Anza&Hacker Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Bibunia Szczotunia napisał(a):czuje się jakbym worki z pyrkami nosiła :placz: Pisząc "z pyrkami" masz na myśli owczarki pirenejskie - skąd takie porównanie? :evil_lol: Quote
Rauni Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Wiesz, ci w Poznaniu to tak podobno mówią na ziemniaki :cool3: Dziwni jacyś :P Quote
Anza&Hacker Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Rauni napisał(a):Wiesz, ci w Poznaniu to tak podobno mówią na ziemniaki :cool3: Dziwni jacyś :P Dzięki za wyjaśnienie - ale wtopa :no-no-no: Quote
Marysia_i_gończy Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Anza no wtopa na całego :evil_lol: Czy Ty sobie wyobrażasz pyrki (znaczy się - owczarki pirenejskie) w worku? :roflt: bo ja nie :roflt: Czy to, że nie ma jeszcze zdjęć, oznacza, że Was za bardzo wczoraj wymęczyłam i że więcej mam tego nie robić? :razz: Quote
Anza&Hacker Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Marysia_i_gończy']Anza no wtopa na całego :evil_lol: Czy Ty sobie wyobrażasz pyrki (znaczy się - owczarki pirenejskie) w worku? :roflt: bo ja nie :roflt: Myślę, że były by bardzo ruchliwe co spotęgowało by odczucie ciężkości wora :diabloti: ...co by nie odbiegać od tematu - czekam na fotki, które zawsze tu podglądam :loveu: Quote
Paskuda_Bandzior Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Melduję, że już się wyszalałam, wytańczyłam i wystroiłam za nastepne kilka lat i mam ogromną ochotę na ubrudzenie się w śniegu, błocie i spocenie się na treningu :evil_lol: :loveu: Do zobaczenia w nast. weekend - jakos musze te 5 dni wytrzymac bez biegania :placz: Quote
Tomo 2 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Niesforna Norciai kontuzjowany pan dziękuje za super trening.:lol: Współczujemy następnej grupie . Quote
papisialka Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Nam też się bardzo podobało. Z niecierpliwością będziemy czekać na kolejne spotkanie :). Niecierpliwość Froda wyraża się w przeraźliwym podnieceniu połączonym z piszczeniem i poszczekiwaniem podczas każdej jazdy samochodem. Kiedyś jeździł cichutko ale od kiedy zaczęliśmy trenować :cooldevi: Quote
Bibunia Szczotunia Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Anza&Hacker napisał(a):Pisząc "z pyrkami" masz na myśli owczarki pirenejskie - skąd takie porównanie? :evil_lol: :roflt::roflt::roflt: Quote
ewka i haker Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 my tez dziękujemy za trening:lol::multi: szkoda ze mój pies nie chciał współpracować:roll: czasem to juz nie mam sily do niego:shake: zdjęcia sa kilka moich i reszta JIMow nie było bo ja nie mam dostępu do dogo w domu:angryy::mad: ja je obrabiałam bynajmniej sie staram a wyszło cos takiego BEza tam masz isc:evil_lol: a następna grupa czeka:lol: cierpliwie Quote
ewka i haker Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 pierwszy raz na palisadzie coraz odważniej Norka która nie chciała mi wyjść:shake: Quote
ewka i haker Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 i jeden Frodo a tu juz grupa zaawansowana ALda(miłość Hakera:evil_lol:) to sobie mnie łapcie:roll: no dobra chwile pobiegam:lol: Quote
ewka i haker Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 nawet cos skocze:cool1: Bibi Kuszak Daisy slalomowo Quote
ewka i haker Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Alda bardzo ładnie wyglądała i Hakerowi sie podobała ale Alda chętna nie była i :eviltong: pokazała Quote
ewka i haker Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 trochę ludzi:evil_lol: nie wiem co ja tu robię:evil_lol: Quote
DODA&ALDA Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Bardzo dziekujemy za zdjęcia są śliczne!!!:multi: Nie wiedziałam,ze Alda jest taka fotogeniczna!:lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Hura! Zdjęcia!! :multi::multi::multi::multi::multi: Fajnie widać, jak nam się pogoda zmieniała :evil_lol: Quote
papisialka Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 noo, nie da się ukryć, że nam - grupie początkującej jeszcze udało się załapać na bez śniegową pogodę :p. Quote
Recommended Posts