Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję przede wszystkim Pauli za twardą pomoc przy pakowaniu, rozpakowywaniu, noszeniu, dźwiganiu :Rose:

Dziękuję Pauli i Wenie, Ewce i Hakerowi, Martynie i Daisy za wzięcie udziału w pokazach :multi: Świetnie było zobaczyć Was w akcji :loveu:

Dziękuję reszcie klubowiczów, która była na hali jako wsparcie :)

I dziękuję Ewie i Iwonie za zaproszenie nas do współpracy :)

A sukcesów wystawowych nie gratuluję :eviltong:

Posted

My również dziękujemy za pracowity weekend :loveu:
Jak sie organizuje jakies pokazy to pakowanie i dźwiganie są w to wpisane niejako niestety ;)

Dziekuję też poznańskim frizbowym miszczom, bo nie mamy klubu frizbowego, ale jak sie cos w tej dziedzinie w Poznaniu i okolicach dzieje to zawsze jestesmy zwarci i gotowi! :multi: Tak trzymać, Moi Drodzy Miszcze :cool3:

I dziękuję mojemy czarno białemu psu (zawsze jej dziękuję, wiem, ale ja ją tak kocham :eviltong:), który sobie poszalał na dwóch ringach - wystawowym (:evil_lol:) i pokazowym (:loveu:) !

Posted

wendka napisał(a):
No coz.... To chyba na zawsze sie przyjmie "Poznan do domu" :evil_lol:

ale śmieszne:evil_lol:
to chyba w tym Kozłowie powstało:evil_lol:
może za rok w Kozłowie powstanie coś bardziej ambitnego:evil_lol:

Posted

Gratuluję wszystkim ! ;d ( trochę spóźnione)
Paula i Wena , Ewa i Haker , Pani Marysia i UNA ( jeśli dobrze piszę) , świetny pokaz ;d.

Ewa - Haker pokazał że bardzo lubi swoją piłeczke , ale naprawdę fajne pokazy . ;d koniecznie będe musiała przystąpić do waszego klubu jeśli dostane pieska i będzie on mógł ćwiczyć ;d oraz jak będzie miejsce ;d.

Pooozdrawiam ! ;d

Posted

ja również jestem pod ogromnym wrażeniem :-o świetna robota

Mam pytanie kiedy trenujecie i czy można przyjść popatrzeć? Studiuje na morasku to może akurat będzie mi kiedyś pasować :diabloti: