Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mudik']Swietne!jaka dynamika!:-o:loveu::lol:

http://images28.fotosik.pl/308/062ee66485892fc1med.jpg

jak ja wam zazdroszczę spotkania z panem Leszkiem i Olgą:placz::placz::placz:,ale hiena fruwa:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:, można prosic o wyjaśnienie tak niskiego ustawienia palisady, dla wyrabiania szybkości? zgadłam?

W połowie :) My tak uczymy zbieganej palisady, zaczynając od niskiej i nagradzając dotknięcie łapą poniżej drugiej beleczki od dołu licząc, a potem stopniowo podwyższając palisadę.

Posted

Dzięki za wyjaśnienie, ja mam za rzadko możliwośc treningu na zbiegane,a i nie bardzo by dało u nas tak robić bo praktycznie wszyscy mają 2 on 2 off, tylko Vic zbiega,ale on żadko przeskakuje na szczescie,a Delik pięknie już bez komendy sam się zatrzymuje i na go! leci dalej:multi::multi::multi:

Posted

Rauni napisał(a):
Gosiu, czy ja mogłabym wykorzystać zdjęcia fruwającej Eri na blogu?

Oczywiscie. Mamy jeszcze ze dwa albo trzy inne ujecia. Jezeli tez Ci sie przydadza to daj znac :lol:

Posted

Chciałem w imieniu Norci podziękować pani Młodszej Trener za superancki śniegowy trening .
Norcia tak się nakręciła że jeszcze po treningu zaliczyła biglówkę ze sforą łaciatych 1,5h oraz spacerek wieczorny nad rusałką .
Gdyby coś ktoś to :
- szukamy na Ratajach psa / sunia / beagle bicolor
- w schronie jest szczeniak /samiec/ tricolor 7 miesięcy
Pozdrowionka dla klubowiczów:lol: