Rauni Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='Mudik']Swietne!jaka dynamika!:-o:loveu::lol: http://images28.fotosik.pl/308/062ee66485892fc1med.jpg jak ja wam zazdroszczę spotkania z panem Leszkiem i Olgą:placz::placz::placz:,ale hiena fruwa:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:, można prosic o wyjaśnienie tak niskiego ustawienia palisady, dla wyrabiania szybkości? zgadłam? W połowie :) My tak uczymy zbieganej palisady, zaczynając od niskiej i nagradzając dotknięcie łapą poniżej drugiej beleczki od dołu licząc, a potem stopniowo podwyższając palisadę. Quote
Mudik Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Dzięki za wyjaśnienie, ja mam za rzadko możliwośc treningu na zbiegane,a i nie bardzo by dało u nas tak robić bo praktycznie wszyscy mają 2 on 2 off, tylko Vic zbiega,ale on żadko przeskakuje na szczescie,a Delik pięknie już bez komendy sam się zatrzymuje i na go! leci dalej:multi::multi::multi: Quote
Rauni Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Wygrzebałam jeszcze dwa Loczki: Tu widać, jak się fajnie skręca w locie: Quote
papisialka Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Nam też się bardzo podobało... i dziękuję za świetne fotki Frodziaka... Quote
Rauni Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Gosiu, czy ja mogłabym wykorzystać zdjęcia fruwającej Eri na blogu? Quote
Morena Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Rauni napisał(a):Gosiu, czy ja mogłabym wykorzystać zdjęcia fruwającej Eri na blogu? Oczywiscie. Mamy jeszcze ze dwa albo trzy inne ujecia. Jezeli tez Ci sie przydadza to daj znac :lol: Quote
Tośka_m Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Lekko zaległe zdjęcia z treningu z Leszkiem. Mało, bo palce odmawiały posłuszeństwa na mrozie :razz: Quote
zakla Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Poczwarki kosiarki! Sliczne Toska:loveu: Morena, koniecznie zapisz sie na forum aussikowe!:cool3: Quote
DODA&ALDA Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Dzieki za sliczne zdjecia Dodzi!!:multi: Quote
Guciek Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 :roll: YouTube - Agility ARTEFAKT =) YouTube - Agility ARTEFAKT =) pozdrawiam ;) Quote
taura1 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 haaaa :niedowia: żal. :roll: ale różowy akcent jest i to niekoniecznie związany z moim psem. :evil_lol: Quote
Asti Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Platoniczna miłość dziewczyny do klubu agility:loveu::evil_lol: Quote
Tomo 2 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Chciałem w imieniu Norci podziękować pani Młodszej Trener za superancki śniegowy trening . Norcia tak się nakręciła że jeszcze po treningu zaliczyła biglówkę ze sforą łaciatych 1,5h oraz spacerek wieczorny nad rusałką . Gdyby coś ktoś to : - szukamy na Ratajach psa / sunia / beagle bicolor - w schronie jest szczeniak /samiec/ tricolor 7 miesięcy Pozdrowionka dla klubowiczów:lol: Quote
DODA&ALDA Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Dodzia dziekuje Pani Młodszy trener za fajny trening!!:multi: Quote
Bibunia Szczotunia Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Dziękujemy za trening :multi: :multi::multi: Gosiu - spójrz co się robi z piłeczkami, jednak ta nie dla Bibi russell-terrier.org - Forum :razz: Quote
Morena Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Dziękujemy za pierwszy trening w Nowym Roku, na dodatek w pięknej zimowej aurze:multi: Co nieco z tego udało nam się uwiecznić :lol: Quote
Recommended Posts