w końcu poprawiło:roll:
teraz będzie załatwiany przekręt na kastracje
oby sie udało
zaczęła sie szkoła to mam dogo:roll:
jeden plus szkoły:evil_lol:

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Luzia dzięki :)
No coś ty, nie ma za co. ;)
A tak poza tym, to chciałam zapytać, co trzeba zrobić, aby zostać szkoleniowcem? Nie tylko agility, ale np. frisbee albo flyball'u.

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Edyto określiłaś go nad wyraz słusznie :)
Khm..., tego, zmyliło mnie to, że zobaczyłam go w kontekście agilitowym. Mam bliskie doświadczenia dotąd tylko z jednym anglikiem, który jest głuchy na wszelkie komendy, chyba, że ma się akurat przy sobie pół kilo parówek delikatesowych. Jeśli zatem Wasz jest wybitną jednostką w swojej rasie, pozostaje mi tylko uchylić kapelusza z uszanowaniem.

Posted

A teraz może ja jako właścicielka się wypowiem ;) choć pytanie pierwotnie było do Marysi skierowane...

Frodo rzeczywiście jest seterem angielskim, a raczej w sumie powinnam powiedzieć, że psem w typie setera - bo nie a rodowodu. Owocem tego jest jego niziołkowaty wzrost - do wzorca brakuje u ok. 6cm w kłębie.

Jak widzę niektóre cechy seterze jednak zachował :flaming:
U nas parówki niestety nie mają aż takiego zbawiennego charakteru, a z jego karnością ... bym powiedziała, że jest różnie :evil_lol:

Posted

papisialka napisał(a):
.... a i zapomniałabym .... w tej swojej krnąbrności zdołał ukończyć szkolenie z podstawowego posłuszeństwa ... z oceną...doskonałą:roflt:

To jestem pod wrażeniem:modla:. Mam nadzieję, że zobaczę go kiedyś na zawodach, nagram i puszczę seterzycy mojej połówki, żeby zobaczyła, że można:evil_lol:.

Posted

Dziękuję Wam za trening :multi:

Ma nadzieję, że dałam Wam w kość równie mocno, jak Wy daliście mi :evil_lol:

Dzisiaj super Frodo :multi: pięknie obie Daisy :loveu: obie pędziły, że aż miło :loveu: Bora ekstra slalom :multi: Haker strefka!! :loveu: Nora tempo :loveu:
Jesteście wspaniali!! Wszyscy!! :multi::multi::multi:

PS Przypominam/zawiadamiam, że na stronie: CruftsTV / Watch Live można oglądać NA ŻYWO zawody agility na Crufcie!!!

Do tego przypominam, że reprezentantka Polski - Magda Ziółkowska staruje tam w International Agility. Proszę dopingować!!!! :) :) :)

Posted

Oglądam, oglądam i czekam na występ Polaków.
Klasa Large powinna startować ok. 16:50 wg naszego Polskiego czasu. :p
Czekamy!!! :multi: I gratulujemy pudelkom w klasie Small, wygrały zawody drużynowe! :p