Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Anza no wtopa na całego :evil_lol: Czy Ty sobie wyobrażasz pyrki (znaczy się - owczarki pirenejskie) w worku? :roflt: bo ja nie :roflt:

Czy to, że nie ma jeszcze zdjęć, oznacza, że Was za bardzo wczoraj wymęczyłam i że więcej mam tego nie robić? :razz:

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Anza no wtopa na całego :evil_lol: Czy Ty sobie wyobrażasz pyrki (znaczy się - owczarki pirenejskie) w worku? :roflt: bo ja nie :roflt:
Myślę, że były by bardzo ruchliwe co spotęgowało by odczucie ciężkości wora :diabloti:

...co by nie odbiegać od tematu - czekam na fotki, które zawsze tu podglądam :loveu:

Posted

Melduję, że już się wyszalałam, wytańczyłam i wystroiłam za nastepne kilka lat i mam ogromną ochotę na ubrudzenie się w śniegu, błocie i spocenie się na treningu :evil_lol: :loveu:

Do zobaczenia w nast. weekend - jakos musze te 5 dni wytrzymac bez biegania :placz:

Posted

Nam też się bardzo podobało. Z niecierpliwością będziemy czekać na kolejne spotkanie :).

Niecierpliwość Froda wyraża się w przeraźliwym podnieceniu połączonym z piszczeniem i poszczekiwaniem podczas każdej jazdy samochodem. Kiedyś jeździł cichutko ale od kiedy zaczęliśmy trenować :cooldevi:

Posted

my tez dziękujemy za trening:lol::multi:

szkoda ze mój pies nie chciał współpracować:roll:
czasem to juz nie mam sily do niego:shake:

zdjęcia sa kilka moich i reszta JIMow nie było bo ja nie mam dostępu do dogo w domu:angryy::mad:
ja je obrabiałam bynajmniej sie staram a wyszło cos takiego

BEza

tam masz isc:evil_lol:

a następna grupa czeka:lol: cierpliwie