Paskuda_Bandzior Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 HiHi, dzięki za kulawego Wełniaka :D Quote
Marysia_i_gończy Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Ewka świetny prezent! I dziękuję za kalendarz!!! :loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu: Wszystkim dziękuję za poświąteczny trening :multi: I BARDZO dziękuję Pauli, dzięki której mój własny pies też miał okazję zobaczyć ten torek! :Rose: Quote
Paskuda_Bandzior Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Marysia_i_gończy napisał(a): Wszystkim dziękuję za poświąteczny trening :multi: I BARDZO dziękuję Pauli, dzięki której mój własny pies też miał okazję zobaczyć ten torek! :Rose: Należało się Uniakowi, no! I Tobie tez Marysiu, za to 'treningowanie', bo ileż można stać i mówić innym jak mają hopkać, czasem trzeba samemu pohopkać :P My tez dziękujemy za trening, a moje sssssuki dziekują za penisy :P ]:-> I dzięki mojej grupie! Quote
Marysia_i_gończy Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Paskuda_Bandzior napisał(a):Należało się Uniakowi, no! I Tobie tez Marysiu, za to 'treningowanie', bo ileż można stać i mówić innym jak mają hopkać, czasem trzeba samemu pohopkać :P Oj, trzeba :) A ja tu mam zdjęcia od Tomka, mocno spóźnione, ale odwirusowane :evil_lol: Tola Salma (bardzo mi się podoba to zdjęcie!) Ares (a, to w takim razie ja robiłam :P) Wena Una :multi: Quote
Marysia_i_gończy Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Ares (znaczy się, znowu ja robiłam) Una Quote
Marysia_i_gończy Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Wena Ares I na koniec - Manta Quote
Marysia_i_gończy Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Wielkie dzięki Tomku za zdjęcia!! :) :) :) Quote
papisialka Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Dziękujemy serdecznie za trening. Może to głupio zabrzmi ale Frodzio był zachwycony nowym penisem :) Quote
Kokosek Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 dziękujemy za trening i z prezent- Kokos cała drogę do domu szedł przy nodze, jak zaczarowny... magia penisa :evil_lol: Quote
Paskuda_Bandzior Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 aaaaaa, Marysiu - dziekujemy za wstawienie! Tomkowi dziękujemy za zrobienie ! Quote
ewka i haker Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 dziękujemy za trening i śmierdzącego penisa:evil_lol: HAker Kropka i Shaggy musieli jednym się dzielić:evil_lol: Marysiu cieszę się bardzo że się podoba:loveu::loveu::loveu: Quote
Kokosek Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Dziękujemy za noworoczny trening :) i przepraszamy, ze nie umiemy jeszcze lewitować ;) Quote
ewka i haker Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 dziękujemy za mroźny trening Dagmara kiedyś się nauczymy :D Quote
Marysia_i_gończy Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 I ja dziękuję wszystkim, którzy dziś dotarli, za noworoczny trening :multi::multi::multi: Quote
Tośka_m Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Przepraszamy za spóźnienie i cieszymy się z śnieżnego treningu, na którym nie sposób było zmarznąć! Nie tak jak w nieogrzewanej reni ;) Quote
DODA&ALDA Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Dziekujemy za noworoczny , bieały trening..:) Quote
tola81 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 My również dziękujemy za owocny trening, na którym wcale nie było nam zimno. Już czekamy na kolejny :lol: Quote
Tomo 2 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Widać fanie się bawiliście. Ewka /hakerek/ widać że załapaliście się na fotki w Gosie Wlkp. Quote
ewka i haker Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Tomo 2 napisał(a):Widać fanie się bawiliście. Ewka /hakerek/ widać że załapaliście się na fotki w Gosie Wlkp. właśnie wyjełam gazete i widzę:D Quote
Bibunia Szczotunia Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 wreszcie udało mi się zalogować :multi::multi::multi: dzięki za super gorący trening :loveu: wreszcie załapałam się na technikę skoku :multi: Quote
Recommended Posts