Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękujemy młodszej Pani Trener za zajęcia. Chyba intensywne biegi przed nimi sprawiły, że Eś się wyłączył na 10 godzin w domku :p, więc w spokoju mogliśmy kontynuować remont :multi:

Posted

Dziękuję Ewce z Hakrem, Tośce z Locą, Kindze z Shaggy'm i Pauli z Weną za wzięcie udziału w pokazach frisbee dla WOŚP w Pniewach :multi: Cieszę się bardzo, że pojechaliście i pokazaliście, co można robić z psiurami :multi: no i bardzo Wam gratuluję, bo słyszałam, że wszyscy pokazaliście się świetnie :loveu:

Posted

moje dziewczęta, jesteśmy najlepszą frizbową ekipą w Poznaniu! :loveu: (i wcale nie dlatego, ze jedyną, o! :eviltong:)

Tośka, wyszło Wam SUPER!!! Tyle nowych 'przeszkadzaczy', w tym debiutowy stres, a mimo to dałyscie rade i to w jakim stylu! :multi:

Ewka, jestem pod wrażeniem tego ze nie zdenerwowałas sie początkowym 'występkiem' Hakera, bo potem sie slicznie i maksymalnie skoncentrował! :multi: Było bardzo, bardzo fajnie!

Kingo, bliiiii :eviltong: Było czadowo! Pan Różowy pruł tak, ze aż dziwne, ze wykładzina sie nie stopiła! :multi:

Julixy, miszcze Wy moje, super ze przyjechałyscie kibicować 'swoim' !:multi:
(i rozumiem, ze Ema nie występowała, bo chcecie zrobić wielkie wejście na youngach w przyszłym roku, zeby wszytskich rzucic na kolanka? :cool3:)

Dzieki! :loveu:

Posted

Dzięki za uznanie, miszczu mój! :loveu:
Byłam potwornie zestresowana tym, czy mi psica nie odwali czegoś głupiego, bo nie dość, że to był nasz pierwszy publiczny występ, to jeszcze w trudnych halowych warunkach, z mnóstwem dzieci biegających wokoło.
No i łaciate było na tyle kochane, że pracowało super :loveu: I udawało psa dogoterapeutycznego, pozwalając się bezkarnie głaskać hordom małoletnich :lol:

Posted

Uznanie jest słuszne i Wam sie nalezy! :multi:

Stres widocznie w Waszym przypadku mobilizuje w pełni :cool3:

Te dzieci momentami były straszne :roll:
Wena też sówj 'publiczny' debiut miała w hali - potem nie masz już stresu przed każdą imprezą 'a co będzie jak mi pies ucieknie?' 'jak sie pies przestraszy?' - idziesz na luzie, bo wiesz ze mozesz na psisku polegać :loveu:

Posted

BRAWO DZIEWCZYNY !! Chyba musimy jakiś klub frisbowy stworzyć ;p Wszystkie występy mamy nakręcone i jak wena dopisze to cos ciekawego moze powstanie ;p
Paula Ty tak wszystkich chwalisz, a nie wspomniałaś o własnym występie - był super;d zresztą wszyscy dali z siebie wszystko :D
Tak.. Ema bedzie miała wielkie wejście - "wejści smoka" ;p Narzie nadal stoimy na rollerach, bo ta zima nam przeszkadza, zobaczymy jak pójdzie dalej ;p

Posted

DZIEKI mitrze za pokaz:loveu::loveu:. bylo super!!!:multi::multi: spisaliście się znakomicie:lol:. Toska volty od plecow mega czad:-o. Shaggy był tak szybki ze dzieci uciekały :evil_lol:.Wena to jak zawsze super, stanie na stopach wszystkich powaliło:multi: .a co do Hakera:mad::evil_lol: hahah wejście to on mial nie moja wina ze kocha inne psy:roll: a Ulfi przypadł mu do gustu:cool1:. dziewczyny czas wymyślić jakąś nazwę klubu:loveu:

co do zdjec mozna przeklejac z podpisem R.Poczekaj

ja mam jeszcze stare zdjecia nie sa najlepsze ale sa
duzo autorstwa Pauli