Marysia_i_gończy Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Chyba czas najwyższy, żebyśmy mieli własny topik :razz: więc go niniejszym zakładam :) Kilka informacji porządkowych: Kursy Kurs dla początkujących jest prowadzony w trybie ciągłym - awans do wyższej grupy jest uzależniony od postępów w nauce, a nie od ilości odbytych spotkań. W grupie jest maksymalnie 5 par, kiedy zwalnia się miejsce, odzywam się do pierwszej osoby wpisanej na moją listę oczekujących i zapraszam na egzamin wstępny. Osoby zainteresowane dołączeniem proszone są o kontakt mailowy: klub.artefakt@op.pl Kolory - przeszkody: czerwono - żółte - koszulki - zielone (z haftowanym logo) WWW: http://poznan.agility.pl/ Kilka zdjęć na miły początek tematu: Nasi na pokazach: I migawki z treningów (wybór dość przypadkowy ;)): Nora Haker Bora Paula i Wena Quote
Bibunia Szczotunia Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Super, nie ma to jak u siebie!!! :multi: Quote
Morena Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 To chyba najwyższy czas żeby się zalogować na forum, więc witam wszystkich :-) Quote
ewka i haker Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Super ze jest juz nasz klubowy temat:multi: Gosia fajnie ze w końcu tu jesteście:multi::lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Gosiu cieszę się, że jesteście!! :multi::multi: Po wklejeniu zdjęć w pierwszy topik zobaczyłam, że fotki są strzelane w 4 strony świata :lol: Nora ma w tle brzózki, Haker domek w oddali, Bora garaże, a Wena pole i drogę dojazdową :lol: Z ważnych niusów: Niniejszym ogłaszam, że ruszyła nasza strona WWW: http://artefakt.jo.pl/ Jeszcze wymaga trochę pracy, ale już jest :loveu: Dzięki wszystkim za współpracę! :multi: Quote
łapeczek Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 oooo Witam ... fajnie ze watek juz ruszyl i stronka tez ;] do zobaczenia na jutrzejszym treningu pozdrawiam Ania i Maksio:cool1: Quote
Asti Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Piękna strona! :crazyeye: A ja nie moge się zabrać za www częstochowskiego agility:oops: Quote
wendka Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Gratuluje nowej stronki i wątku :loveu: Stronka sliczna, ale mam mala "reklamacje", w pracy zamiast menu i innych tam fotek mam dziesiatki/stetki znaczkow stop :placz: Quote
Marysia_i_gończy Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 wendka napisał(a):Gratuluje nowej stronki i wątku :loveu: Stronka sliczna, ale mam mala "reklamacje", w pracy zamiast menu i innych tam fotek mam dziesiatki/stetki znaczkow stop :placz: Czy jak grafika będzie na serwerze, a nie na żabie, to też będziesz miała znaczki stop? Bo generalnie planujemy przenieść wszystko na serwer :) Quote
Marysia_i_gończy Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 Dziękuję mojej fantastycznej Drużynie za kapitalny trening :loveu::loveu::loveu: Byliście - jak zawsze - super :multi: Bardzo mnie cieszy Dody miękki tunel :multi: i szczeniaki pędzące ile sił w łapach :multi: i Daisy biegająca zawijasy :multi: i Haker biegający pomimo Daisowej cieczki :loveu: i Maksiu przyspieszający :multi: i Alma przestawiająca tunele :evil_lol: A teraz - czekam na foty :razz: Quote
łapeczek Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Dziekujemy pani trener za super trening ... nad pretkoscia Maksia popracujemy ...i zadanie domowe odrobimy ;] pozdrawiamy i nie mozemy sie juz doczekac nastepnego treningu Ania i Maksio Quote
ewka i haker Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 I my dziękujemy za świetny trening:multi::loveu: jestem z Haka dumna bo D go wogle nie interesowała:D niespodzianka była dzis OGROMNA!!!AZ DECH W PIERSI ZAPARŁO:multi::multi::multi: dziękuje za bieganie z Hakerem Ani i Juli jak ja juz nie miałam siły mam nadzieje ze w końcu wrócę do normalnego biegania ja również czekam na foty ciekawe czy z moich coś wyszło... Quote
JIM Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Dziekujemy za superowy trening:loveu::loveu::loveu: Mamy "mała" fotorelacje:cool3: Quote
Morena Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 My tez dziekujemy za trening i dorzucamy kilka zdjec wlasnej produkcji :lol: JIMy dzieki za super relacje w duzej mierze almowa :loveu: Quote
Morena Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Nareszcie udalo nam sie wrzucic zdjecia :multi: Mielismy troche problemow na poczatku, ale dojdziemy do wprawy :lol: Quote
Recommended Posts