Paskuda_Bandzior Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Dzięki za dzisiejszy trening :loveu: Podziękujmy ładnie Pani Pogodzie, ze sie nad nami zlitowała :cool3: Quote
papisialka Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Dziękujemy młodszej Pani Trener za zajęcia. Chyba intensywne biegi przed nimi sprawiły, że Eś się wyłączył na 10 godzin w domku :p, więc w spokoju mogliśmy kontynuować remont :multi: Quote
Marysia_i_gończy Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 I ja dziękuję Młodszej Trenerce za godne (mam nadzieję :eviltong:) zastępstwo :multi: Gosiu dzięki za zdjęcia, dziwnie mi się je ogląda, bo mnie tam nie było :lol: Quote
ewka i haker Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 my rowniez dziekujemy za super zimny trening i za spacerek z Alma zdjecia moje i Pauli beda jak Paula je stroche zrobi jesli chodzi o te co ja robilam to tylko BEza mi sie podoba:loveu::evil_lol: Quote
monika i beza Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 dziękujemy za trening i zdjęcia bezinki:) w locie wygląda super....:))))) pozdrowienia dla wszystkich. do zobaczenia Quote
Marysia_i_gończy Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Dziękuję Ewce z Hakrem, Tośce z Locą, Kindze z Shaggy'm i Pauli z Weną za wzięcie udziału w pokazach frisbee dla WOŚP w Pniewach :multi: Cieszę się bardzo, że pojechaliście i pokazaliście, co można robić z psiurami :multi: no i bardzo Wam gratuluję, bo słyszałam, że wszyscy pokazaliście się świetnie :loveu: Quote
Tomo 2 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Super . Bardzo się ciesze z Waszego występu no i te bardzo ciekawe komentarze. No ale wiadomo kto pojechał. Gratulacje . Quote
Tośka_m Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Było superowo! :multi: Bardzo się cieszę, że swój psiarsko-sportowy debiut było mi dane odbyć w tak miłej atmosferze :grins: Quote
Paskuda_Bandzior Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 moje dziewczęta, jesteśmy najlepszą frizbową ekipą w Poznaniu! :loveu: (i wcale nie dlatego, ze jedyną, o! :eviltong:) Tośka, wyszło Wam SUPER!!! Tyle nowych 'przeszkadzaczy', w tym debiutowy stres, a mimo to dałyscie rade i to w jakim stylu! :multi: Ewka, jestem pod wrażeniem tego ze nie zdenerwowałas sie początkowym 'występkiem' Hakera, bo potem sie slicznie i maksymalnie skoncentrował! :multi: Było bardzo, bardzo fajnie! Kingo, bliiiii :eviltong: Było czadowo! Pan Różowy pruł tak, ze aż dziwne, ze wykładzina sie nie stopiła! :multi: Julixy, miszcze Wy moje, super ze przyjechałyscie kibicować 'swoim' !:multi: (i rozumiem, ze Ema nie występowała, bo chcecie zrobić wielkie wejście na youngach w przyszłym roku, zeby wszytskich rzucic na kolanka? :cool3:) Dzieki! :loveu: Quote
Tośka_m Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Dzięki za uznanie, miszczu mój! :loveu: Byłam potwornie zestresowana tym, czy mi psica nie odwali czegoś głupiego, bo nie dość, że to był nasz pierwszy publiczny występ, to jeszcze w trudnych halowych warunkach, z mnóstwem dzieci biegających wokoło. No i łaciate było na tyle kochane, że pracowało super :loveu: I udawało psa dogoterapeutycznego, pozwalając się bezkarnie głaskać hordom małoletnich :lol: Quote
Paskuda_Bandzior Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Uznanie jest słuszne i Wam sie nalezy! :multi: Stres widocznie w Waszym przypadku mobilizuje w pełni :cool3: Te dzieci momentami były straszne :roll: Wena też sówj 'publiczny' debiut miała w hali - potem nie masz już stresu przed każdą imprezą 'a co będzie jak mi pies ucieknie?' 'jak sie pies przestraszy?' - idziesz na luzie, bo wiesz ze mozesz na psisku polegać :loveu: Quote
JIM Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 BRAWO DZIEWCZYNY !! Chyba musimy jakiś klub frisbowy stworzyć ;p Wszystkie występy mamy nakręcone i jak wena dopisze to cos ciekawego moze powstanie ;p Paula Ty tak wszystkich chwalisz, a nie wspomniałaś o własnym występie - był super;d zresztą wszyscy dali z siebie wszystko :D Tak.. Ema bedzie miała wielkie wejście - "wejści smoka" ;p Narzie nadal stoimy na rollerach, bo ta zima nam przeszkadza, zobaczymy jak pójdzie dalej ;p Quote
klaudia&Manta Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Ja też wszyskim gratuluję .. Fajnie że mogłam być , coś pomóc .. i w ogóle .. A do Was , wredne JiM'y się nie odzywam :evil_lol::evil_lol: Quote
taura1 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Dzieki miszczu! :loveu: WSZYSCY byli niesamowici! oby więcej takich weekendów. ;) Quote
Guciek Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Moje poznańskie Miszcze:loveu: Żulixy, czekam na jakiś filmik:evil_lol: Quote
taura1 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 ey ey obszerna fotorelacja! Wirtualne Pniewy :loveu: Quote
ewka i haker Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 DZIEKI mitrze za pokaz:loveu::loveu:. bylo super!!!:multi::multi: spisaliście się znakomicie:lol:. Toska volty od plecow mega czad:-o. Shaggy był tak szybki ze dzieci uciekały :evil_lol:.Wena to jak zawsze super, stanie na stopach wszystkich powaliło:multi: .a co do Hakera:mad::evil_lol: hahah wejście to on mial nie moja wina ze kocha inne psy:roll: a Ulfi przypadł mu do gustu:cool1:. dziewczyny czas wymyślić jakąś nazwę klubu:loveu: co do zdjec mozna przeklejac z podpisem R.Poczekaj ja mam jeszcze stare zdjecia nie sa najlepsze ale sa duzo autorstwa Pauli Quote
ewka i haker Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 sara ktora ma juz domek staly:multi::loveu: Quote
ewka i haker Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 zdjec jest wiecej kazdego z psow ale nie daje wszytskiego jak ktos chce to prosze napisac na gg 10554807 lub na meil bo dogo mi nie dziala:angryy: POzdrawiam Ewa Quote
Marysia_i_gończy Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 ewka dzięki za zdjęcia :multi::multi::multi: WIDZIELIŚCIE? KLIK Quote
Recommended Posts